Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu dukan cok zararli bir diyet canim sonucda husran malesef ben karatay yapiom ama onun serbert listesinden kafama gore ayar cekiyom bende sabit listeye gelemem zaten yemek hazirlamayisevmem hemde hiç usengec bir yaoim var

Bu dukan cok zararli bir diyet canim sonucda husran malesef ben karatay yapiom ama onun serbert listesinden kafama gore ayar cekiyom bende sabit listeye gelemem zaten yemek hazirlamayisevmem hemde hiç usengec bir yaoim var
evet aynen kesinlikle zararlı olduğu doğru sonuna kadar bitiren arkadaşlarım oldu ama ben tamamlayamadım

Resim godum bakiven bakam esperenzaa fattylamb94 cgdmk @smygnc @lyeaph M mutsuzdrn aman birsuru kisi var bakin iste yaaa
Kiz ben seni hiç boyle tahmin etmiyordum, muhabbetinden falan sirin tatli olduğun belliydi de ayy ne bilim seker, guzel ve alimlisin. Ben cok severim bu tip hatunlari. Kilo vermesen bile çok yakisiyor sana kilo ama tabi verirsen de bomba gibi bi hatun olursun tas gibi
Güzel ailenle nice sağlıklı ve mutlu yillariniz olur insallah, çok begendim, maasallah

Oynamiyom ki ne harciycam kiz anca para gidiyor kiyafey sac bas hediye takisi hahahah
O kadar paranın yüzü suyu hörmetine iki göbek at,deli olma çidom
az kaldı canım.Biraz sakin tutmaya çalış kendini.Herşey oluyor geçip gidiyor sonra geri dönüp baktığında ne gereksiz kendimi yiyip bitirmişim diyorsun.

öyle öyle az kaldı :) bugün daha iyi hissediyorum kendimi

sen böyle deyince bir kadın vardı 40 kilo vermiş paylaşım yapıyordu sürekli sınandığı zamanlar başkaları yerken ona soruyorlarmış hep reddederken ben tadını biliyorum onun için yemeyeceğim diyordu . o geldi şimdi aklıma :)
öylesi daha iyi bence de az da olsa yiyince devamı gelecekmiş gibi ilk süreçte. sonrasında daha farklı olabilir tabi

teşekkür ederim

Ayy utandım valla Sağol kuzum sende cok tatliymisin insan gorunce sasiriyoo tabi kalbimix yansımış yuzumuze ayoll :)
Duy duyy kaptanice diyet yapma diyo kiyamam diyooo ye ic gez diyooo esperenzaa diyetten cekiliyorum...

Canım benim, küçük bir oğlum epey de pisboğaz bir kocam var.ben diyet yaparken onlara sevdikleri herşeyi yaptım .pastalar börekler ama yemedim hiç.yersem biliyorum duramayacağım ,haftalardır yaptığım sporlar dikkat ettiğim herşey çöp olacaktı.bu nedenle irademi zorlamak istemedim.
Şimdi ise diyet modunda değilim güya ama tekrar alacağım korkusu ile daha da dikkatliyim. 1 ayı geçti hedef kiloma ulaşalı.sadece bayram için kısa tatile gitmiştim orada biraz farklı şeyler yedim ama döner dönmez hemen kilomu dengeledim. Eskiden olsa oteli temeliyle birlikte yiyen ben tatile göre az yemişim
Zamanla daha kolay oluyor canım. Kendine inan kararlı istikrarlı ol yetiyor.

Anamm doğru diyon gizzzz ativerim o vakit şak şuk ohh yandan limbil limbil sallanayim demi sonra hahaha

Ayy utandım valla Sağol kuzum sende cok tatliymisin insan gorunce sasiriyoo tabi kalbimix yansımış yuzumuze ayoll :)
Duy duyy kaptanice diyet yapma diyo kiyamam diyooo ye ic gez diyooo esperenzaa diyetten cekiliyorum...
Kırdırma ağzını yüzünü
Yüzün çok güzel diyor kızbu biz şişkolara hakarettirye iç mıç gez mi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…