- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Ben de fotoğraf reseptörleri var esperenzamKokuyu mu aldın kuzumm
Onlar siliyor ben yüklüyorum,silinmeden izle şeklinde internet klişesi var ya.silinmeden bak guzum
Bu dukan cok zararli bir diyet canim sonucda husran malesef ben karatay yapiom ama onun serbert listesinden kafama gore ayar cekiyom bende sabit listeye gelemem zaten yemek hazirlamayisevmem hemde hiç usengec bir yaoim varben bir ara araştırmıştım karatay ı ama belirli bir listeye pek bağlı kalamıyorum liste kullanmaktansa hayat tarzı haline getirmeye çalışmak daha iyi gibi. evet mesela tereyağı yiyin diyor ben tereyağ normalde yiyemiyorum ki ya da ekmek yerine kuru yemiş benim tercih edemeyeceğim bir şey. bir ara baya ağır bir diyet yapmıştım bir süre dukan diyeti mesela. kısa süre yaptım tamamlamadım ama çoğu proteinden o dönem tiksinti geldi. Haşlanmış yumurta severdim mesela ya da peynir et çok severdim ama o diyetten sonra tiksindim biraz ne yalan söyleyeyim şimdiki diyet listesinde de mesela listede her gün öğlen et yazıyor ama ben her gün et yemekten hoşlanan biri değilim arada yerim et özellikle yazları daha çok sebze, omlet, menemen tarzı, ya da yoğurtlu soğuk şeyler daha çok hoşuma gidiyor doğrusu
zorluyorum işteKiz senin isin daha kolay yaaaa bi tatli degilmi hayatından cikarcak olan giv gitsin yahuyu
evet aynen kesinlikle zararlı olduğu doğru sonuna kadar bitiren arkadaşlarım oldu ama ben tamamlayamadımBu dukan cok zararli bir diyet canim sonucda husran malesef ben karatay yapiom ama onun serbert listesinden kafama gore ayar cekiyom bende sabit listeye gelemem zaten yemek hazirlamayisevmem hemde hiç usengec bir yaoim var
Kiz ben seni hiç boyle tahmin etmiyordum, muhabbetinden falan sirin tatli olduğun belliydi de ayy ne bilim seker, guzel ve alimlisin. Ben cok severim bu tip hatunlari. Kilo vermesen bile çok yakisiyor sana kilo ama tabi verirsen de bomba gibi bi hatun olursun tas gibiResim godum bakiven bakamesperenzaa fattylamb94 cgdmk @smygnc @lyeaph M mutsuzdrn aman birsuru kisi var bakin iste yaaa
O kadar paranın yüzü suyu hörmetine iki göbek at,deli olma çidomOynamiyom ki ne harciycam kiz anca para gidiyor kiyafey sac bas hediye takisi hahahah
az kaldı canım.Biraz sakin tutmaya çalış kendini.Herşey oluyor geçip gidiyor sonra geri dönüp baktığında ne gereksiz kendimi yiyip bitirmişim diyorsun.Evet kesinlikle ben de öyle düşünüyorum sınavdan sonra kötü bile geçse en azından bitti diye bir rahatlama gelecek. Tecrübe daha fazla tabi doğru diyorsun uzun değil bunu bildiğimiz halde yine de bazen elde olmuyor işte. Kesinlikle hepimize önce sağlık ve huzur versin Allah gerisi önemli değil :)
Tamam deneyeceğim ara öğünleri :)
Belirsizlik içinde bekleyiş kadar kötüsü yoktur sanırım.Az kaldı canım sık dişini. İnşallah beklentinin çok çok üzerinde iyi geçer sınavın
Kilo verme sürecimde irademi sarsacak şeyler hiç yemedim.tadını tekrar hatırlayıp da devamının geleceğinden korktum.şimdi koruma sürecindeyim kontrollü olarak az az yiyorum.ayılıp bayıldığım tatlılardan bile yemedim ce canım da istemiyor.
Sana ceza geliyeahhSeni biliyorsun spor konusunda zorlamak istemiyorım ama atacağın ilk 10.bin adıma puan yok onu cezadan sayacağım
Allah kolaylık versin .herşey yoluna girer minik kuşum.Canım senin iradenin ve azminin elinden birşey kurtulamaz.
Nasıl geçti Haktan kuzusunun doğum günüoğlunun yeni yaşı kutlu,ömrü uzun ve mutlulukla dolu olsun.
Afiyet olsun canım.Menünü bugün daha iyi buldum.
Sağol kuzummm, ben de bakmadın sandimEn
En coook ben ulaynnnn en cok ben saksi degilim ben suan un cuvaliyimvermiss valla kiskandim kizdim abowwww kudurdum hahahah masalllah cidoma cok guzel incelmis
O kadar paranın yüzü suyu hörmetine iki göbek at,deli olma çidom
az kaldı canım.Biraz sakin tutmaya çalış kendini.Herşey oluyor geçip gidiyor sonra geri dönüp baktığında ne gereksiz kendimi yiyip bitirmişim diyorsun.
Bende 1 ay denedim onu vejeteryan olacagfim artik ogg geldiydi etten sutten peynirden protein almaktan tiksinmistim ama karatay oylr degil bak hersey varrrevet aynen kesinlikle zararlı olduğu doğru sonuna kadar bitiren arkadaşlarım oldu ama ben tamamlayamadım
aynen aynen ben de öyle oldum yemek istemiyordum yani artıkBende 1 ay denedim onu vejeteryan olacagfim artik ogg geldiydi etten sutten peynirden protein almaktan tiksinmistim ama karatay oylr degil bak hersey varrr
Ayy utandım valla Sağol kuzum sende cok tatliymisin insan gorunce sasiriyoo tabi kalbimix yansımış yuzumuze ayoll :)Kiz ben seni hiç boyle tahmin etmiyordum, muhabbetinden falan sirin tatli olduğun belliydi de ayy ne bilim seker, guzel ve alimlisin. Ben cok severim bu tip hatunlari. Kilo vermesen bile çok yakisiyor sana kilo ama tabi verirsen de bomba gibi bi hatun olursun tas gibi
Güzel ailenle nice sağlıklı ve mutlu yillariniz olur insallah, çok begendim, maasallah
Yogurt mayaliyodur o simdi hahahah
Aman oyle boyle basarcazz isteeaynen aynen ben de öyle oldum yemek istemiyordum yani artık
insan sevdiği şeylerden tiksiniyor öyle :)
Aman oyle boyle basarcazz isteekahrolsun kilolar yasasin otlar
Canım benim, küçük bir oğlum epey de pisboğaz bir kocam var.ben diyet yaparken onlara sevdikleri herşeyi yaptım .pastalar börekler ama yemedim hiç.yersem biliyorum duramayacağım ,haftalardır yaptığım sporlar dikkat ettiğim herşey çöp olacaktı.bu nedenle irademi zorlamak istemedim.öyle öyle az kaldı :) bugün daha iyi hissediyorum kendimi
sen böyle deyince bir kadın vardı 40 kilo vermiş paylaşım yapıyordu sürekli sınandığı zamanlar başkaları yerken ona soruyorlarmış hep reddederken ben tadını biliyorum onun için yemeyeceğim diyordu . o geldi şimdi aklıma :)
öylesi daha iyi bence de az da olsa yiyince devamı gelecekmiş gibi ilk süreçte. sonrasında daha farklı olabilir tabi
Anamm doğru diyon gizzzzO kadar paranın yüzü suyu hörmetine iki göbek at,deli olma çidom
az kaldı canım.Biraz sakin tutmaya çalış kendini.Herşey oluyor geçip gidiyor sonra geri dönüp baktığında ne gereksiz kendimi yiyip bitirmişim diyorsun.
Kırdırma ağzını yüzünüAyy utandım valla Sağol kuzum sende cok tatliymisin insan gorunce sasiriyoo tabi kalbimix yansımış yuzumuze ayoll :)
Duy duyy kaptanice diyet yapma diyo kiyamam diyooo ye ic gez diyoooesperenzaa diyetten cekiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?