Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ben diyetisyen i bırakmıştım geçen ay. Şimdi kendime menü oluşturacağım. Sanah zaten standart kahvaltı. Bunun dışında öğlen et akşam sebze tüketmek istiyorum. Bu
Benim tra30 dk çok yorucu olmayan yürüyüşe
.

Bende öyle düşünüyorum annem yüeüyüşe çıktığında bende çıkarım yavaş tempoda yürürüm. Hem hava almış olurum.

Bu arada öğle arası 15 dk cezamı tamamladım. Kaldı bir 15 daha onda da akşam egzersiz yapmayı planlıyorum bakalım

Oynamak guzeldir yaa
Giy sortu askiliyi cik, ne elbisesi ayy
Hele sac yaptırmak falan, cek fonu git
Doğal takıl
Heee benim ruh okuzumde giydirir zaten sort askili felan sağolsun kiv allah bana acimista sacimi kivircik yapmis yoksam ben hergun fonle ugrasmaz paspal paspal gezerdim hehehe

Sultan mezun oldu,son haftalarda bir spor yaptı o minnak sultanın içinde acı yok rocky çıktı bi atlamaya 1000-1500 ip atladı sonra gidip yoğurdunu mayaladı
Vayyy canına yogurt da yaparım ipte atlarim dedi yani haşin hatun vesselam cok sey kacirmisim yahuuu bu ayrilik iyi olmadi bak kusur kaldim gundemden

İnsülin direncin ve midende sıkıntılar olduğu için uzun süreli açlıklar sana iyi gelmez canım.Sana neyin iyi geldiğini biliyorsun zaten.
Sabah çok iyi bir kahvaltı,öğlen daha dolu bir menü olabilir,akşam öğleye nazaran daha hafif bir yemek çok iyi kilo verdirir.yoğurt ve salatayı da atlamazsan zorlanmadan kilolar gider.

Hafta sonu bol bol at göbeği.Ayakta rahat ayakkabı da varsa,
salla salla yer yerinden oynasın
Salla salla gül memiktolar çağlasın
Ahey ahey ahey
Ben dans ettikten sonra babet stayla takiliyorum
Hatta kendi dugunumde sona dogru terlik stayla takıldım topuklu ile hiç rahat edemem, boy bi bucuk metre ama babet candir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…