Oynamak guzeldir yaaOynamiyom ki ne harciycam kiz anca para gidiyor kiyafey sac bas hediye takisi hahahah
Bakmami yaaaa hele ki ben hicc kaçırmam maşallah kuzuma hatun cillop olmuss ❤❤❤ darisi koca popoma inşallahSağol kuzummm, ben de bakmadın sandim
Sultan mezun oldu,son haftalarda bir spor yaptı o minnak sultanın içinde acı yok rocky çıktıYogurt mayaliyodur o simdi hahahahgel gizzz buraya bak cabuk bana
Hakaret olarak mi algilayacaktim isime geldi diye ses etmediydimKırdırma ağzını yüzünü
Yüzün çok güzel diyor kızbu biz şişkolara hakarettir ye iç mıç gez mi diyor
Benim tra30 dk çok yorucu olmayan yürüyüşe
.
Heee benim ruh okuzumde giydirir zaten sort askili felan sağolsunOynamak guzeldir yaa
Giy sortu askiliyi cik, ne elbisesi ayy
Hele sac yaptırmak falan, cek fonu git
Doğal takıl
Hafta sonu bol bol at göbeği.Ayakta rahat ayakkabı da varsa,Oynamak guzeldir yaa
Giy sortu askiliyi cik, ne elbisesi ayy
Hele sac yaptırmak falan, cek fonu git
Doğal takıl
Vayyy canına yogurt da yaparım ipte atlarim dedi yaniSultan mezun oldu,son haftalarda bir spor yaptı o minnak sultanın içinde acı yok rocky çıktıbi atlamaya 1000-1500 ip atladı sonra gidip yoğurdunu mayaladı
Ayy utandım valla Sağol kuzum sende cok tatliymisin insan gorunce sasiriyoo tabi kalbimix yansımış yuzumuze ayoll :)
Duy duyy kaptanice diyet yapma diyo kiyamam diyooo ye ic gez diyoooesperenzaa diyetten cekiliyorum...
Agzima etti çekilmem icime kacti durmak yok yola devam
Bakmami yaaaa hele ki ben hicc kaçırmam maşallah kuzuma hatun cillop olmuss ❤❤❤ darisi koca popoma inşallah
Doğru senin saca fon bile gerekmez, yika ve cikHeee benim ruh okuzumde giydirir zaten sort askili felan sağolsunkiv allah bana acimista sacimi kivircik yapmis yoksam ben hergun fonle ugrasmaz paspal paspal gezerdim hehehe
İnsülin direncin ve midende sıkıntılar olduğu için uzun süreli açlıklar sana iyi gelmez canım.Sana neyin iyi geldiğini biliyorsun zaten.Kızlar ben diyetisyen i bırakmıştım geçen ay. Şimdi kendime menü oluşturacağım. Sanah zaten standart kahvaltı. Bunun dışında öğlen et akşam sebze tüketmek istiyorum. Bu
Bende öyle düşünüyorum annem yüeüyüşe çıktığında bende çıkarım yavaş tempoda yürürüm. Hem hava almış olurum.
Bu arada öğle arası 15 dk cezamı tamamladım. Kaldı bir 15 daha onda da akşam egzersiz yapmayı planlıyorum bakalım
Valla cidom eskisi gibi tadim yok bunalimli takiliom oyle toparlanmam lazim ama bi diyet degilko sorun az cok bilion
Sen var ya inan cok çok guzel olacaksin, tas gibi
Bende emek harciyorum köpük sikiyorum lutfen az emege saygi yaaaa hahahahDoğru senin saca fon bile gerekmez, yika ve cik
Ben dans ettikten sonra babet stayla takiliyorumHafta sonu bol bol at göbeği.Ayakta rahat ayakkabı da varsa,
salla salla yer yerinden oynasın
Salla salla gül memiktolar çağlasın
Ahey ahey ahey
Sensiz buralarda güller çoğaldı, gel de dikenlerini gösterAgzima etti çekilmem icime kacti durmak yok yola devam
Toparlan canım, kilolu cok daha bunalimda olursun ki basindan gecenleri biliyorum.Valla cidom eskisi gibi tadim yok bunalimli takiliom oyle toparlanmam lazim ama bi diyet degilko sorun az cok bilion
Senin yokluğunda buzlu badem gömdükVayyy canına yogurt da yaparım ipte atlarim dedi yanihaşin hatun vesselam cok sey kacirmisim yahuuu bu ayrilik iyi olmadi bak kusur kaldim gundemden
Yataktan cikma tarzi moda cınım, haberin yok galibaBende emek harciyorum köpük sikiyorum lutfen az emege saygi yaaaa hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?