Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım.Menün güzel ama Aldığın şeker miktarı biraz fazla tatlım.bitter,karpuz ve hurma biraz fazla olmuş.Akşamları meyve tüketmemeye çalışırsan daha iyi olur.Şeker direkt kiloya dönüşür.15 dakika spor cezan var
Bir de kahve ikisi bir arada değildir umarım.Su ve varsa sporlarını da menüne eklersen daha iyi olur.
Bu arada jilliana devam telefona evdeyken indirmistim level 1burda da aksatmadan yapiyorum bol bol ev işiyle
maşallah
Canım çok sağol.
Transfer sonrası diyete devam etmek istiyorum. Hareketlerim sınırlanacak ama yürüyüşü soracağım doktora bakalım. Ama menüme daha çok önem vereceğim.
Benim tra30 dk çok yorucu olmayan yürüyüşe
Protein ağırlıklı beslenmek gerek haklısın sadece düne mahsus sayılır bu menü.
mide bağırsak nasıl oldu datlum.daha iyisindir inşallah.

Ah bu benimde dondurma krizim var baska hic tatli yemem agzima komam.. dusun pazsr gunu oglumun dogum gununu Kutladim 1 catal yemedim tatli hicbirsey yemedim ama dondurma cok zorluyor beni.. onuda yemiyorum ama aklim kaliyor...

dondurma baya sağlıklı diğer tatlılara göre... ben de tam tersi yemekten ziyade tatlı aşeriyorum resmen sürekli her türlü tatlıyı severim içinde şeker olsun yeterli . yoksa yemek konusunda ne bileyim öyle kızartmadır, çok yağlı tuzlu yiyecekler zaten sevmem. hatta ben çok tuzsuz yerim hiçbir şeye tuz atmam nerdeyse. cips, mısır hiç aram yoktur mesela yeşillik çok severim beni hep bu hale tatlılar getirdi

Gazı da var sanırım gece bile ağladı ataklarda gündüzleri devam ediyodu huzursuzluk ve ağlama. Bilemedim ama çok gazı vardı dün üşüttüm mü acaba çocuğu
Dönem dönem oluyor canım.Sen sakin olmaya gayret et.gaz sıkıntısı varsa canım humana’nın rezene kimyon çayı var ondan iç bol bol.Güvendiğin aktar varsa alıp kendin de demleyebilirsin.
Hahaha.Arada aynalara bakıp kendine sövüp saymak iyi geliyor.ben diyete başlamaya toptan kendi ağzıma tükürüp sonra diyete başlamıştım
Sari civcivim datlu adasim masallah sana ❤❤❤
Adaşın çok iyi incelmiş değil mi?
En çok kiloyu sen vereceksin,en çok sen inceleceksin esmer bombam

Kiz senin isin daha kolay yaaaa bi tatli degilmi hayatından cikarcak olan giv gitsin yahuyu

Başladı evet.İşle beraber biraz zamansız yürüyor.Akşamlarıda spora gidince hiç vakit kalmıyor.Net üzerinden halletmeye çalışıyorum.
Yoğun olunca zor olur tabi ama 1.5 ayın kalmış. Cidden cok çabuk geciyor. Bakmışsın her sey olmuş bitmis. Nette zaten her sey var ve daha kolay oluyor. Ben neredeyse çoğu alışverişimi netten yaparim. Kolay gelsin. Her sey icine sinerek olur inşallah.

En
En coook ben ulaynnnn en cok ben saksi degilim ben suan un cuvaliyim vermiss valla kiskandim kizdim abowwww kudurdum hahahah masalllah cidoma cok guzel incelmis

ben bir ara araştırmıştım karatay ı ama belirli bir listeye pek bağlı kalamıyorum liste kullanmaktansa hayat tarzı haline getirmeye çalışmak daha iyi gibi. evet mesela tereyağı yiyin diyor ben tereyağ normalde yiyemiyorum ki ya da ekmek yerine kuru yemiş benim tercih edemeyeceğim bir şey. bir ara baya ağır bir diyet yapmıştım bir süre dukan diyeti mesela. kısa süre yaptım tamamlamadım ama çoğu proteinden o dönem tiksinti geldi. Haşlanmış yumurta severdim mesela ya da peynir et çok severdim ama o diyetten sonra tiksindim biraz ne yalan söyleyeyim şimdiki diyet listesinde de mesela listede her gün öğlen et yazıyor ama ben her gün et yemekten hoşlanan biri değilim arada yerim et özellikle yazları daha çok sebze, omlet, menemen tarzı, ya da yoğurtlu soğuk şeyler daha çok hoşuma gidiyor doğrusu

Evet kesinlikle ben de öyle düşünüyorum sınavdan sonra kötü bile geçse en azından bitti diye bir rahatlama gelecek. Tecrübe daha fazla tabi doğru diyorsun uzun değil bunu bildiğimiz halde yine de bazen elde olmuyor işte. Kesinlikle hepimize önce sağlık ve huzur versin Allah gerisi önemli değil :)

Tamam deneyeceğim ara öğünleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…