Hosbulduk datlum napan bakam evlenmedin mi kiz sen dahamedgic26 hoşgeldin canım.
Yok canım 8.30da uyandım. Carsiya geldim bileGu
Gunaydin mi 7 den beri ayaktayim hatunnnnn karnini kaşıya kasıya yeni mi uyandın yogggsam aman tanrim ayy simdi bayilcammm❤❤
Tamam izliyorum seni bakabilirsinUwwe bak teklif iyi simdi... kabul ettim güzellik
Ne ediyon carsidaa :)Yok canım 8.30da uyandım. Carsiya geldim bile
Heyecanlı ve tatli telaslar başlamıştırBende iyiyim iş güç telaşe.Geçiyor günler.
Sari civcivim datlu adasim masallah sana ❤❤❤Tamam izliyorum seni bakabilirsin
Kuaföre geldim kuzum, sacimi boyaticam, haftasonu düğünümüz var teyzemin torununun.Ne ediyon carsidaa :)
Sagol kuzummm, ben de o tatli yuzunu görem biSari civcivim datlu adasim masallah sana ❤❤❤
Teşekkür ederim:)Masallah canim harikasin❤
Aynı renk mii :)P
Kuaföre geldim kuzum, sacimi boyaticam, haftasonu düğünümüz var teyzemin torununun.
Yok daha evlenmedim daha ağustosun 25 de düğünüm.Hosbulduk datlum napan bakam evlenmedin mi kiz sen daha
Başladı evet.İşle beraber biraz zamansız yürüyor.Akşamlarıda spora gidince hiç vakit kalmıyor.Net üzerinden halletmeye çalışıyorum.Heyecanlı ve tatli telaslar başlamıştıranlayamayacaksin bile, keyfini çıkar
Pazar gunu bizimde sunnet dugunu var aboww ne bitti ne yettiler hic sevmem dugun benP
Kuaföre geldim kuzum, sacimi boyaticam, haftasonu düğünümüz var teyzemin torununun.
Hatuncum yukleyemiyom ben yaa telefondan olunca mobil mi açık olucak ev int mi??? Hic acmiyor yahuuSagol kuzummm, ben de o tatli yuzunu görem biyukleyince etiketle beni ve izle
Ahhh yukleyemiyom ki delirivercem gariYok daha evlenmedim daha ağustosun 25 de düğünüm.
Bende görmek istiyorum seni müsadenle
Harikasın canım
Gayet güzel bence canım.Haftalık ortalama 964 gram kilo vermişsinToplam da 6,75 kilo verdim 7 haftada sizce nasıl?
Suan sacimda boya yok kuzum. Rofle yaptiricam. Oturdum koltuga, bakalım nasi bisey cikicak ortayaAynı renk mii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?