Kacamak seziyorum sankiSensiz buralarda güller çoğaldı, gel de dikenlerini göster
Toparlamam lazim aynen yapacaz birseyler bakalimToparlan canım, kilolu cok daha bunalimda olursun ki basindan gecenleri biliyorum.
Ahahaha ben de kendi düğünümde önce topuklu sonra spor ayakkabı ile takılmıştımBen dans ettikten sonra babet stayla takiliyorum
Hatta kendi dugunumde sona dogru terlik stayla takıldımtopuklu ile hiç rahat edemem, boy bi bucuk metre ama babet candir
Ahhh bu zengunluk buzlu bademi nasil uyguladiniz onu merak ettim cem.yilmaz haahaahSenin yokluğunda buzlu badem gömdükdeli gibi spor yapıp kas yaptık sen eksik kalma kuzum
Ohhhh harbimiYataktan cikma tarzi moda cınım, haberin yok galiba
Converse candir ben direk Converse giydim hahahaAhahaha ben de kendi düğünümde önce topuklu sonra spor ayakkabı ile takılmıştımBabet pek sevmiyorum .ayaklar 40 numeroo olunca kayık gibi duruyor da
Olma mı olma mı abooo alasi hemideKacamak seziyorum sankiispileyin bana
Ciralarini yakarim uleynnnnOlma mı olma mı abooo alasi hemide
Evde vardı içicem. Bugün sakin çok şükür. Dün felaket bir gün geçirdiğimiz yetmedi gibi gece de ağladı. Perişan olduk ikimiz de. Allah kolik bebeklerin annelerine sabır versin valla...Dönem dönem oluyor canım.Sen sakin olmaya gayret et.gaz sıkıntısı varsa canım humana’nın rezene kimyon çayı var ondan iç bol bol.Güvendiğin aktar varsa alıp kendin de demleyebilirsin.
Hahaha.Arada aynalara bakıp kendine sövüp saymak iyi geliyor.ben diyete başlamaya toptan kendi ağzıma tükürüp sonra diyete başlamıştım
Adaşın çok iyi incelmiş değil mi?
En çok kiloyu sen vereceksin,en çok sen inceleceksin esmer bombam
Daha once verdiğin cezayı yürüyerek yaptımAfiyet olsun canım.Menün güzel ama Aldığın şeker miktarı biraz fazla tatlım.bitter,karpuz ve hurma biraz fazla olmuş.Akşamları meyve tüketmemeye çalışırsan daha iyi olur.Şeker direkt kiloya dönüşür.15 dakika spor cezan var
Bir de kahve ikisi bir arada değildir umarım.Su ve varsa sporlarını da menüne eklersen daha iyi olur.
maşallah
Benim tra30 dk çok yorucu olmayan yürüyüşe
mide bağırsak nasıl oldu datlum.daha iyisindir inşallah.
Bu hızla kaç ayda 57 olabilirim:)Harikasın canımTebrikler
Gayet güzel bence canım.Haftalık ortalama 964 gram kilo vermişsin
Hesaplayan adamlar moduna geçtim
Benim ayaklar da 34 numara olunca farkedilmiyorAhahaha ben de kendi düğünümde önce topuklu sonra spor ayakkabı ile takılmıştımBabet pek sevmiyorum .ayaklar 40 numeroo olunca kayık gibi duruyor da
Sen zaten yilin 2837483 gecesi yikiyorsundurOhhhh harbimibulandan allah razi olsun heheheh peki panda göz makyaj uyanmasi ne zaman modaya girer hahahah yok yok o kadar degil yikiyorum usenmiyorum hahahah
Kiz minicikmis yaa ayakkabi zor buluyorsundur :) ayy senin minik patiniBenim ayaklar da 34 numara olunca farkedilmiyor
Bende az soparlik olunca conversele falan rahat edemiyorumConverse candir ben direk Converse giydim hahaha
Eeee yapiyoz birseyler eski ye calisiyom ben hahahah eskisehir sular idaresi olur kendileri heheheSen zaten yilin 2837483 gecesi yikiyorsundur
Kizimla aynı reyondan bakıyorumKiz minicikmis yaa ayakkabi zor buluyorsundur :) ayy senin minik patini
Masallah harikasin tek kelimeyle insallah ben de size before afterlar yapabilirimResim godum bakiven bakamesperenzaa @fattylamb94 cgdmk @smygnc lyeaph @mutsuzdrn aman birsuru kisi var bakin iste yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?