• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben dans ettikten sonra babet stayla takiliyorum :KK70:
Hatta kendi dugunumde sona dogru terlik stayla takıldım :KK70: :KK70: topuklu ile hiç rahat edemem, boy bi bucuk metre ama babet candir :KK70:
Ahahaha ben de kendi düğünümde önce topuklu sonra spor ayakkabı ile takılmıştım:KK70:Babet pek sevmiyorum .ayaklar 40 numeroo olunca kayık gibi duruyor da:KK70:

Dönem dönem oluyor canım.Sen sakin olmaya gayret et.gaz sıkıntısı varsa canım humana’nın rezene kimyon çayı var ondan iç bol bol.Güvendiğin aktar varsa alıp kendin de demleyebilirsin.

Hahaha.Arada aynalara bakıp kendine sövüp saymak iyi geliyor.ben diyete başlamaya toptan kendi ağzıma tükürüp sonra diyete başlamıştım:KK70:

Adaşın çok iyi incelmiş değil mi?
En çok kiloyu sen vereceksin,en çok sen inceleceksin esmer bombam:KK70:
Evde vardı içicem. Bugün sakin çok şükür. Dün felaket bir gün geçirdiğimiz yetmedi gibi gece de ağladı. Perişan olduk ikimiz de. Allah kolik bebeklerin annelerine sabır versin valla...

Afiyet olsun canım.Menün güzel ama Aldığın şeker miktarı biraz fazla tatlım.bitter,karpuz ve hurma biraz fazla olmuş.Akşamları meyve tüketmemeye çalışırsan daha iyi olur.Şeker direkt kiloya dönüşür.15 dakika spor cezan var:confused:
Bir de kahve ikisi bir arada değildir umarım.Su ve varsa sporlarını da menüne eklersen daha iyi olur.

maşallah:nazar:

Benim tra30 dk çok yorucu olmayan yürüyüşe

mide bağırsak nasıl oldu datlum.daha iyisindir inşallah.
Daha once verdiğin cezayı yürüyerek yaptım
Kahveyi sade türk kahvesi severim farklı içersem mutlaka belirtirim ama en cok sütlü filtre kahve olur farklı olarak

Back
X