Protein patlamasi yasamissin hatun sabahin cok az olmus ama totelde guzrl afiyet olsunBugün ki menüm
Sabah
2 h.yumurta
Öğlen
3 köfte
1,5 köfte kadar tavuk
4 yk salata
Akşam
4 yk kıyma kavurma
2 sb ayran
3 lt su , 2 kupa çay,1 kupa y.çay, 1 sade Türk kahvesi
10.000 adım =15*10= 150 puan
(Yetişebilirsem spora gideceğim)
esperenzaa , medgic26 ve @fattylamb94
İyi canım, simdi eve geldik. Yoruldum yattim, sen nasılsınkızlar selam nasılsınız :)
Karatay kahvaltısı söyle 2 yumurtali sicak bir yiyecek omlet olur menemen olut haşlama olur sonra yesillik domates peynir zeytin 10 tanr felab sonra çiğ kuruyemis bir cay bardagi dolusu arada sabah aksam protein alıyorum ama sürekli yersrm soguyorumKaratayi cok bilmiyorum canim oglen yemek yemiyosun aksam da protein eklesen menune tabagin daha saglikli olur gibi geldi afiyet olsun adimlarin harika kolay gelsim canim ❤
Cok bilem yedim diyete alisiyorum tekrardanmaşallah canım çok az yemişsin hareket de iyi
Estağfurullah begenmeme degil yahu etiket yapicam on kere bakiyom nasildi diye alisasiya zaman alcakyahu esimin kuzeninin cocuklari pazar günü sunnet dugunu var bizim yan apartmanda oturuyorlar evleri yol gecen hani oldugu icin onlar geldi karografi calistilar 3 saat hahah komsum bastanuyla is basindaydi
Saçlar nasıl oldiiiİyi canım, simdi eve geldik. Yoruldum yattim, sen nasılsın
Açlıktan olmasa da spordan koca çınarımız devrilmiştiCok bilem yedim diyete alisiyorum tekrardanben ne ac günler gördüm heheh
Ekmek cok tüketiyorsun gibime geliyor kuzum :) azaltmaya bak bence afiyet olsunAy ben geldim hemen size menumu yazicam
Sabah: 1 haslanmis yumurta 2kk beyaz peynir 5 zeytin salatalik 2 dilim tam buğday ekmegi
Ara: yarim yesil elma bir avuc leblebi
Öglen: bir haslanmis hindi but 2 salatalik 1 dilim tam bugday ekmegi 1 kase yogurt
Ara: 1 seftali 2 yk yogurt
Aksam: körili tavuk (kremasiz) 1 dilim tam bugday ekmegi
esperenzaa @mutsuzdrn medgic26
Simdilik 3 lt su ama 3.5 yapicam 1 saat tempolu yuruyus 150p
10.000 adim 150puan
@fattylamb94
Cok şükür midem düzeldi biraz bagirsaklarim sıkıntili hala ama toparlıyor hissediyorum.
AminnnnDarısı başına olsun
Amannn uzar yahu koku bende nasilsaEvet tam bir esmer bombaymış yamedgic26 canım çok ama çok pozitifsin maşallah gözlerinden belli Ama sana uzun saçı daha çok yakıştırdım
Esperenzam gündüz alıntılamıştım ama çoluk çocuk derken şimdi yazabildim
vaavv civcivim spor sana çok yakışmış
Ayyy nasi seviyorummm onu bir bilsen şeyto diyo al o bastonu ........ ki beli diklessinYanlış anlama kız ,komşun bastonuyla tempo tutuyordur
Hee kizzz nerde o elif ??? zalımın gızıAçlıktan olmasa da spordan koca çınarımız devrilmiştiHeyy gidi günler heeyy
Konu neee deyin heleAminnnn
Kep İ kapmak mezun olmakKonu neee deyin hele
Aynen ne yaptin hatuncummm sacinaSaçlar nasıl oldiii
Sarışın bomba ve esmer bomba çiğdemlerimiz var
SağollOoowww hadi bakalım inşallah
İnşallah canım.Sağlıkla ağız tadı ile mezun olursun çidomOoowww hadi bakalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?