Coook uzun yolll cooook ben hep bütte kalirimİnşallah canım.Sağlıkla ağız tadı ile mezun olursun çidom
Kız yolu neredeyse yarıladın sayılır.20 kilo verdin ,kaldı 25 .Coook uzun yolll cooook ben hep bütte kalirim
2 ay boşa gitti onun ceremesi yaşıyorum napalım artık :) oldu olan önümüze bakicaz tatlım eskilerden bi ben kaldım yaaaa mezun olamayan kuzummmmKız yolu neredeyse yarıladın sayılır.20 kilo verdin ,kaldı 25 .
Bütte de olsa bitirirsin kuzum
2 ayda artıda bile olabilirdin canım.Tüm sıkıntılara rağmen iyi idare ettin bence.2 ay boşa gitti onun ceremesi yaşıyorum napalım artık :) oldu olan önümüze bakicaz tatlım eskilerden bi ben kaldım yaaaa mezun olamayan kuzummmm
Artık ümidim yok maalesefEkürümü merakla beklemek haa
Onu birinci yapacam
İnşallah canım ama Ümit’ler suya düştüİnşallah canım benim sabah beni de etiketle de gözümden kaçmasın e mi
inşallah
Bu arada canım kaç yaşındaydın ve çalışıyor muydun?
Kötüyümİyiyim minnak kelebeğim sen nasılsın?
Afiyet olsun canım.Nasıl rahat geçmiştir inşallah yolculuk.şanslısın biraz yağmur yağdı da hava rahatladı szıcık. nemden geberiyorduk
Maşallah canım menün de sporun da çok iyi.Miden düZeldiyse yarın yada öbür gün bağırsakların da düzelir canım inşallah.
Teşekkür ederiiim :)Buraya da yağdı ama çok çok aşırı değildi.
Afiyet olsun canım.
Ben de misafirliğe gittimİyi canım, simdi eve geldik. Yoruldum yattim, sen nasılsın
Maşallahhhh:)Cok bilem yedim diyete alisiyorum tekrardanben ne ac günler gördüm heheh
Aaaa nasıl ya nolduArtık ümidim yok maalesefdiyet kırıcılar en önemli gecemi mahvettiler
Günaydın hayırlı cumalarGünaydın kızlar.Hayırlı cumalar.
Geçen Hafta Cuma: 89,8
Bu hafta Cuma: 88,1
Fark: - 1,700
Yüzde : 1,89
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?