aa ben hep içiyorum normalde bu saatlerdeTamam canım benim tükürüğünü bile içme :)))
Sabah inmez karnın
Olsun dinlenirsinSağol
İyi şükür yorucu ama olsun kazasız belasız
Aşk olsun canım utanma demeyeceğin utanmak güzeldirya utandım :)
teşekkür ederim canım
yarına hedefim 58lere inebilmekti ama bilmiyorum olmayacak galiba
Normal spor yapma şakın şişersinaa ben hep içiyorum normalde bu saatlerde
bitsin de az spor yapayım ben
bünyem hep geç uyumaya alışık ya uyurken çok zorlanıyorumOlsun dinlenirsin
Aşk olsun canım utanma demeyeceğin utanmak güzeldir
Şu vakitten itibaren bi şey yiyip içmemeye özen göster canım inersin inşallahBi de geç uyuma
ip atlayacaktım atlamayım mı o zamanNormal spor yapma şakın şişersin
Sadece dans et bak
Kısa vadede faydası olmaz
Zararı olur yarına
Yatağa kitapla git okurken uykun gelirbünyem hep geç uyumaya alışık ya uyurken çok zorlanıyorumbu sabah özellikle erken uyandım akşam erken uyuyayım diye ama bakalım
sabah yine erken kalkayım az hareket edeyim öyle tam kahvaltıdan önve tartılıp geliriim :)
inşallah çok güzel eksi görürümYatağa kitapla git okurken uykun gelirMerakla bekliyorum canım
Ekürümü merakla beklemek haaYatağa kitapla git okurken uykun gelirMerakla bekliyorum canım
İnşallah canım benim sabah beni de etiketle de gözümden kaçmasın e miinşallah çok güzel eksi görürümben de merakla bekliyorum canım
inşallahEkürümü merakla beklemek haa
Onu birinci yapacam
Seni nie etiketliyormuşİnşallah canım benim sabah beni de etiketle de gözümden kaçmasın e mi
inşallah
Bu arada canım kaç yaşındaydın ve çalışıyor muydun?
Afiyet olsun canımmBugün ki menüm
Sabah
2 h.yumurta
Öğlen
3 köfte
1,5 köfte kadar tavuk
4 yk salata
Akşam
4 yk kıyma kavurma
2 sb ayran
3 lt su , 2 kupa çay,1 kupa y.çay, 1 sade Türk kahvesi
10.000 adım =15*10= 150 puan
(Yetişebilirsem spora gideceğim)
esperenzaa , medgic26 ve fattylamb94
kilo verdikçe ve sporla insülin direncin de kırılacak canım.Eti perşembe akşamı yemedikçe tartıda sıkıntı olmaz benceYa bugün tartıda beklediğimden düşük bir sayı görünce anladım. Aslında normal şartlarda kolay kilo veren bir bünyem var eskiyi hatırladım. Ama insülin direnci beni engelliyor.
Akşam hafif yapmak en iyisi. Ama kaynanama geldiğim günler sanırım öğleni hafif tutacağım akşamlar etli geçiyor hep
Afiyet olsun canım,bu sıralar çok yoğun olduğun için spor beklentim yok senden.Dunku menum: @fitcivciv
Sabah:
Karatay kahvaltim
Oglen:
Corba 1 kase, etli nohut yemegi: 1 tabak, yogurt, salata
Aksam:
1 kase corba, bezelye yemegi 1.5 taba
Su: 2.5 litreden fazla
Spor: yokfattylamb94
esperenzaa
Ben de şimdi aynı senin gibiyim galibaBen de yersem iyisini yerim, keci sutuyle yapilmis hakiki Maraş dondurması ya da bizim buralarda koyun sütüyle yapılan dondurma var. Diğerleri dedigin gibi seker ve boyayi basiyorlar. Magnum falan millet bayiliyor, bense tercih etmiyorum. Sanirim hayatım boyunca 2 ya da 3 kez yemisimdir, birisi falan aldiysa mecbur.
karatayda öğünler arası ne kadar uzun olursa leptin hormonu daha çok salgılanır ve daha iyi kilo verdirir.Karatayi cok bilmiyorum canim oglen yemek yemiyosun aksam da protein eklesen menune tabagin daha saglikli olur gibi geldi afiyet olsun adimlarin harika kolay gelsim canim ❤
İyiyim minnak kelebeğim sen nasılsın?kızlar selam nasılsınız :)
Afiyet olsun canım.Nasıl rahat geçmiştir inşallah yolculuk.şanslısın biraz yağmur yağdı da hava rahatladı szıcık. nemden geberiyordukesperenzaa fayfeyfiy fattylamb94 dün 90 küsür dakika ev işi yaptım 30 puan
40 küsür dakika yürüyüş 40 puan
Toplam puan 70 puan
Menüyü bir kereye mahsus es geçiyorum
Yollardayım ve kendimi toparlamak üzereesperenzaa ile anlaştım
Bugün ise;
KAHVALTI EZİNE PEYNİRİ DOMATES SALATALIK BİR ADET ERİK
ÖĞLE TAZE FASÜLYE VE 4 ADET KÖFTE VE BİR ADET ŞEFTALİ
GÜN İÇİNDE ÇAY VE KIZILAY MADEN SUYU İÇTİM
ÇEYREK AVUÇ CEVİZ VE 3-4 FINDIK YEDİM
SPOR YAPAMADIM AMA YEĞENİMİN PEŞİNDEN KOŞTURDUM DAKİKALARCA AMA YOK TABİ
Maşallah canım menün de sporun da çok iyi.Ay ben geldim hemen size menumu yazicam
Sabah: 1 haslanmis yumurta 2kk beyaz peynir 5 zeytin salatalik 2 dilim tam buğday ekmegi
Ara: yarim yesil elma bir avuc leblebi
Öglen: bir haslanmis hindi but 2 salatalik 1 dilim tam bugday ekmegi 1 kase yogurt
Ara: 1 seftali 2 yk yogurt
Aksam: körili tavuk (kremasiz) 1 dilim tam bugday ekmegi
esperenzaa @mutsuzdrn medgic26
Simdilik 3 lt su ama 3.5 yapicam 1 saat tempolu yuruyus 150p
10.000 adim 150puan
fattylamb94
Cok şükür midem düzeldi biraz bagirsaklarim sıkıntili hala ama toparlıyor hissediyorum.
Buraya da yağdı ama çok çok aşırı değildi.canım sen şimdi İstanbul a geldin di mii yağdı mı oraya da
Afiyet olsun canım.aa çok heyecanlandım
bugün 70 dk leslie yaptım ve temizlik yoruldum
yürüyüşe çıkabilirim babamla belki yapabilirsem yapmaya çalışırım :)
soğuk çay yaptım onu içiyordum bardağım bitsin bırakıyorum :)
Canımmm maşallah nazar değmesin,bu hafta menülerin de çok iyiydi.Bağırsak sorununa rağmen bir kilo ise gerçekten iyş eksilmen var canım.Psikolojik sınır 90’ı atlattın ya gerisi tıkır tıkır gelir.esperenzaa inşallah kaptanım.1 kesin varda üzeri için birşey diyemiyorum 3 gündür bağırsakların durmuş durumda
Ooo hayırlı olsun @yolcukardelen
Estağfurullah begenmeme degil yahu etiket yapicam on kere bakiyom nasildi diye alisasiya zaman alcakAfiyet olsun canım.Misafirin de hiç sırası değildi
Sana özel rakiplerin var,senin gibi birine de nicki de kendileri de özel rakip buldukbeğenmedin mi alla alla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?