Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol
İyi şükür yorucu ama olsun kazasız belasız
Olsun dinlenirsin
ya utandım :)
teşekkür ederim canım
yarına hedefim 58lere inebilmekti ama bilmiyorum olmayacak galiba
Aşk olsun canım utanma demeyeceğin utanmak güzeldir
Şu vakitten itibaren bi şey yiyip içmemeye özen göster canım inersin inşallahBi de geç uyuma

Olsun dinlenirsin

Aşk olsun canım utanma demeyeceğin utanmak güzeldir
Şu vakitten itibaren bi şey yiyip içmemeye özen göster canım inersin inşallahBi de geç uyuma
bünyem hep geç uyumaya alışık ya uyurken çok zorlanıyorum bu sabah özellikle erken uyandım akşam erken uyuyayım diye ama bakalım
sabah yine erken kalkayım az hareket edeyim öyle tam kahvaltıdan önve tartılıp geliriim :)

Yatağa kitapla git okurken uykun gelir Merakla bekliyorum canım

Afiyet olsun canımm
Yarın inşallah güzel eksi ile geleceksin
kilo verdikçe ve sporla insülin direncin de kırılacak canım.Eti perşembe akşamı yemedikçe tartıda sıkıntı olmaz bence
Dunku menum: @fitcivciv

Sabah:
Karatay kahvaltim
Oglen:
Corba 1 kase, etli nohut yemegi: 1 tabak, yogurt, salata
Aksam:
1 kase corba, bezelye yemegi 1.5 taba

Su: 2.5 litreden fazla
Spor: yok fattylamb94
esperenzaa
Afiyet olsun canım,bu sıralar çok yoğun olduğun için spor beklentim yok senden.
Ben de şimdi aynı senin gibiyim galibaKalori alacaksam bari en iyisi olsun diyorum.
Karatayi cok bilmiyorum canim oglen yemek yemiyosun aksam da protein eklesen menune tabagin daha saglikli olur gibi geldi afiyet olsun adimlarin harika kolay gelsim canim ❤
karatayda öğünler arası ne kadar uzun olursa leptin hormonu daha çok salgılanır ve daha iyi kilo verdirir.
Perşembe akşam menülerinin klasiği kabaktır Ertesi gün tartıda ödem yapmaz eksilme biraz daha iyi olur.
Ben de listede iken genelde perşembe kabak yada semizotu yoğurtlu yerdim Kabak takımın milli yiyeceği olur

kızlar selam nasılsınız :)
İyiyim minnak kelebeğim sen nasılsın?
Afiyet olsun canım.Nasıl rahat geçmiştir inşallah yolculuk.şanslısın biraz yağmur yağdı da hava rahatladı szıcık. nemden geberiyorduk
Maşallah canım menün de sporun da çok iyi. Miden düZeldiyse yarın yada öbür gün bağırsakların da düzelir canım inşallah.

canım sen şimdi İstanbul a geldin di mii yağdı mı oraya da
Buraya da yağdı ama çok çok aşırı değildi.
Afiyet olsun canım.

esperenzaa inşallah kaptanım.1 kesin varda üzeri için birşey diyemiyorum 3 gündür bağırsakların durmuş durumda
Canımmm maşallah nazar değmesin,bu hafta menülerin de çok iyiydi.Bağırsak sorununa rağmen bir kilo ise gerçekten iyş eksilmen var canım.Psikolojik sınır 90’ı atlattın ya gerisi tıkır tıkır gelir.

Afiyet olsun canım.Misafirin de hiç sırası değildi
Sana özel rakiplerin var,senin gibi birine de nicki de kendileri de özel rakip buldukbeğenmedin mi alla alla
Estağfurullah begenmeme degil yahu etiket yapicam on kere bakiyom nasildi diye alisasiya zaman alcak yahu esimin kuzeninin cocuklari pazar günü sunnet dugunu var bizim yan apartmanda oturuyorlar evleri yol gecen hani oldugu icin onlar geldi karografi calistilar 3 saat hahah komsum bastanuyla is basindaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…