Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun Feyza’cımm.Menün çok iyi.Demekki isteyince misafire rağmen başarıyorsun.
Böyle devam edersen ve muhteşem sporlarınla beraber harika eksilerin gelecek.
İnşallah canım
Konuştuğumuz gibi sürekli çay doldurmaya kalktım ay çok tokum ay şöyle böyle falan atlattım
Teşekkür ederim ya inşallah

İnşallah canım ben her gün tartılarak motive oluyorum aslında ondan hemen her gün çıkarım
Ama bir de arayı açmayı deneyeyim becerebilirsem :)

Siz ne düşünüyosunuz
Spor konusunda evet ben bir ara sadece spor yapıyordum ve zayıflayamamıştım
Olay şu aldığından fazlasını yakacaksın ki zayıflayasın
Sporun diyetteki etkisi bence %25 falan %75 yemek yememektir diye düşünüyorum
Ama tabiiki tartı değil ayna asıl olayımız
Onu da bize spor sağlıyor

Direkt bu yağı yakar diye bir şey yok ama mesela iştah kapatır metabolizma hızlandırır bu vesilelerle yağ yakımı artar çünkü az yiyeceksin e vücut diyecek ihtiyacım var yağlara geç

Kendi kendine konuşma vol 500
Vapurda sanki bana uygun yiyecek olacak da
Gelirken tost yemiştim
Şimdi ...... yerim
Şimdiki ara verdiğimizde yiyemedim
Çünküüüü yeme arasını açmam gerekiyordu
Artık evde yerim
Acaba evde yemek var mı
Vol 5
Kafayı yemece vol sonsuz

Siz ne düşünüyosunuz
Uzman değilim ama spor diyetle birlikte yapıldı mı sadece sıkılaştırmıyor bence.
Ben diyet yaparken çok iradeliydim ama sadece diyetle verebileceğim kilo miktarı sınırlı idi.Sporla destekledikten sonra daha iyi kilo vermeye ve daha sıkı olmaya başladım.Spor ayrıca metabolizmayı hızlandırır ve kas ağırlığını arttırır .Kasların yakmış olduğu enerji de daha fazla olduğu için daha çok kilo verdirir.
Sadece ekmeği ve abur cuburu keserek sporu arttırarak uzun vadede de kilo verilir.
Hiçbir içecek yada maydonoz,yeşilçay vs de tek başına kilo verdirmez ama dikkat edilirse metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olabilir.
Aynı fikirdeyim canım.Diyetsiz spor sıkılaştırıcı etki gösterir.Aldığın kalori yaktığından fazla ise sadece spor kilo verdirmez.

Aaa kısacık sürmüş :)
Ben de cezamı hangi sporla ödesem diye düşünüyorum
Hangisi olsa acabaü
Canım gerçekten geldiğinden bugüne iyi ilerleme gösterdin.katılımın da çok çok iyi.sporun da harika.Böyle devam edersen tahmininden daha kısa sürede hedefine ulaşırsın Feyza’cım

Geçmiş olsun canım.Şartlardan dolayı hiçbir şey yiyememişsin.
Sınav da inşallah iyi geçmiştir.
Eşin de az biraz haklıymış

Vallahi o kadar yoğun geçirdim ki gece geldiğimde pert olmuşum direk yoğurt gibi tutmuşum. Şimdi de hastaneye gidiyorum transfer için. Sanah yürüyüş yaptım biras aağlıklı kahvaltı yaptım. Bebeklerim i alıp geleceğim masipse. Duanı esirgeme canım.

Henüz cumaya var ha gayret

İnşallah canım.

Afiyet olsun canım
Ben de şuan tam kahve faslındayım.
İyi yolculuklar bu arada:)
Sonra iyi yolculuklar dilemedin deme hee
Eşin yemek yapmayı biliyor mu?
Benim eşim bilir Bilmediklerini de öğrettim zorda kaldığımızda yapar .

Teşekkür ederim :)))))(
Biliyor evet
Laf aramızda benden iyi yemek yapar
Ben kendim için düşündüm
Gidince ne yicem die

Canımm inşallah ,sağlıkla sıhhatle tutunur minnak yeğenlerimiz.
O kadar yürekten dua ediyorum ki canım.
Allah bize sağlıklı hamilelik haberlerini almayı nasip etsin canım.Bu defa inşallah olacak canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…