İnşallah canımAfiyet olsun Feyza’cımm.Menün çok iyi.Demekki isteyince misafire rağmen başarıyorsun.
Böyle devam edersen ve muhteşem sporlarınla beraber harika eksilerin gelecek.
İnşallah canım ben her gün tartılarak motive oluyorum aslında ondan hemen her gün çıkarımUyutmadı mı Simla kuzusu seni
Fırsat bulursan uyu dinlen canım.
hergün tartılma canım.Moral bozar.Gece geç uyudun ,dün çok yoruldun.bir de wc sorunun varsa normal canım.
Üzüldüğün şeye bak.iki hafta önce 62 kiloydun.Neredeyse 3 kilo verdin canım.biraz sakin biraz dengeli gidersen kalıcı kilo verirsin minnakım
Henüz cumaya var ha gayretÇok teşekkür ederim canım. Burda en azından yememe özen göstereceğim. Hayırlısı bakalım
Spor konusunda evet ben bir ara sadece spor yapıyordum ve zayıflayamamıştımSiz ne düşünüyosunuz
Yürü gitsin :))))Aaa kısacık sürmüş :)
Ben de cezamı hangi sporla ödesem diye düşünüyorum
Uzman değilim ama spor diyetle birlikte yapıldı mı sadece sıkılaştırmıyor bence.Siz ne düşünüyosunuz
Aynı fikirdeyim canım.Diyetsiz spor sıkılaştırıcı etki gösterir.Aldığın kalori yaktığından fazla ise sadece spor kilo verdirmez.Spor konusunda evet ben bir ara sadece spor yapıyordum ve zayıflayamamıştım
Olay şu aldığından fazlasını yakacaksın ki zayıflayasın
Sporun diyetteki etkisi bence %25 falan %75 yemek yememektir diye düşünüyorum
Ama tabiiki tartı değil ayna asıl olayımız
Onu da bize spor sağlıyor
Direkt bu yağı yakar diye bir şey yok ama mesela iştah kapatır metabolizma hızlandırır bu vesilelerle yağ yakımı artar çünkü az yiyeceksin e vücut diyecek ihtiyacım var yağlara geç
Hangisi olsa acabaüAaa kısacık sürmüş :)
Ben de cezamı hangi sporla ödesem diye düşünüyorum
Geçmiş olsun canım.Şartlardan dolayı hiçbir şey yiyememişsin.
Sınav da inşallah iyi geçmiştir.
Eşin de az biraz haklıymış
Henüz cumaya var ha gayret
Afiyet olsun canım
Eşin yemek yapmayı biliyor mu?Kendi kendine konuşma vol 500
Vapurda sanki bana uygun yiyecek olacak da
Gelirken tost yemiştim
Şimdi...... yerim
Şimdiki ara verdiğimizde yiyemedim
Çünküüüü yeme arasını açmam gerekiyordu
Artık evde yerim
Acaba evde yemek var mı
Vol 5
Kafayı yemece vol sonsuz
Teşekkür ederim :)))))(Afiyet olsun canım
Ben de şuan tam kahve faslındayım.
İyi yolculuklar bu arada:)
Sonra iyi yolculuklar dilemedin deme hee
Eşin yemek yapmayı biliyor mu?
Benim eşim bilirBilmediklerini de öğrettim zorda kaldığımızda yapar .
Bence de yürüyeyim cidden hava az sıcak gibi ama keşke biraz serinleseYürü gitsin :))))
Canımm inşallah ,sağlıkla sıhhatle tutunur minnak yeğenlerimiz.Vallahi o kadar yoğun geçirdim ki gece geldiğimde pert olmuşum direk yoğurt gibi tutmuşum. Şimdi de hastaneye gidiyorum transfer için. Sanah yürüyüş yaptım biras aağlıklı kahvaltı yaptım. Bebeklerim i alıp geleceğim masipse. Duanı esirgeme canım.
İnşallah canım.
Immmm afiyet olsuuun
SağollllImmmm afiyet olsuuun
İnşallah kazasız belasız varırsın canım benimCanlanın len çabuk
Ben daha tekirdağdayım
Bizim tarafta biraz yağmur yağmaya başladı canım.Size gelir inşallah.Bence de yürüyeyim cidden hava az sıcak gibi ama keşke biraz serinlese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?