Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Saat dönmüş ya yazayım

Menü:

Kahvaltı(11.30)
1 yumurta
Az domates
Zeytin 1
Peynir çok az
1 küçük(avuç kadar) somun üstüne çatal ucu ile tereyağ

İkindi(5.30)
Sebze kebabı 1 tabak
2 yk yoğurt

Ara:
Çilekli yoğurt dondurdum o

Akşam gün 1 yk salata(tavuklu) çatal ucu ile kısır o kadar değdirip aldım gibi sadece salatama karışmış

Su:1.50 litre olmuştur ama devamından emin değilim aşırı çay içtim de Sudan emin olamadım

Spor:
45 dk Leslie 3 mil 5k:225
25 dk Leslie :75
1000 adım : 15 puan

315 puan

esperenzaa fattylamb94 S smygnc medgic26 Cascade_

canımmm canımm canım bi denem özledim)
Sen ikinci defa mezun olduğun için karne hazırlanmıyor kuzum mezuniyet yazını istediğin zaman yazabilirsin Sultan’ımm.
Aaa gerçekten mi ama ama ama neyse kepimle yetinirim attıkben de çok özledim canım benim Tam giriyorum bi şey çıkıyor kalıyor telefon cevap yazamadan(bunu 11de yazmıştım yine kaldı bu vakte) yazımı da ilk fırsatta yazacağım inşallah

Somon mu
Ulen ekmek yerine somon mu yazdın gözden kaçsın die
Pardon “onun” yerine “somun” yazmışsın
Ben de “somon” sandım
Yapma böyle şeyler

Günaydınlar.
Dün sınavdı, otobüs yolculuğuydu ordan uçak yolculuğuydu çok yorucu bir gün oldu. O yüzden yeme düzenim alt üst oldu ve midem beni şaşırtmayarak yeniden ishal olmama neden oldu.
Dünden beri karnım ağrıyor.
Bugün itibariyle Ankara’dayım. Şimdi dünkü menüme gelelim.
Evde olmadığımdan ve koşuşturarak geçtiği için ayaküstü birşeyler tükettim.

Sabah; 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim peynir.
Ara; yok
Öğlen; 1 çubuk kreker, 2 dilim peynir
Ara; 4 tane eti şeker ilavesiz form bisküvi( ilaç için mideye bir şey attım)
Akşam; yarım tost sade kaşarlı( yemeyecektim ama eşimle kavga ettim havaalanında gün boyu düzgün bir şey yemediğimi ve çocuktan beter olduğumu söyledi olay biraz ciddileşti nedense. Karnımın ağrısına mı yanayım eşimle tartıştığıma mı bilemedim)
Ara; yok ( uçak sandviç verdi ama tüketmedim)

Su; 2 lt
Spor; 8000 küsür adım; 120 puan
esperenzaa fattylamb94

Tşk ederim o zaman yarım saat yapmam yeterli zaten fazlası zorluyor. Leslie iyi güzel de çok terliyorum pilates daha sakin:)
Evet biraz alışınca o kadar aşırı terlemiyorsun :) ama terleme hep var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…