Canımm inşallah ,sağlıkla sıhhatle tutunur minnak yeğenlerimiz.
O kadar yürekten dua ediyorum ki canım.
Allah bize sağlıklı hamilelik haberlerini almayı nasip etsin canım.Bu defa inşallah olacak canımmm
Esra’mmm gözümün nuru tebrikler canımm.Gerçekten iyi gidiyorsun.Selam esperenzam daha yeni girebildim.
Geçen cumartesi 77.1
Bu cuma 76.8
Sanırım geçen haftasonu çok dikkat etmememden kaynaklandı
Vücudunu sporla ve sağlığın elverdiğince güzel beslenerek iyice hazırladın.Psikolojik olarak da daha iyisin sanırım.İnşallah. Bu sefer güzel haberler vermek nasip olur inşallah.
Yorucu vir süreçti umarım meyvesini yeriz hadi bakalım gelsin bebekler
Biraz işlerim var canlarımm
Müsait olınca yine gelirim.
Amiin canım aklınıza geldikçe bana dua edin :)Teşekkür ederim canımm
Kurbana kadar büyük bir kısmını verirsin bence,zamanla daha kontrollü olmayı öğreniyor insan.Kontrolü azıcık kaçırdı mı telafi etmeyi de başarırsan verdiklerini almazsın.
4.sınıfın zor olduğunu biliyorum birazcık.kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin canım.
Kolay gelsin canım:)Biraz işlerim var canlarımm
Müsait olınca yine gelirim.
Ahahaha havai şimşek Harika imişBenim oğlumun tabiri ile havai şimşek çakıyıor burada da azıcık
Teşekkür ederiim içtim geldim:)Ahahaha afiyet olsın
Ederiz canım merak etmeAmiin canım aklınıza geldikçe bana dua edin :)
Amiiin canım :) en zorunu en başta alacağım stajlarımın o yüzden verebilirsem çok rahatlarım veremezsem sıkıntı büyükfayfeyfiy allah zihin açıklığı versin
Çok yavaş gidiyor sanki moralimi bozmak istemiyorum ama 79 kilo zaten biraz ödem ve o hafta çok yediğim için gördüğüm bi kiloydu. Orda hızlı kilo verdim ama şimdi aynı yerde dolaşıp duruyorumEsra’mmm gözümün nuru tebrikler canımm.Gerçekten iyi gidiyorsun.
Azminin elinden kurtulamayacak ,gidecek o kilolar:))
Psikolojik sınır 75 şimdi senin için:))
Allah hayırlı sağlıklı faydalı evlatlar nasip etsin :)İnşallah. Bu sefer güzel haberler vermek nasip olur inşallah.
Yorucu vir süreçti umarım meyvesini yeriz hadi bakalım gelsin bebekler
En sevdiğim kilo inme olayıSelam esperenzam daha yeni girebildim.
Geçen cumartesi 77.1
Bu cuma 76.8
Sanırım geçen haftasonu çok dikkat etmememden kaynaklandı
Evet doğru söylüyorsun o çok güzel oluyo işte ben 75 desem bi rahatlıcamEn sevdiğim kilo inme olayı
80 den 79.9 bile olsa çok mutlu oluyorum
Bir de mesela 77.900 den 77.100 insen daha çok ama bu 300 gr benim gözümde Harika bir şey
Artık sorunca 77 değil 76 sın muhteşemmm yakında 75 74 derken bir bakmışsın hedef :)
Canım azıcık kalmışEvet doğru söylüyorsun o çok güzel oluyo işte ben 75 desem bi rahatlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?