- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Tatilin keyfini çıkar kız ne sıkılmasıİyi gidiyor canım. Ara ara sıkılsam da idare ediyorum. Sıkıntı dışında çok şükür bir sorun yok
Valla öyle yapmaya çalışıyorum artık. Sürükleyici bir roman aldım kardeşimden ona başladım. Kitap okuyarak geçecek günlerim artıkTatilin keyfini çıkar kız ne sıkılması
Bol bol gez ve yüzValla öyle yapmaya çalışıyorum artık. Sürükleyici bir roman aldım kardeşimden ona başladım. Kitap okuyarak geçecek günlerim artık
Sağlıkla sıhhatle atlatır inşallah.Allah tez zamanda şifa verir ve sevdiklerine bağışlar inşallah canım.Ben iki gündür öyle yapıyorum :)
Yarım muz donmjş
Bir tatlı k yoğurt
Az kakao
Ve çok beğendim
By pass olacak canım
Afiyet olsan bebekimmİyi geceler kızlar menümü yazayım hemen
08.00
1 dilim süzme peynir
1 haşl. yumurta
Söğüş salata
Dereotu
1 dilim t.b ekmeği
12.30
1 orta boy patlıcandan karnıyarık (fırında)
Cacık
Yeşil salata
19.30
3 y.kaşığı mantarlı tavuk sote
2 kase semizotlu cacık
Spor: sabah 30 dk tempolu yürüyüş akşam 80 dk tempolu yürüyüş. 10 dk eliptik 10 dk cardio 7 dk kol egzersiziesperenzaa asilsoy
Gızlaaarr yaklaşın yamacıma tatlıya çare buldumAlllaaahim ya tatliya care buldum diyo
Len kac gun once yazdim sana dondurma olayini bee
Harika gorunuyo bence de, ben de regl doneminde yapicam
Cascade_
Len asil ben doverim seni, 13 temmuzda yazmisim sana bu dondurmayi yap diye
Aaaaaaa
Adam internet okuyup okuyup gelmese işi öğrenecekte yalan yanlış bilgilerle gelince anlatmak zor oliyiSağlıkla sıhhatle atla
Afiyet olsan bebekimmŞu yeni gelen arkadaş da bir an önce işi öğre
Gızlaaarr yaklaşın yamacıma tatlıya çare buldum
Muzu bütün olarak dondurun ,buzluğa atmadan önce de bi çubuk saplayın sonra öylece yiyin
Yok o değil, zig zag bir çeşit kalori hesaplama
Bu saatte bu fotoları görmeyeydim iyiydiEki Görüntüle 2171779 Eki Görüntüle 2171778 Eki Görüntüle 2171777 Eki Görüntüle 2171776esperenzaa fattylamb94 @fmad
KAHVALTI: Domates, salatalık, zeytin, yumurta, ceviz
ÖĞLE YEMEĞİ: Bir porsiyon tavuk suyu çorba
AKŞAM YEMEĞİ: Bir tepeleme tabak türlü, 2 adet pestil (hurma-elma karışımı)
SU MİKTARI: 1.790 litre
SPOR PUANI: 70 dk ev işi (23 p)
50 dk Egzersiz-dans karışık (100 p)
5.630 adım (82 puan)
9 dak yürüyüş (9 puan)
Gün içinde hemen hemen hergün 3-5 şekersiz çay, 1 maden suyu ve sade Türk kahvesi tüketiyorum ve her seferinde yazmıyım die tekrar yazdım
TOPLAM PUAN: 214,00 PUAN
az olmuş ama yoğurt detoksu yapıyordun sanırım canım.afiyet olsun datlummmMenumu yazayim
Sabah: az kahvalti, yumurtasiz, yogurt
Oglen: yogurt
Aksam: 1 haslanmis patates (orta boydan kucuk), ustune karabiber ve pul biber ve yogurt
Kahve: 2 bardak
Su: 3 lt
Spor: 5 dk eliptik
Ev isi: 2 saat: 40 puan
Hic tuz yemedim.
esperenzaa
@fitcivciv
fattylamb94
herşeyin temeli tuzTuz yeseymiş iyi olucakmış
Bu kadar olur.Ben de sana bugün zigzag yöntemini önerecektim canım.Zig zag yöntemini mi denesem
Gündeme bakma,tartıya bakma,kitap oku,bir de belirti arama canımValla öyle yapmaya çalışıyorum artık. Sürükleyici bir roman aldım kardeşimden ona başladım. Kitap okuyarak geçecek günlerim artık
Yassak hemşerimBol bol gez ve yüzyoksa yasak mı
O zaman bol bol yatışYassak hemşerimAçık havada çok yorucu olmayan yürüyüşler tavsiye ediliyor canım
İnternetten öğreniyorsa seni niye yoruyor acemi diyeceğim de.Adam gayretli ve hızlı çıktı esrammAdam internet okuyup okuyup gelmese işi öğrenecekte yalan yanlış bilgilerle gelince anlatmak zor oliyi
On dönüm bostan,yan gel yat osmanO zaman bol bol yatış
Öyle olacak gibi valla sinir oluyorum kız adama. Türkiyede olmayan bi sektör internetten neyi okuyosun sen kulaktan dolma bilgileri. Ordaki adamlar 25 senedir bu işi yapıyo daha mı iyi bilcen. Neyse sakinimİnternetten öğreniyorsa seni niye yoruyor acemi diyeceğim de.Adam gayretli ve hızlı çıktı esrammİnşallah sonu hızlı koşan atın seyrek düşer moku gibi olmaz
Hayat felsefen dimi esperenzamOn dönüm bostan,yan gel yat osman
Çubuk saplamakSağlıkla sıhhatle atlatır inşallah.Allah tez zamanda şifa verir ve sevdiklerine bağışlar inşallah canım.
Afiyet olsan bebekimmŞu yeni gelen arkadaş da bir an önce işi öğre
Gızlaaarr yaklaşın yamacıma tatlıya çare buldum
Muzu bütün olarak dondurun ,buzluğa atmadan önce de bi çubuk saplayın sonra öylece yiyin
HahahahaHayat felsefen dimi esperenzam
:)))))))Bu saatte bu fotoları görmeyeydim iyiydi
Bi yerim şişerse seni yaktım haticemm
az olmuş ama yoğurt detoksu yapıyordun sanırım canım.afiyet olsun datlummm
herşeyin temeli tuz
Saat itibari ile algıda seçicilik diyeceğim de enişte bey yoksa algıda mıçıcılık olur hatcemmÇubuk saplamak
:)) bugün gece çalışıyorSaat itibari ile algıda seçicilik diyeceğim de enişte bey yoksa algıda mıçıcılık olur hatcemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?