Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben iki gündür öyle yapıyorum :)
Yarım muz donmjş
Bir tatlı k yoğurt
Az kakao
Ve çok beğendim

By pass olacak canım
Sağlıkla sıhhatle atlatır inşallah.Allah tez zamanda şifa verir ve sevdiklerine bağışlar inşallah canım.
Afiyet olsan bebekimmŞu yeni gelen arkadaş da bir an önce işi öğre
Alllaaahim ya tatliya care buldum diyo
Len kac gun once yazdim sana dondurma olayini bee
Harika gorunuyo bence de, ben de regl doneminde yapicam

Cascade_
Len asil ben doverim seni, 13 temmuzda yazmisim sana bu dondurmayi yap diye
Aaaaaaa
Gızlaaarr yaklaşın yamacıma tatlıya çare buldum
Muzu bütün olarak dondurun ,buzluğa atmadan önce de bi çubuk saplayın sonra öylece yiyin

Son düzenleme:
Adam internet okuyup okuyup gelmese işi öğrenecekte yalan yanlış bilgilerle gelince anlatmak zor oliyi

Bu saatte bu fotoları görmeyeydim iyiydi
Bi yerim şişerse seni yaktım haticemm
az olmuş ama yoğurt detoksu yapıyordun sanırım canım.afiyet olsun datlummm
Tuz yeseymiş iyi olucakmış
herşeyin temeli tuz

Zig zag yöntemini mi denesem
Bu kadar olur.Ben de sana bugün zigzag yöntemini önerecektim canım.
Valla öyle yapmaya çalışıyorum artık. Sürükleyici bir roman aldım kardeşimden ona başladım. Kitap okuyarak geçecek günlerim artık
Gündeme bakma,tartıya bakma,kitap oku,bir de belirti arama canım

Adam internet okuyup okuyup gelmese işi öğrenecekte yalan yanlış bilgilerle gelince anlatmak zor oliyi
İnternetten öğreniyorsa seni niye yoruyor acemi diyeceğim de.Adam gayretli ve hızlı çıktı esrammİnşallah sonu hızlı koşan atın seyrek düşer moku gibi olmaz

İnternetten öğreniyorsa seni niye yoruyor acemi diyeceğim de.Adam gayretli ve hızlı çıktı esrammİnşallah sonu hızlı koşan atın seyrek düşer moku gibi olmaz
Öyle olacak gibi valla sinir oluyorum kız adama. Türkiyede olmayan bi sektör internetten neyi okuyosun sen kulaktan dolma bilgileri. Ordaki adamlar 25 senedir bu işi yapıyo daha mı iyi bilcen. Neyse sakinim

Çubuk saplamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…