Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün canım inanılmaz sıkkın kızlar atamalar belli oldu evet atanamayacağımı biliyordum benim 2 3 puan üzerimde kapatsaydı bölümüm hiç canım yanmayacaktı bu kadar.. benim puanımda kapattı ve ben atanamadım.. sabahtan beri hiçbir şey yapamıyorum üzülüp uyumaktan başka.. bir yılımı daha kendi ellerimle heba ettiğim için sinirlerim çok bozuk...

Canım geçti gitti.Belki de böylesi iyi oldu senin için.Dedim ya birden bire kilo verdim hissine kapıldın o seni etkiledi.
Unutma civcivim sen haftada bir kilo vermeyi az bulurdun,sonra 500 gram az diye ağlanırdınşimdi düzenin bir hafta sabit bir hafta eksiye döndü gibi.
Az kilon kaldı canım,bu rahatlaman da ondan.Hedefe bu kadar yalaşmışken sporla sıkılaşsan koruman da çok kolay olabilir canım.
Şimdi cumaya kadar aç sefil kalarak değil sağlıklı beslenerek devam et canım.

Canımm benim çok üzüldüm Sinirlerinin bozulması noktasında da haklısın.Belki polyannacılık olacak ama hakkımda hayırlısı böyleymiş diye düşünmeyi dene canım.Ne bileyim atanıp da atandığın yerde sorunlar çıkabilirdi belki de başına istemediğin şeyler gelebilirdi,bilinmez işte.1 yıl şimdi çok büyük kayıp gibi gelebilir ama belki de senin için iyi olanı buydu canım.Her şer şer değildir ya aslında.
Belki seneye çok daha iyisi olacak .İlk şoku atlattıktan sonra daha sağlıklı düşünmeye başlarsın canım.
Çok da aynısı değil ama
ben de ünv sınavında ikinci tercihimi kazandım diye ağlamıştım,görenler yazık kazanamadı herhalde diye söyleniyordu.
İlk tercihimi kazanmış olsam,ankarada okuyacak en basitinden eşimi hiç tanıyamayacaktım belki de.
Önemli olan sağlığın yerinde olsun canım.Keşke bu sene olsaydı ama seneye daha iyisi olur diye düşün canım.bir de demekki sen istersen biraz daha fazla çaba gösterek seneye çok daha iyisini yapabilrmişsin böyle düşün canım.

İnşallah kaptanım tek temennim bunda da bir hayır olması.. alan sınavıma 12 gün kaldı artık onun için bişiler yapacağım .. elimizden gelecek başka bir şey yok...

çok üzüldüm
Ne diyeceğimi bileniyorum

Canim canini sıkmamaya calis, cok zor biliyorum ama her iste bir hayir var.
Bak onunde daha alan sinavi var, en onemlisi de o.
Onunde de guzel bir sure var. Tamam simdi dustun ama ayaga kalk ve yine dene, cook daha iyi dene, saldir simdi su kalan surede, anasini aglat o sinavin.
Kim bilir hic istemedigin yer yerine belki de cok guzel, icine sinen bi yere atanican :)

Hiç terlemedim, cok basit geldi, ben de duyduklarima göre zor zannediyordum. Sen cardio yapsan pertin cikar o zaman

Bence var ya, terletmeyen spor odem yapiyor bir sureligine.
Deli gibi bisiklet surmustum mesela, terlememistim, feci odem olduydu.
Leslie terletiyor, odem falan yapmiyor bende galiba.

Uff eşim yeter biktim salatadan dedi, gömdü 3 tane lahmacunu
Bana da diyo al yarim ye bisey olmaz
Haftaya yicem dedim. Ye yaa dedi. Naaasslaaa didim.
Belki pazar gunu yerim. Ya da haftaya cuma...

Canım her şeyde bir hayır vardır üzülme
Bizim göremediğimiz bir sürü hayır vardır inşallah

Menumu yazayim
Sabah:
Az sebze, yogurt, azicik peynir. ( Yarin karataya gecis yapicam ama 2 gun lor peyniri yicem tuzsuz )

Oglen:
Yogurt, yaninda 1 orta boy patates haslanmis, zeytin yagli, pul biberli, karabiberli. ( dunden kalan, yemekhanede uygun bisey yoktur diye yanimda goturmustum iyi oldu)
1 soda, icine limon sıktım

Aksam:
1 tane avuc icimin yarisi kadar buyuklukte haslanmis icli kofte
Yogurt
2, 3 catal salata

Kahve: 2 bardak
Su: 1.5 lt, devam ediyorum
Spor: cezam icin leslie yapicam, yapinca etiketlerim

esperenzaa
fitcivciv

Pide ayran verdiler ama ben yemedimm sekerim iradem kokuya maruz kaldi ama uzaklastimmm hemen ordan namıssız nasilda guzel koktiiii

Dikkat dikkat menu paylasiyorummm
  • Sabah 2 dilim domates 1 biber 3 zeytin 1 ucgen kaşar 1 ucgen karper peynir 1 tutam ekmek hemen kıyı kopardim
  • Aksam yogurtlu kabak yemegi
  • Cay kahve soda su kayisi cayi
  • 3 lt su
  • Spor yok popom yemedi agriyor heryerim halen koff popom az is yapinca hemen yamulur ayy kiyamam ben kendime
  • esperenzaa lyeaph M mutsuzdrn
Bilginize arz ederimmmm

İçli köfte haşlama ise çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…