ay teşekkür ederim... bugun bana iyi gelen tek şey...
Canım geçti gitti.Belki de böylesi iyi oldu senin için.Dedim ya birden bire kilo verdim hissine kapıldın o seni etkiledi.Acı söylemekle iyi yaptın canım çok dikkatliyim bugün başladım eski tempo gibi, yok mezun olmak istemiyorum hedefim 55
sabah tartıldım 57 çıktım cumaya kadar 56,5 olmak hedefim inş. Spor yapmadığım için kendime çok kızgınım
Halen kırık gibiyim sürekli hapşuruk, öksürük , baş ağrısı ,klima çarptı gezide otobüste iş yerimde açmıyorum çünkü odamda.
neden o gün öyle yaptım bilmiyorum resmen abuk subuk beslendim
Hiç terlemedim, cok basit geldi, ben de duyduklarima göre zor zannediyordum. Sen cardio yapsan pertin cikar o zamancgdmk leslie ile terlemedin mi gerçekten 45 dk beni çok zorladı artık 30 dk yapıyorum
Leslienin var mı bilmiyorum, leslieyi pek bilmiyorum canım.Cardio da leslie'nin mi?
Video atabilir misin canim?
Ben hangisini yapiyorum bilemiyorum
5k bana da cok da zor gelmemisti isin asli
Canımm benim çok üzüldümBugün canım inanılmaz sıkkın kızlar atamalar belli oldu evet atanamayacağımı biliyordum benim 2 3 puan üzerimde kapatsaydı bölümüm hiç canım yanmayacaktı bu kadar.. benim puanımda kapattı ve ben atanamadım.. sabahtan beri hiçbir şey yapamıyorum üzülüp uyumaktan başka.. bir yılımı daha kendi ellerimle heba ettiğim için sinirlerim çok bozuk...
İnşallah kaptanım tek temennim bunda da bir hayır olması.. alan sınavıma 12 gün kaldı artık onun için bişiler yapacağım .. elimizden gelecek başka bir şey yok...Canımm benim çok üzüldümSinirlerinin bozulması noktasında da haklısın.Belki polyannacılık olacak ama hakkımda hayırlısı böyleymiş diye düşünmeyi dene canım.Ne bileyim atanıp da atandığın yerde sorunlar çıkabilirdi belki de başına istemediğin şeyler gelebilirdi,bilinmez işte.1 yıl şimdi çok büyük kayıp gibi gelebilir ama belki de senin için iyi olanı buydu canım.Her şer şer değildir ya aslında.
Belki seneye çok daha iyisi olacak .İlk şoku atlattıktan sonra daha sağlıklı düşünmeye başlarsın canım.
Çok da aynısı değil ama
ben de ünv sınavında ikinci tercihimi kazandım diye ağlamıştım,görenler yazık kazanamadı herhalde diye söyleniyordu.
İlk tercihimi kazanmış olsam,ankarada okuyacak en basitinden eşimi hiç tanıyamayacaktım belki de.
Önemli olan sağlığın yerinde olsun canım.Keşke bu sene olsaydı ama seneye daha iyisi olur diye düşün canım.bir de demekki sen istersen biraz daha fazla çaba gösterek seneye çok daha iyisini yapabilrmişsin böyle düşün canım.
Bugün canım inanılmaz sıkkın kızlar atamalar belli oldu evet atanamayacağımı biliyordum benim 2 3 puan üzerimde kapatsaydı bölümüm hiç canım yanmayacaktı bu kadar.. benim puanımda kapattı ve ben atanamadım.. sabahtan beri hiçbir şey yapamıyorum üzülüp uyumaktan başka.. bir yılımı daha kendi ellerimle heba ettiğim için sinirlerim çok bozuk...
Paketli urun cok tuketmeye basladin dostumŞu bi kilomu tekrar verirsem
Son 5 kilo gibi topik açıp günlük tutucam
62 olsam
Son 5
Hadi Hatice yaa
Bugün canım inanılmaz sıkkın kızlar atamalar belli oldu evet atanamayacağımı biliyordum benim 2 3 puan üzerimde kapatsaydı bölümüm hiç canım yanmayacaktı bu kadar.. benim puanımda kapattı ve ben atanamadım.. sabahtan beri hiçbir şey yapamıyorum üzülüp uyumaktan başka.. bir yılımı daha kendi ellerimle heba ettiğim için sinirlerim çok bozuk...
Hiç terlemedim, cok basit geldi, ben de duyduklarima göre zor zannediyordum. Sen cardio yapsan pertin cikar o zaman
Cok tesekkurler canimLeslienin var mı bilmiyorum, leslieyi pek bilmiyorum canım.
Doğru kopyalamisimdir umarim
Canım her şeyde bir hayır vardır üzülmeBugün canım inanılmaz sıkkın kızlar atamalar belli oldu evet atanamayacağımı biliyordum benim 2 3 puan üzerimde kapatsaydı bölümüm hiç canım yanmayacaktı bu kadar.. benim puanımda kapattı ve ben atanamadım.. sabahtan beri hiçbir şey yapamıyorum üzülüp uyumaktan başka.. bir yılımı daha kendi ellerimle heba ettiğim için sinirlerim çok bozuk...
Pide ayran verdiler ama ben yemedimm sekerim iradem kokuya maruz kaldi ama uzaklastimmm hemen ordan namıssız nasilda guzel koktiiiiAfiyet olsun canım,kahvaltın en sevdiklerimden :)
bol kalori yaktın desene esmer bombam
Bunu hiç duymamıştım canım.Teşekkürler bebişim
tamam canım leslie yap
Eliptik zor zaten, yavaş yavaş gücün artıkça eliptik yaparsın.
İçli köfte haşlama ise çok güzelMenumu yazayim
Sabah:
Az sebze, yogurt, azicik peynir. ( Yarin karataya gecis yapicam ama 2 gun lor peyniri yicem tuzsuz )
Oglen:
Yogurt, yaninda 1 orta boy patates haslanmis, zeytin yagli, pul biberli, karabiberli. ( dunden kalan, yemekhanede uygun bisey yoktur diye yanimda goturmustum iyi oldu)
1 soda, icine limon sıktım
Aksam:
1 tane avuc icimin yarisi kadar buyuklukte haslanmis icli kofte
Yogurt
2, 3 catal salata
Kahve: 2 bardak
Su: 1.5 lt, devam ediyorum
Spor: cezam icin leslie yapicam, yapinca etiketlerim
esperenzaa
fitcivciv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?