Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:)))
Bu konuda ayrismis olduk, aynen heer seyde de benzeyemeyik, bu da nazar boncugu olsun

Afiyet olsun canım,kahvaltın en sevdiklerimden :)
Ya güzel oldu dugun sahiplerini cok severim oraya kos buraya kos derken çok fazla yorgunumm kuzumm
bol kalori yaktın desene esmer bombam
Ben tihaks tisan iciyom, aktarlarda satiliyo, 10 lira.
Ama etki ettigi saate dikkat etmen lazim, ictigin gun evden cikma. Mesela bana 7 saat sonra en fazla etkiyor.
Bunu hiç duymamıştım canım.Teşekkürler bebişim
tamam canım leslie yap
Eliptik zor zaten, yavaş yavaş gücün artıkça eliptik yaparsın.

:))
Ben de ayniyim ya, once bi psikolojimi ayarlamam lazim bi ise baslamak icin
HahahahaPsikoloji ayarlamadan olmuyor
Dayanamadim tartildim (yuzum suzuldu gibi geldi sabah)
55.7
Guzeell, kirilma basladi. İnsallah boyle devam eder :) bugun de detoksu yapicam ve biticek. Yarin ve pers cok asiri dikkat etmem lazim, verdigimi direkt geri alabilirim.
maşallah canım.Detoks sonrası dikkat edersen verdiğim kilolar kalıcı olur canım

Rica ederimm, iyidir tihaks, bayadir alirim evde durur, cok zora dustukce icerim, yani kilo 60 ustune cikar gibi olunca falan. Ama ilk denemede kesinlikle evde olun, zaten genelde ayni saatlerde etkidiginden saat kacta kullanacaginizi anlarsiniz, bi de boyle caylar biliyosunuz 6 gunden fazla icilmez, bi de sakin 2 tane icmeyin 1 tane yeter. fayfeyfiy

Eklentiler

• Screenshot_20180724-172537.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 22
Ayy şuan evden çıkmama izin vermiyor eşim.
Evde volta atıyorum resmen
Zalım koca sana mapus hayatı mı yaşatıyor Tünel de kazamazsın
Tespih çek kuzum,tespih yoksa boncuktan tespih yap kafan dağılır

Ben de kitap okumuştum az daha süre uzasa allame-i cihan olacaktım
Kelime oyunlarını seviyorsan onlar da çok iyi kafa dağıtıyor.

Kilona göre su miktarın fazla olabilir canım.Tuzu da iyice azalttın ya tansiyon sorunun çıkmasın.2,5 litre sanki senin için daha uygun gibi.o gün çok terlemeli bol aksiyonlu gün geçirdiysen su miktarın bir iki bardak artabilir.
Bence gelir de eşim şuan izin vermiyor bir iki gün evde kal dedi. Daha önceki doktorum merdiven çıkma felan demişti kafayı ona takmış. Bende elimden geldiğince evde hareket ediyorum
eşini biraz çalıştır canım su,çay,meyve vs bişeyler iste getir götür işlerini yaptırhatta hepsini tek tek iste ki biraz bezsin de seni az biraz rahat bıraksın

Evet canım aç oluyorum

Olabilir puan olayı :)

Gayet güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…