Ben de bazılarını iki kere giyip bıkıyorum
Fakirlere veriyorum
Maalesef ben de çok sıkılganlık var ama zırt pırt kıyafet almam çünkü günlerce bakarım netten
Karar veremem
Olsun dostum
Her konuda benzeyemeyiz yaa
Alışmak sevmekten daha zor geliyorBen de terliyorum asiri, ama cok da zorlayici gelmiyor alisinca
Afiyet olsun canım,kahvaltın en sevdiklerimden :)
bol kalori yaktın desene esmer bombamYa güzel oldu dugun sahiplerini cok severim oraya kos buraya kos derken çok fazla yorgunumm kuzumm
Bunu hiç duymamıştım canım.Teşekkürler bebişimBen tihaks tisan iciyom, aktarlarda satiliyo, 10 lira.
Ama etki ettigi saate dikkat etmen lazim, ictigin gun evden cikma. Mesela bana 7 saat sonra en fazla etkiyor.
tamam canım leslie yapesperenzaa
Cezami eliptikle odemek isitiyodum ama imkansiz ya, gucsuzum eliptik icin
Leslie ile odicem.
Eliptigi dakika dakika anca 2 3 haftada arttirabilirim, 2 sene once de 5 dk ile baslamistim 45 dk cikmistim. Zor bir alet benim gibi gucsuz icin
Hahahaha:))
Ben de ayniyim ya, once bi psikolojimi ayarlamam lazim bi ise baslamak icin
maşallah canım.Detoks sonrası dikkat edersen verdiğim kilolar kalıcı olur canımDayanamadim tartildim (yuzum suzuldu gibi geldi sabah)
55.7
Guzeell, kirilma basladi. İnsallah boyle devam eder :) bugun de detoksu yapicam ve biticek. Yarin ve pers cok asiri dikkat etmem lazim, verdigimi direkt geri alabilirim.
bol kalori yaktın desene esmer bombam
Bunu hiç duymamıştım canım.Teşekkürler bebişim
tamam canım leslie yap
Eliptik zor zaten, yavaş yavaş gücün artıkça eliptik yaparsın.
Zalım koca sana mapus hayatı mı yaşatıyorAyy şuan evden çıkmama izin vermiyor eşim.
Evde volta atıyorum resmen
Ben de kitap okumuştum az daha süre uzasa allame-i cihan olacaktımCanım belirti aramıyorum geçen 2. Gündem itibaren ağrım vardı ondan önce giç bir şey yoktu. O yüzden ağrısın ya da ağrımasın çok umursamıyorum.
Göndemden uzak durmaya çalışıyorum ama malum yüzde yüz olmuyor
Kitap okumak güzel işte bunu seve seve yapıyorum
Bugun cok laklak yaptikDaha sabah 9’da yazdığınız mesajlardayomZalımlarr ne çene varmış sizde
Kilona göre su miktarın fazla olabilir canım.Tuzu da iyice azalttın ya tansiyon sorunun çıkmasın.2,5 litre sanki senin için daha uygun gibi.o gün çok terlemeli bol aksiyonlu gün geçirdiysen su miktarın bir iki bardak artabilir.Bir sorum var acaba 3lt su bana biraz fazla gelmis olabilir mi? Hatta dun kesin 3.5u asmistir.
Tuz da almiyorum.
Dun gece biraz kotu hissettim, kalkip sut ictim tarcinli. Detoksumdan degil, cunku gecen sene de yapmistim, ve cidden tokum hic ac degilim.
Suyu 3 yapip maden suyu icsem mi? Tuz almicam bu hafta.
Yoksa 2.5 ltde biraksam mi?
esperenzaa ve @ herkes :) ??
eşini biraz çalıştır canımBence gelir de eşim şuan izin vermiyor bir iki gün evde kal dedi. Daha önceki doktorum merdiven çıkma felan demişti kafayı ona takmış. Bende elimden geldiğince evde hareket ediyorum
Ben bilmem bak geliyorum
Bu haftam geçen haftaya göre tartıda iyi gitmiyor inşallah cumaya güzel eksi olur ya
bol kalori yaktın desene esmer bombam
Bunu hiç duymamıştım canım.Teşekkürler bebişim
tamam canım leslie yap
Eliptik zor zaten, yavaş yavaş gücün artıkça eliptik yaparsın.
Evet canım aç oluyorumBence senin menülerin fazla değil canım.Şayet gece aç uyuyorsan doğru yoldasın demektir.Akşam 8’den sonra da birşeyler yemezsen çok iyi gider kilolar.
Biraz daha dengeli yersen daha iyi olur sanki.
Puan ayarlaması yapabiliriz canım
Terlemediysen iyi canım ,sevdin demektir leslie’yiPuan düzenlemesi yapalım isterseniz.
Leslie 5k -4 puan ,cardio 6 puan uygun olur mu
Ben de aynı fikirdeyim kaçamak yapıp aç kalacağıma sağlıklılarla tıka basa yemek daha iyi geliyor bana.Karatayı da bu nefenle seviyorum.
Gayet güzel canımAa dün menümü yazdığımı sanıyodum yazmamışım
Sabah
İki tam buğday ekmekten yağsız kaşarlı tost
5-6 zeytin
Öğlen
1 pors etsiz sebze
1 dilim ekmek
Akşam
1 pors etsiz sebze
1 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
Su 2 lt
Spor yokesperenzaa
Ayy hadi inşallah rakibemŞu bi kilomu tekrar verirsem
Son 5 kilo gibi topik açıp günlük tutucam
62 olsam
Son 5
Hadi Hatice yaa
Maşallah maşallah nazar değmesiiiiinHayret bugün işyerinde nasıl müsait oldum
Şoka girdim
Ahahaha hadi bakalımBu gisisle sen de gecersin beni fitcivciv gibi
Gelin anam gelin, hepiniz bir ben tek
Amin canımAyy hadi inşallah rakibem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?