Delinin zoruna bakAyy canım dün gece memlekete döndü. Kız zaten ben demeden yapıyor bunları hele bi olumlu sonuç al bak gör diyorben yoğun ilgiden bunalırım bu gidişle
Buranın amacı o,gaz rekabet .Sen iste datlum seni gaz manyağı yaparız
Eşim de diyo, sen demek ki gaza gelince anca yapiyon, birileriyle birlikte gaza gelmen lazimmis
Tesekkurler esperenzaam, iyi geliyor gercekten de :)
Alnimim akiynan giricem bakalim insallah :)
Sagol tatlim, evet haslama idi, kizartma olsa yimem zaten
Yengeç mi ,ayy canım gel sarılayım.Valla istifciyim ben
Azicik anlam yuklediysem hayatta atmam. Bazen kaybolur biseylerim, tasinirken falan mesela, (ya da kardesim faktoru?) depresyona girerim.
Anilari cook buyuk seylerim de var, kucucuk seylerim de var.
Dogum tarihimin gununu yanlis girmisim, uye olurken, gerci yanlis kalsin daha iyi :) kardeslerimden biri direkt bulur beni dalga gecer sonra
Yengec burcuyum ben, tum ozelliklerini tasiyom :)
ya evrenin mesajı yada eşininNapiyonuz kizlar :)
Salona bi geldim, agir yasamlar acik tv'de.
Bu bir mesaj olmali
Delinin zoruna bakYoğun ilgiden bunalır mı İnsanoğlu rahata 3 günde alışırmış.Keyfini çıkar canım.
Eşim oturduğu yerde bile,hazır ayakta iken bana bi çay koyar mısın aşkımm diyen biriyim benistediğimi yaptığı zaman yaptığım şebekliğin haddi hesabı yok
afiyet olsun canımMenü
Kahvaltı:11.00
Az domates
1 çavdar ekmeği
Zeytin
Peynir
Öğle:14.00
Sucuklu yumurta(sucuğun yağında pisti 3/4 yumurta 6 sucuk )
Zeytin
Peynir
Yarım çavdar ekmeği
Akşam:18.00
3 yk domates salatalıktan salata
1 yk semizotu
2 yk kabak yoğurtlama (kavurup)
Mantı vardı yemedim
Ara
Yarım bardak süt ile soğuk kahve kalanı su
Ara
3 kayısı kuru- 1 ceviz
Yengeç mi ,ayy canım gel sarılayım.Kız yeğenim var,bu yaşta istifçi keratA
Duygusal,sert kabuğunun içinde pambuk gibi yımışak kalbi var.
ya evrenin mesajı yada eşinin
Biraz sıkıcı haklısın ,benim eşim de biraz öyleydi.O işten gelene kadar ben bildiğim gibi takılır,o geldiğinde naz niyaz pozisyonumu alırdımAy canım valla güzel güzelde yok çok oturma yok uzan. Çok eğilme ayağa kalkmabunalttıyor bunlar yoksa ilgi tabi güzeldir kız
Yengeç mi ,ayy canım gel sarılayım.Kız yeğenim var,bu yaşta istifçi keratA
Duygusal,sert kabuğunun içinde pambuk gibi yımışak kalbi var.
ya evrenin mesajı yada eşinin
Dedim zaten bilerek mi actin diye, ki sevmez bu programi, yooo baska bisey izliyodum sonra telefona bakmaya dalmisim, haberim yoktu dedi
Evren bana mesaj yolluyor
Ayy canım dün gece memlekete döndü. Kız zaten ben demeden yapıyor bunları hele bi olumlu sonuç al bak gör diyorben yoğun ilgiden bunalırım bu gidişle
Yengeçlere sahip çıkalımsariilll :)
Oyle oluyor yengecler ya. Burc ozelliklerinde heralde birebir tutanlardan biri yengectir
Afiyet olsun menün güzel canım.Su da iki gündür arttıSabah
Kaşarlı tost
Öğle
Tavuklu patates yemeği
1 adet muz
Akşam
4 adet köfte, salata
3 kayısı, 1 şeftalı
Spor yok su 2 lt:)
Ben de öyle nazlı olurum zannediyordum, tedavide,hamilelikte hiç naz yapmadım niyeyseValla ben cooook pis asiri nazli olurdum heralde
Sen bunalma, sen onlari bunalt insaallah, onu daa isterim bunu daa isterim, cocugunu tasiyorum kolay miii diye diye innsallah :)
Yengeçlere sahip çıkalım
Ben başak burcuyum ama çoğu özelliğim tutmaz. Temizliği severim( ben yapmamak kaydı ile) ,dağınıklığı pek sevmem ama oğlumdan sonra onu bile takmıyorum.
Haklısın canımafiyet olsun canım
Salatayı,semizotunu,kabağı biraz daha fazla tüketsen bence sorun olmaz hatta daha iyi doyarsın canım.
İraden için de
Dağınıklığım önceden azdı ,hatta dağıtsam bile neyimin nerede olduğunu bilirdim. Çocuktan sonra ne,nerede hiç bilmiyorum artıkBenim kucuk kardes de basak ama o da tasimiyo ozelliklerini :)
Off ben de temizligi severim, daginikligi sevmem ama korkunc daginik biriyim. Biri bana beddua etmis heralde. Esim ama titizdir, onun yuzunden iste temizlik duzen devam edio. Yoksa beni bana biraksan kaosumun icindeki duzende yasarim valla
Biraz sıkıcı haklısın ,benim eşim de biraz öyleydi.O işten gelene kadar ben bildiğim gibi takılır,o geldiğinde naz niyaz pozisyonumu alırdım
Valla ben cooook pis asiri nazli olurdum heralde
Sen bunalma, sen onlari bunalt insaallah, onu daa isterim bunu daa isterim, cocugunu tasiyorum kolay miii diye diye innsallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?