Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy canım dün gece memlekete döndü. Kız zaten ben demeden yapıyor bunları hele bi olumlu sonuç al bak gör diyor ben yoğun ilgiden bunalırım bu gidişle
Delinin zoruna bakYoğun ilgiden bunalır mıİnsanoğlu rahata 3 günde alışırmış.Keyfini çıkar canım.
Eşim oturduğu yerde bile,hazır ayakta iken bana bi çay koyar mısın aşkımm diyen biriyim benistediğimi yaptığı zaman yaptığım şebekliğin haddi hesabı yok

Eşim de diyo, sen demek ki gaza gelince anca yapiyon, birileriyle birlikte gaza gelmen lazimmis
Tesekkurler esperenzaam, iyi geliyor gercekten de :)
Alnimim akiynan giricem bakalim insallah :)
Buranın amacı o,gaz rekabet .Sen iste datlum seni gaz manyağı yaparız
Sen de takıma iyi geliyorsun canım,hiç hakkını yeme
Benim eşim de biraz gazla çalışır,eşimi gazlayıp istediğimi yaptırırım genelde
Eşin senin bug’unu keşfetti kullanmasa bari

Sagol tatlim, evet haslama idi, kizartma olsa yimem zaten
Yengeç mi ,ayy canım gel sarılayım.Kız yeğenim var,bu yaşta istifçi keratA
Duygusal,sert kabuğunun içinde pambuk gibi yımışak kalbi var.
Napiyonuz kizlar :)

Salona bi geldim, agir yasamlar acik tv'de.
Bu bir mesaj olmali
ya evrenin mesajı yada eşinin

Menü
Kahvaltı:11.00
Az domates
1 çavdar ekmeği
Zeytin
Peynir

Öğle:14.00
Sucuklu yumurta(sucuğun yağında pisti 3/4 yumurta 6 sucuk )
Zeytin
Peynir
Yarım çavdar ekmeği

Akşam:18.00
3 yk domates salatalıktan salata
1 yk semizotu
2 yk kabak yoğurtlama (kavurup)

Mantı vardı yemedim

Ara 19.00
Yarım bardak süt ile soğuk kahve kalanı su

Ara: 20.45
Çilekli yoğurt donmuş

Ara 21.45
3 kayısı kuru- 1 ceviz

Son ara geç oldu ama acıktım ya akşam güzel yiyemedim

Su 1 litre devamı nedir bilmiyorum çok az oldu

Spor:
75 dakika oynama - mezdeke horon
150 puan
1000 adım: 15
30 dk ev işi : 10 puan

Oyundan aşırı yoruldum başka spor yapamadım

Toplam: 175

esperenzaa fattylamb94 @giustizia_

Ay canım valla güzel güzelde yok çok oturma yok uzan. Çok eğilme ayağa kalkma bunalttıyor bunlar yoksa ilgi tabi güzeldir kız

afiyet olsun canım
Salatayı,semizotunu,kabağı biraz daha fazla tüketsen bence sorun olmaz hatta daha iyi doyarsın canım.
İraden için de

Dedim zaten bilerek mi actin diye, ki sevmez bu programi, yooo baska bisey izliyodum sonra telefona bakmaya dalmisim, haberim yoktu dedi
Evren bana mesaj yolluyor

Ay canım valla güzel güzelde yok çok oturma yok uzan. Çok eğilme ayağa kalkma bunalttıyor bunlar yoksa ilgi tabi güzeldir kız
Biraz sıkıcı haklısın ,benim eşim de biraz öyleydi.O işten gelene kadar ben bildiğim gibi takılır,o geldiğinde naz niyaz pozisyonumu alırdım

sariilll :)

Oyle oluyor yengecler ya. Burc ozelliklerinde heralde birebir tutanlardan biri yengectir

Ayy canım dün gece memlekete döndü. Kız zaten ben demeden yapıyor bunları hele bi olumlu sonuç al bak gör diyor ben yoğun ilgiden bunalırım bu gidişle

Valla ben cooook pis asiri nazli olurdum heralde
Sen bunalma, sen onlari bunalt insaallah, onu daa isterim bunu daa isterim, cocugunu tasiyorum kolay miii diye diye innsallah :)

sariilll :)

Oyle oluyor yengecler ya. Burc ozelliklerinde heralde birebir tutanlardan biri yengectir
Yengeçlere sahip çıkalım
Ben başak burcuyum ama çoğu özelliğim tutmaz. Temizliği severim( ben yapmamak kaydı ile) ,dağınıklığı pek sevmem ama oğlumdan sonra onu bile takmıyorum.

Sen bunalma, sen onlari bunalt insaallah, onu daa isterim bunu daa isterim, cocugunu tasiyorum kolay miii diye diye innsallah :)
Ben de öyle nazlı olurum zannediyordum, tedavide,hamilelikte hiç naz yapmadım niyeysehatta eşim aşerdi, ben aşermedim

Yengeçlere sahip çıkalım
Ben başak burcuyum ama çoğu özelliğim tutmaz. Temizliği severim( ben yapmamak kaydı ile) ,dağınıklığı pek sevmem ama oğlumdan sonra onu bile takmıyorum.

Benim kucuk kardes de basak ama o da tasimiyo ozelliklerini :)

Off ben de temizligi severim, daginikligi sevmem ama korkunc daginik biriyim. Biri bana beddua etmis heralde. Esim ama titizdir, onun yuzunden iste temizlik duzen devam edio. Yoksa beni bana biraksan kaosumun icindeki duzende yasarim valla

Dağınıklığım önceden azdı ,hatta dağıtsam bile neyimin nerede olduğunu bilirdim. Çocuktan sonra ne,nerede hiç bilmiyorum artıkeşin ile dengelemişsiniz işte ne güzel

Biraz sıkıcı haklısın ,benim eşim de biraz öyleydi.O işten gelene kadar ben bildiğim gibi takılır,o geldiğinde naz niyaz pozisyonumu alırdım

Güzel taktik, aklımda bulunduracağım bunu canım
İnşallah güzel sonuç alırım da gönül rahatlığıyla naz yaparım.

Kız inşallah nasip olur. Valla eşimde ailesi de el üstünde tutacaktır eminim. Kendi ailemi söylemiyorum bile.
Kız kafamda bir sürü plan var eğer nasip olursa bütün planlarımı bu süreçte yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…