Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok güzel canım

Bence var ya, terletmeyen spor odem yapiyor bir sureligine.
Deli gibi bisiklet surmustum mesela, terlememistim, feci odem olduydu.
Leslie terletiyor, odem falan yapmiyor bende galiba.
Bende de tam tersi oluyor canım. Kendimi cok zorlayinca ertesi bir kac gun arti çıkıyorum ev temizliği ya da yürüyüş hariç.

Uğraş buldum kendime biraz kitap biraz dizi, biraz ders
Haftaya evime gideceğim zaten biraz sabır etmem gerek

Canımm zaten takımdaydın,sen sorumluluk sahibisin ve listede takımda olmak sana iyi gelecek ki geliyor da
Teklifim geçerli hâlâ ve görünen o ki alnının akı ile listeye gireceksin.
Karıncan da gelince daha da motive olursun canım
Ben de tam tersi, hic biseyi atamam, her seyin anisi var :) kardesim benden gizli atti bi kere yeni evlendigimdeydi, kiyameti kopardim, bi daha ilismedi :)

Eşyalara hiç anlam yüklemem hatta mümkün olduğu kadar az eşya bol ferahlık severim yazık kardeşine:))
Eşimde de biraz istifçilik var gibi ben ona çaltırmadan atarım ve şimdiye kadar attıklarımdan da birini sormadı.
Atılacak eşya,kıyafet gibi şeylere ben bunu en son ne zaman kullandım diye düşünür öyle karar veririm.hatırlamoyorsam atış kaçınılmaz oluyor:))
Aaa kanka yapma böyle
At gitsin
Ivır zıvır kalabalık
Ben dişmacunu bile aldığımda anında kutusundan çıkarırım
Aynıyız canım

Ayy canım dün gece memlekete döndü. Kız zaten ben demeden yapıyor bunları hele bi olumlu sonuç al bak gör diyor ben yoğun ilgiden bunalırım bu gidişle

Kiyamiyom ben, 15 yillik hirkalarim, tisortlerim var, hepsi ani hayatta atmam :)
Anammm 15 yıllıl tişört mü
Toz bezi olmayı minimum 10 yıl önce hakemiş
ben kapıcımıza soruyorum bir de iyi dırumda olanları yan komşum var ona veriyorum o da köyde gerçekten ihtiyacı olanlara gönderiyor.
Canım cezayı sormuştun evet tatlım 1 saat cezan vardı

Menun super datlim

Menü
Kahvaltı
Domatesli yumurta
10 civarı Yeşil zeytin
Domates, peynir vs
5 nektarin (kucuk yesil olanlarindan, erik gibi)

Akşam
Semizotu
Kabak
Bamya
Yogurt
1300 kalori civarı.
+200 kalori astım. Özellikle aksam yemeği tuttu epey ama hepsi sebze oldugu icin pek onemsemedim. Onemsemeli miydim ya da?
2800 su
750 bitki çayı
Kahve
esperenzaa
Spor yok, bugün yapasim gelmedi. Yağmur yağdı, denize de gitmedik. Bir hafta yüzmeye mola, düğün+canakkale..
Haftasonu gobek atmayla telafi ederim

Eşim de diyo, sen demek ki gaza gelince anca yapiyon, birileriyle birlikte gaza gelmen lazimmis
Tesekkurler esperenzaam, iyi geliyor gercekten de :)
Alnimim akiynan giricem bakalim insallah :)

Güzel canım:)

Valla istifciyim ben
Azicik anlam yuklediysem hayatta atmam. Bazen kaybolur biseylerim, tasinirken falan mesela, (ya da kardesim faktoru?) depresyona girerim.
Anilari cook buyuk seylerim de var, kucucuk seylerim de var.
Dogum tarihimin gununu yanlis girmisim, uye olurken, gerci yanlis kalsin daha iyi :) kardeslerimden biri direkt bulur beni dalga gecer sonra

Yengec burcuyum ben, tum ozelliklerini tasiyom :)

Canim az once kardesim kilo vermen durunca 1, 2 gun karbonhidrat yemek lazim dedi. Kardesim bayaaa guzel kilo verdi, o da oyle yapmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…