Çok güzel canımDikkat dikkat menu paylasiyorummm
Bilginize arz ederimmmm
- Sabah 2 dilim domates 1 biber 3 zeytin 1 ucgen kaşar 1 ucgen karper peynir 1 tutam ekmek hemen kıyı kopardim
- Aksam yogurtlu kabak yemegi
- Cay kahve soda su kayisi cayi
- 3 lt su
- Spor yok popom yemedi agriyor heryerim halen koff popom az is yapinca hemen yamulur
ayy kiyamam ben kendime esperenzaa @lyeaph @mutsuzdrn
Bende de tam tersi oluyor canım. Kendimi cok zorlayinca ertesi bir kac gun arti çıkıyorum ev temizliği ya da yürüyüş hariç.Bence var ya, terletmeyen spor odem yapiyor bir sureligine.
Deli gibi bisiklet surmustum mesela, terlememistim, feci odem olduydu.
Leslie terletiyor, odem falan yapmiyor bende galiba.
Rica ederim canımCok tesekkurler canim
Zalım koca sana mapus hayatı mı yaşatıyorTünel de kazamazsın
Tespih çek kuzum,tespih yoksa boncuktan tespih yap kafan dağılır
Ben de kitap okumuştum az daha süre uzasa allame-i cihan olacaktım
Kelime oyunlarını seviyorsan onlar da çok iyi kafa dağıtıyor.
Canımm zaten takımdaydın,sen sorumluluk sahibisin ve listede takımda olmak sana iyi gelecek ki geliyor daesperenzaa
Yaa tesekkur ederimm, takima aliyosun beni, karinca simgem gelicek :)))
Kanaat notuyla girmis olmamak icin cok cok asiri dikkat edicem cumaya kadar!!!
Ctsi misafirlige cagirdilar ailecek kalabalik olucaz, dedim ben diyetteyim, ona gore sadece sebze yerim, tatli yemem, ona gore yemegimi yapin
Her turlu dikkat, tam dikkat!!!
Tekrar tesekkurler kaptanicem, insallah cumaya guzzzel bir eksi ile assolistimsi bir giris yapicam!!!!
Ben de tam tersi, hic biseyi atamam, her seyin anisi var :) kardesim benden gizli atti bi kere yeni evlendigimdeydi, kiyameti kopardim, bi daha ilismedi :)
Aynıyız canımAaa kanka yapma böyle
At gitsin
Ivır zıvır kalabalık
Ben dişmacunu bile aldığımda anında kutusundan çıkarırım
Kilona göre su miktarın fazla olabilir canım.Tuzu da iyice azalttın ya tansiyon sorunun çıkmasın.2,5 litre sanki senin için daha uygun gibi.o gün çok terlemeli bol aksiyonlu gün geçirdiysen su miktarın bir iki bardak artabilir.
eşini biraz çalıştır canımsu,çay,meyve vs bişeyler iste getir götür işlerini yaptır hatta hepsini tek tek iste ki biraz bezsin de seni az biraz rahat bıraksın
Yok canım daha 10 gün var yolun başındayım
Anammm 15 yıllıl tişört müKiyamiyom ben, 15 yillik hirkalarim, tisortlerim var, hepsi ani hayatta atmam :)
ben kapıcımıza soruyorum bir de iyi dırumda olanları yan komşum var ona veriyorum o da köyde gerçekten ihtiyacı olanlara gönderiyor.Ben de bazılarını iki kere giyip bıkıyorum
Fakirlere veriyorum
Maalesef ben de çok sıkılganlık var ama zırt pırt kıyafet almam çünkü günlerce bakarım netten
Karar veremem
Olsun dostum
Her konuda benzeyemeyiz yaa
Menun super datlimDikkat dikkat menu paylasiyorummm
Bilginize arz ederimmmm
- Sabah 2 dilim domates 1 biber 3 zeytin 1 ucgen kaşar 1 ucgen karper peynir 1 tutam ekmek hemen kıyı kopardim
- Aksam yogurtlu kabak yemegi
- Cay kahve soda su kayisi cayi
- 3 lt su
- Spor yok popom yemedi agriyor heryerim halen koff popom az is yapinca hemen yamulur
ayy kiyamam ben kendime esperenzaa @lyeaph @mutsuzdrn
İçli köfte haşlama ise çok güzel
O zaman güzel :)Sagol tatlim, evet haslama idi, kizartma olsa yimem zaten
Canımm zaten takımdaydın,sen sorumluluk sahibisin ve listede takımda olmak sana iyi gelecek ki geliyor da
Teklifim geçerli hâlâ ve görünen o ki alnının akı ile listeye gireceksin.
Karıncan da gelince daha da motive olursun canım
Eşyalara hiç anlam yüklemem hatta mümkün olduğu kadar az eşya bol ferahlık severimyazık kardeşine:))
Eşimde de biraz istifçilik var gibi ben ona çaltırmadan atarım ve şimdiye kadar attıklarımdan da birini sormadı.
Atılacak eşya,kıyafet gibi şeylere ben bunu en son ne zaman kullandım diye düşünür öyle karar veririm.hatırlamoyorsam atış kaçınılmaz oluyor:))
Aynıyız canım
Güzel canım:)Menü
Kahvaltı
Domatesli yumurta
10 civarı Yeşil zeytin
Domates, peynir vs
5 nektarin (kucuk yesil olanlarindan, erik gibi)
Akşam
Semizotu
Kabak
Bamya
Yogurt
1300 kalori civarı.
+200 kalori astım. Özellikle aksam yemeği tuttu epey ama hepsi sebze oldugu icin pek onemsemedim. Onemsemeli miydim ya da?
2800 su
750 bitki çayı
Kahve
esperenzaa
Spor yok, bugün yapasim gelmedi. Yağmur yağdı, denize de gitmedik. Bir hafta yüzmeye mola, düğün+canakkale..
Haftasonu gobek atmayla telafi ederim
Anammm 15 yıllıl tişört mü
Toz bezi olmayı minimum 10 yıl önce hakemiş
ben kapıcımıza soruyorum bir de iyi dırumda olanları yan komşum var ona veriyorum o da köyde gerçekten ihtiyacı olanlara gönderiyor.
Canım cezayı sormuştun evet tatlım 1 saat cezan vardı
Menü
Kahvaltı
Domatesli yumurta
10 civarı Yeşil zeytin
Domates, peynir vs
5 nektarin (kucuk yesil olanlarindan, erik gibi)
Akşam
Semizotu
Kabak
Bamya
Yogurt
1300 kalori civarı.
+200 kalori astım. Özellikle aksam yemeği tuttu epey ama hepsi sebze oldugu icin pek onemsemedim. Onemsemeli miydim ya da?
2800 su
750 bitki çayı
Kahve
esperenzaa
Spor yok, bugün yapasim gelmedi. Yağmur yağdı, denize de gitmedik. Bir hafta yüzmeye mola, düğün+canakkale..
Haftasonu gobek atmayla telafi ederim
KesinHiç terlemedim, cok basit geldi, ben de duyduklarima göre zor zannediyordum. Sen cardio yapsan pertin cikar o zaman
Bende de tam tersi oluyor canım. Kendimi cok zorlayinca ertesi bir kac gun arti çıkıyorum ev temizliği ya da yürüyüş hariç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?