Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menümüde paylaşayım;
Sabah; 1 yumurta,4 zeytin, domates salatalık
Ara; türk kahvesi
Öğlen; 4 köfte, 2 kaşık salata
Ara; 2 incir, 1 avuç çekirdek
Akşam; sucuklu yumurta( valla babam kyseriden sucuk getirmiş bir yumurta ile 6-7 dilim sucuk yedim)
1 dilim ekmek
%100 1 bardak elma suyu
Ara; 1 soda

Su; 2 lt geçti
Spor; 2090 adım; 30 puan
esperenzaa fattylamb94

Gayet güzel canım

suyun da menünde güzel canım afiyetler olsun

ben geldim menümü yazayım
sabah: 1 şeftali 3 ceviz
öğle: 2 yumurta domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
ara: 1 muz
akşam: 3 yk menemen 1 kk peynir 1 kase yogurt domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği

3lt su 50 dk tempolu yuruyus: 125p

esperenzaa M mutsuzdrn medgic26 fattylamb94

Çekirdek ve meyvesuyu dışında harikasın rakibem

Menüm
07.30
1 şeftali
2 ceviz
1 y.kaşığı chia
2 y.kaşığı yoğurt

12.30
Et sote
3y.kaşığı zeytinyağı ıspanak (soğuk meze)
2 y.kaşığı yoğurt
Bir iki çatal yeşil salata

19.30
Güveçte etli patlıcan yemeği 6 7 y.kaşığı
1 kase yoğurt

Su 2.5 - 3 lt. Spor 30 dk cardio 15 dakika eliptik
esperenzaa asilsoy

Yine döktürmüşsün canım.
Sanah aç krnına ben o şeftaliyi yeseydim mide ağrısıyla acillik olurdum heralde. MAşallh canım imrendim valla

Sen yakında iki canlı olacaksın ye gitsin dermişim bebişi bahane edip yeme sakın
Ayy canım Allah söyletmiştir inşallah. Öyle olursa diyetisyene gideceğim malum insülin direnci var ya, şeker hastalığının nüks etmesi hamilelikte oluyormuş. O yüzden doktor kontrolünde beslenmem şart olacak. Yeter ki olsun da bi 9 ay sıkı diyete dayanırım. Zaten sağlıklı beslenme olacak

Maşallah canım

Yine döktürmüşsün canım.
Sanah aç krnına ben o şeftaliyi yeseydim mide ağrısıyla acillik olurdum heralde. MAşallh canım imrendim valla
Ben hiç ama hiç zevk alarak yemiyorum sadece beslenme tarzımı değiştirmek için böyle bişey yaptım. Chianın tadı o kadar kötü ki yenecek gibi bişey değil valla

Sana hep dua ediyorum bebişinin olacağı zaman şimdi olsun diye Annesi onun içi herşeye katlanır biliyoruz

Ben de öyle nazlı olurum zannediyordum, tedavide,hamilelikte hiç naz yapmadım niyeysehatta eşim aşerdi, ben aşermedim

Oyle oluyo aslinda, kesin öyle olurum şöyle olurum diyoruz, hic alakasi olmuyor bazen
Bakalim biz nasil olcaz o gunleri gorunce (innsallah, hayirlisiyla tabi ki)

Son düzenleme:
Menün çok çok güzel ama akşam 6da yemeyi kessen daha çabuk ulaşırsın hedefine

Yolun yarisi bitti simdik, kalan yarisi da 9 aycik surcek, sonraa hoppadanak kucagindalar insaallah :)
9 ay asiri cabuk geciyo ama he arkadaslardan biliyorum, yani kafanda tum planlarinin boyle bi kaba taslagi olmali, vardir kesin de ama yine de insanin aklina bir suru sey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…