Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menün çok çok güzel ama akşam 6da yemeyi kessen daha çabuk ulaşırsın hedefine
Canım çok haklısın
Akşam yemeğinden sonra aşırı terlemiştim eve gelince dedim yoğurdu dondurmuştum yiyim
Sonra yemekte az yedim için hem de bağırsaklarım çalışsın diye kayısı yedim
Ama yemesem daha iyiydi

Kayısıyla tuvalete çıkmaya sakın alışma zamanla bağırsak floranı bozabilir. Eve gelince buz gibi bi su içeydin keşke

Maalesef çok fazla şeyden rahatsız oluyor. Fazla yeşillik, yağlı, salçalı, acılı her şeye tepki veriyor

Vallhi maşallah diyorum midene. Nazar değmesin

Datlim hic yesilcay falan, bitki cayi falan icme bu surecte. Biliyosundur da hatirlatayim istedim.
Turk kahvesi de icmesen mi acaba? Bunu bilemiyorum ama bence hic icme :)

Canım bir yanlış anlaşılma var sanırım daha transferin 2. Günündeyim tutup tutmadığı belli değil. Tabi nazdan felan konuşunca olumlu sonuç sanmışsındır ayy valla düşüncesi bile mutlu etti. Hadi inşallahhh olsun bende hazır taslak kafamda

Datlim hic yesilcay falan, bitki cayi falan icme bu surecte. Biliyosundur da hatirlatayim istedim.
Turk kahvesi de icmesen mi acaba? Bunu bilemiyorum ama bence hic icme :)

Bitki çaylarını duymuştum uzak duruyorum ama kahveden duymadım canım ya hatta hamile olan arkadaşlarıma doktor günde bir bardak önermişti. Bilemedim şimdi iki gündürde içiyorum

Yok tatlim biliyorum daha yeni oldun transfer de birden o moda girdik iste :)
Hayirlisi tabi ama bu mod da cok tatli ya.
Ama hayirlisi Allah'tan tabi ki :))
İnsaallah olur yarabbim hayirlisiyla

Bitki çaylarını duymuştum uzak duruyorum ama kahveden duymadım canım ya hatta hamile olan arkadaşlarıma doktor günde bir bardak önermişti. Bilemedim şimdi iki gündürde içiyorum

Tatliiimm ben zaten bilgi sahibi hic degilim, kendimce oyle dedim iste.
Benim iki tane arkadasim da her gun 1 tane bardak nescafe iciyorlardi sutlu, sade.
Turk kahvesini duymadim, gormedim ondan dedim ben. Hamilelik gecirmis arkadaslar belki fikir belirtirler bununla ilgili ama dedigin gibi benim hamile arkadaslar da iciyordu.

Yok tatlim biliyorum daha yeni oldun transfer de birden o moda girdik iste :)
Hayirlisi tabi ama bu mod da cok tatli ya.
Ama hayirlisi Allah'tan tabi ki :))
İnsaallah olur yarabbim hayirlisiyla

Ayy canım inşallah dediğin gibi 9 ay bu modda kalırım. Evet çokkk tatlı bu düşünce bile.

Ayy nescafe iyi değildir ya. Valla bende hiç tecrübeli değilim inşallah yaşayarak deneyim sahibi olurum

Ayrıca düşünüp fikir verdiğin için çokkk sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…