Canım çok haklısınMenün çok çok güzel ama akşam 6da yemeyi kessen daha çabuk ulaşırsın hedefine
Benim böyle iştahlı olmamın sorumlusu hep bu midem kız ne yesem kabul ediyoMaalesef çok fazla şeyden rahatsız oluyor. Fazla yeşillik, yağlı, salçalı, acılı her şeye tepki veriyor
Vallhi maşallah diyorum midene. Nazar değmesin
Kayısıyla tuvalete çıkmaya sakın alışma zamanla bağırsak floranı bozabilir. Eve gelince buz gibi bi su içeydin keşkeCanım çok haklısın
Akşam yemeğinden sonra aşırı terlemiştim eve gelince dedim yoğurdu dondurmuştum yiyim
Sonra yemekte az yedim için hem de bağırsaklarım çalışsın diye kayısı yedim
Ama yemesem daha iyiydi
Uyumamışta olabilir
Maalesef çok fazla şeyden rahatsız oluyor. Fazla yeşillik, yağlı, salçalı, acılı her şeye tepki veriyor
Vallhi maşallah diyorum midene. Nazar değmesin
Yolun yarisi bitti simdik, kalan yarisi da 9 aycik surcek, sonraa hoppadanak kucagindalar insaallah:)
9 ay asiri cabuk geciyo ama he arkadaslardan biliyorum, yani kafanda tum planlarinin boyle bi kaba taslagi olmali, vardir kesin de ama yine de insanin aklina bir suru sey gelmiyor
Oo senin midenindr sorunu bu o zaman canım yaBenim böyle iştahlı olmamın sorumlusu hep bu midem kız ne yesem kabul ediyo
Datlim hic yesilcay falan, bitki cayi falan icme bu surecte. Biliyosundur da hatirlatayim istedim.
Turk kahvesi de icmesen mi acaba? Bunu bilemiyorum ama bence hic icme :)
Tam şimdi girdim ama okuyamayacağım sanırımUyumamışta olabilir
Canım bir yanlış anlaşılma var sanırım daha transferin 2. Günündeyim tutup tutmadığı belli değil. Tabi nazdan felan konuşunca olumlu sonuç sanmışsındırayy valla düşüncesi bile mutlu etti. Hadi inşallahhh olsun bende hazır taslak kafamda
Bitki çaylarını duymuştum uzak duruyorum ama kahveden duymadım canım ya hatta hamile olan arkadaşlarıma doktor günde bir bardak önermişti. Bilemedim şimdi iki gündürde içiyorum
Yok tatlim biliyorum daha yeni oldun transfer de birden o moda girdik iste :)
Hayirlisi tabi ama bu mod da cok tatli ya.
Ama hayirlisi Allah'tan tabi ki :))
İnsaallah olur yarabbim hayirlisiyla
Tatliiimm ben zaten bilgi sahibi hic degilim, kendimce oyle dedim iste.
Benim iki tane arkadasim da her gun 1 tane bardak nescafe iciyorlardi sutlu, sade.
Turk kahvesini duymadim, gormedim ondan dedim ben. Hamilelik gecirmis arkadaslar belki fikir belirtirler bununla ilgili ama dedigin gibi benim hamile arkadaslar da iciyordu.
çok stresli ve üzüntülüydüm ondan yemek istemedim haklısınAfiyet olsun canım sabah olmamış sanki çok az
Yok canım çok uykum var ama uyumadım henüz:/
Ooo rakibem gelmişesperenzaa fattylamb94 fayfeyfiy
Kahvaltı Karatay tabağı
Öğle bir porsiyon ızgara köfte
Akşam iki porsiyon dereotlu kabak yemeği, ev yoğurdu, çoban salata
Gün içi 1 avuç çiğ badem. Tarçınlı süt
Su miktarı: 2.650
Spor: 8.515 adım (128)
82 dak egzersiz (164)
Toplam puan 292
iyi geceleeerKizlar ben yatayim yavastan, erken uyaya baslamak istiyorum, duzenim cok kaydi, leptinler de hep bosa gidiyor
Haydi iyi geceler sizlere
Umarım önemli birşey yoktur canımçok stresli ve üzüntülüydüm ondan yemek istemedim haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?