sabah 56 idim şok oldum daha geçen akşam 57 idim vücudum da şaşırdı bir yiyorum bir sağlıklı
şuan sabit bir kilom yok benim 55 olayım sonra 54 e kascam kendimi
Bundan faydalanman lazim, en az gordugun kilo aslinda oldugun kilo, gerisi odem falan, tuzu kesmeye calissan, porsiyon kucultsen, suyu cok icsen, 15-20 dk egzersiz veee 2 ya da en fazla 3 kupa yesilcay ile cuma 55i kesin gorursun.
Cokmus gibi gorunuyo da hepsi basit seyler aslinda, yapiliveriliyo
fitcivciv
Egzersiz yapma sen rakibem bu 2 gun, spor hiic yapmadigindan odem yapar.
Sen 15, 20 dk ya da yarim saat falan hizli-orta tempo yürü
CANIM TUZLA HİÇ ARAM YOK ZATEN,PORSİYONLARIMDA KÜÇÜK BENİM AZ YERİM. SU 2,5 LT DEĞİL DE EN FAZLA 2 LT İÇEBİLİYORUM SENİN GİBİ MİDEM BULANIYOR BİR DAHA.. EGZERSİZ YAPCAM EN AZINDAN DÜZENLİ İP ATLAMAK İSTİYORUM ŞU GRİP GEÇSİNDE , EN TEMBEL BENİM SPOR KONUSUNDA
ASLINDA SÜREKLİ HAREKET HALİNDEYİM AMA YETMİYOR
ASLINDA PAZAR GÜNÜ FULL YÜRÜDÜM AMA NE BİLİM NORMAL GEZME YA BEN ONU SPOR OLARAK YAZMIYORUM NE DAKİKA TUTUYORUM NE ADIM SAYIYORUM HATTA SABAH 5,30 DA BİR KALKTIM GECE 12 DE OTURDUM
Normal gezme sayilmaz bence de zaten. Spor amacli yuruyus bir baska oluyor.
Yoksa ben de tum gun ordan oraya gidip geliyorum, sirf okula yurume mesafem servise binmezsem 20-25 dk, saymiyorum ki ben de onlari.
Ama spor yapmak icin cikiyorum diyip hizli hizli mahallede ya da sahilde yarim saat yuruyup terlemek baska bisey oluyor, o an sadece spor yapiyorum, yaglarim ericek falan diye dusunuyosun, kafan spor yaptigina adapte oluyor.
Bi de oyle dene istersen
O zaman geriye yesilcay icmen kaliyor.
Tarcin cubuklu su icmek bi de.
Metabolizmani hizlandirmak lazim
Biraz da yuruyus
tarçınlı süt devamlı içiyorum canım , gün ortalarında sıcak su da içiyorum ben ılık su da sadece soğuk içmiyorum
Nasıl burda su içme alışkanlığı kazandıysam spor yapma alışkanlığı da kazanmak istiyorum gerçekten ..
Tamam canım özellikle iş çıkışları yürüyüş yapcam en az 30 35 dk , haftaya eşim gececi tam zamanı, biraz kıskanç canım öyle dışarda yürüyüş spor tek başıma izin vermiyor , kendinin ihtiyacı yok sporda yapmıyoro hazır uyurken ben yürürüm haftaya bana hatırlat ama tamam mı bir çiviyi çakmak için defalarca vurmak gerekir
Evet canım benim zor olucak tabiki eskisine göre bi tık daha iyiyiminş canım şu mesajı ouyunca 66 kilo olduğum günler geldi aklıma bak şimdi 56 lardayım sabır istikrar , insanız zaman zaman bozuyor sıkılıyoruz ama önemli olan kaldığın yerden devam etmek
masanın üstünde kurabiyeler duruyo evde eşim karşımda yiyor ama yemiyorum eskisi gibi canımda istemiyor 11 nisan dan beri ilk defa bu pazar çok kötü beslendim bir daha olmaz inş
TememmmmYidim doydum.
Damam, sen tarcinli su ic, ben yesilcay
GünaydınnnnnGünaydınnn
Afiyet olsun canımMenümüde paylaşayım;
Sabah; 1 yumurta,4 zeytin, domates salatalık
Ara; türk kahvesi
Öğlen; 4 köfte, 2 kaşık salata
Ara; 2 incir, 1 avuç çekirdek
Akşam; sucuklu yumurta( valla babam kyseriden sucuk getirmiş bir yumurta ile 6-7 dilim sucuk yedim)
1 dilim ekmek
%100 1 bardak elma suyu
Ara; 1 soda
Su; 2 lt geçti
Spor; 2090 adım; 30 puan
esperenzaa @fattylamb94
kahvaltı sanırım moral bozukluğundan dolayı yok.Afiyet olsun canım.ben geldim menümü yazayım
sabah: 1 şeftali 3 ceviz
öğle: 2 yumurta domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
ara: 1 muz
akşam: 3 yk menemen 1 kk peynir 1 kase yogurt domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
3lt su 50 dk tempolu yuruyus: 125p
esperenzaa @mutsuzdrn @medgic26 @fattylamb94
Afiyet olsunnn bebekimMenüm
07.30
1 şeftali
2 ceviz
1 y.kaşığı chia
2 y.kaşığı yoğurt
12.30
Et sote
3y.kaşığı zeytinyağı ıspanak (soğuk meze)
2 y.kaşığı yoğurt
Bir iki çatal yeşil salata
19.30
Güveçte etli patlıcan yemeği 6 7 y.kaşığı
1 kase yoğurt
Su 2.5 - 3 lt. Spor 30 dk cardio 15 dakika eliptik
esperenzaa asilsoy
İnşallah canım.Ayy canım Allah söyletmiştir inşallah. Öyle olursa diyetisyene gideceğim malum insülin direnci var ya, şeker hastalığının nüks etmesi hamilelikte oluyormuş. O yüzden doktor kontrolünde beslenmem şart olacak. Yeter ki olsun da bi 9 ay sıkı diyete dayanırım. Zaten sağlıklı beslenme olacak
Hayırlısı ile canım inşallah.Oyle oluyo aslinda, kesin öyle olurum şöyle olurum diyoruz, hic alakasi olmuyor bazen
Bakalim biz nasil olcaz o gunleri gorunce (innsallah, hayirlisiyla tabi ki)
İnşallah canım.
Sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah ve bebişin de çok şanslı bir bebek olacak inşallah.Senin için çok dua ediyorım canım.
Hayırlısı ile canım inşallah.
Afiyet olsun canımMenün çok güzel.Meyve suyu yerine meyve tercih etmeye çalış canım.
l.
Ben chiayı hiç denemedim ama kontes arkadaşım bi ara kullanırdı işe yaradığınıBen hiç ama hiç zevk alarak yemiyorum sadece beslenme tarzımı değiştirmek için böyle bişey yaptım. Chianın tadı o kadar kötü ki yenecek gibi bişey değil valla
benim de benim deBenim böyle iştahlı olmamın sorumlusu hep bu midem kız ne yesem kabul ediyo
Afiyet olsun canım.Menün çok güzel oldu tekrardanesperenzaa @fattylamb94 @fmad
Kahvaltı Karatay tabağı
Öğle bir porsiyon ızgara köfte
Akşam iki porsiyon dereotlu kabak yemeği, ev yoğurdu, çoban salata
Gün içi 1 avuç çiğ badem. Tarçınlı süt
Su miktarı: 2.650
Spor: 8.515 adım (128)
82 dak egzersiz (164)
Toplam puan 292
Türk kahvesine benim doktorum günde bir tane içebilirsin demişti canım.bitki çayları ,aşırı miktarda nane kullanma demişti.Bitki çaylarını duymuştum uzak duruyorum ama kahveden duymadım canım ya hatta hamile olan arkadaşlarıma doktor günde bir bardak önermişti. Bilemedim şimdi iki gündürde içiyorum
Günaydınn canım,karıncan da gelmişGunaydin gizlar
Hoşgeldinn canım.Öncelikle hayırlı sabahlar
Pazar gecesi sehir dışına çıktım dün akşam döndüm ben bildirim yapmıştım kaptan hatta listede kilomu yanlış yazılmış duzeltmeye çalışmıştım listede 67.7yaziyordu ben 68.7dim gecen cumada 68.1geldim
Olsun artık burdayım hem katılımı arttırır hemde düzenli menü spor veririm inşaallah
Afiyet olsun canım.Servis kaçtıysa 20-25 dk yürümüş olabilir misinDamam kalp sana
Erkenden kalktim ama gene servisi kacirdim, daha da erken kalkmam lazim
Az sonra kahvaltimi edicem misss gibin karatay, fume de yicem, aksaama kadar asiiri tok olurum.
HADİ BUGUN YESİLCAY İCELİM 2-3 KUPA?
NE DERSİN KANKİLETTOM?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?