Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sabah 56 idim şok oldum daha geçen akşam 57 idim vücudum da şaşırdı bir yiyorum bir sağlıklı
şuan sabit bir kilom yok benim 55 olayım sonra 54 e kascam kendimi

Bundan faydalanman lazim, en az gordugun kilo aslinda oldugun kilo, gerisi odem falan, tuzu kesmeye calissan, porsiyon kucultsen, suyu cok icsen, 15-20 dk egzersiz veee 2 ya da en fazla 3 kupa yesilcay ile cuma 55i kesin gorursun.
Cokmus gibi gorunuyo da hepsi basit seyler aslinda, yapiliveriliyo

CANIM TUZLA HİÇ ARAM YOK ZATEN,PORSİYONLARIMDA KÜÇÜK BENİM AZ YERİM. SU 2,5 LT DEĞİL DE EN FAZLA 2 LT İÇEBİLİYORUM SENİN GİBİ MİDEM BULANIYOR BİR DAHA.. EGZERSİZ YAPCAM EN AZINDAN DÜZENLİ İP ATLAMAK İSTİYORUM ŞU GRİP GEÇSİNDE , EN TEMBEL BENİM SPOR KONUSUNDA
ASLINDA SÜREKLİ HAREKET HALİNDEYİM AMA YETMİYOR

fitcivciv
Egzersiz yapma sen rakibem bu 2 gun, spor hiic yapmadigindan odem yapar.
Sen 15, 20 dk ya da yarim saat falan hizli-orta tempo yürü

ASLINDA PAZAR GÜNÜ FULL YÜRÜDÜM AMA NE BİLİM NORMAL GEZME YA BEN ONU SPOR OLARAK YAZMIYORUM NE DAKİKA TUTUYORUM NE ADIM SAYIYORUM HATTA SABAH 5,30 DA BİR KALKTIM GECE 12 DE OTURDUM

O zaman geriye yesilcay icmen kaliyor.
Tarcin cubuklu su icmek bi de.
Metabolizmani hizlandirmak lazim
Biraz da yuruyus

ASLINDA PAZAR GÜNÜ FULL YÜRÜDÜM AMA NE BİLİM NORMAL GEZME YA BEN ONU SPOR OLARAK YAZMIYORUM NE DAKİKA TUTUYORUM NE ADIM SAYIYORUM HATTA SABAH 5,30 DA BİR KALKTIM GECE 12 DE OTURDUM

Normal gezme sayilmaz bence de zaten. Spor amacli yuruyus bir baska oluyor.
Yoksa ben de tum gun ordan oraya gidip geliyorum, sirf okula yurume mesafem servise binmezsem 20-25 dk, saymiyorum ki ben de onlari.
Ama spor yapmak icin cikiyorum diyip hizli hizli mahallede ya da sahilde yarim saat yuruyup terlemek baska bisey oluyor, o an sadece spor yapiyorum, yaglarim ericek falan diye dusunuyosun, kafan spor yaptigina adapte oluyor.
Bi de oyle dene istersen

Nasıl burda su içme alışkanlığı kazandıysam spor yapma alışkanlığı da kazanmak istiyorum gerçekten ..
Tamam canım özellikle iş çıkışları yürüyüş yapcam en az 30 35 dk , haftaya eşim gececi tam zamanı, biraz kıskanç canım öyle dışarda yürüyüş spor tek başıma izin vermiyor , kendinin ihtiyacı yok sporda yapmıyor o hazır uyurken ben yürürüm haftaya bana hatırlat ama tamam mı bir çiviyi çakmak için defalarca vurmak gerekir

tarçınlı süt devamlı içiyorum canım , gün ortalarında sıcak su da içiyorum ben ılık su da sadece soğuk içmiyorum

Gecenlerde de ne okudum, soguk su daha cok kilo verdiyormus, vucut o soguk suyu kendi sicakligina getirmek icin enerji harciyomus ya o yuzden kilo vermede soguk su daha etkiliymis,ben aksamlari soguk iciyorum genelde, gun icinde de soguk icmeye calisiyorum

Tamam canim hatirlatirim merak etme
Disari cikamadiginda leslie part 1 yap saadece 15 dk nasil gectigini anlamiyosun bile, part2yi yaparken buluyosun kendini

Kizlar evde ginseng cayi buldum, esim koreden getirmisti unutmusuz, kirmizi ginseng.
İcem hele, metabolizma hizlandirir, halsizligimi alir belki.
Turkiyede cok asiri pahali ama bildigim kadariyla, bi de guvenilir aktardan almak lazim

Evet canım benim zor olucak tabiki eskisine göre bi tık daha iyiyim
Arada olur
Önemli olan alışkanlık haline getirmemek
Yidim doydum.
Damam, sen tarcinli su ic, ben yesilcay
Tememmmm

Günaydınnnnn

Afiyet olsun canımMenün çok güzel.Meyve suyu yerine meyve tercih etmeye çalış canım.
kahvaltı sanırım moral bozukluğundan dolayı yok.Afiyet olsun canım.
Bugün nasılsın?
Afiyet olsunnn bebekimMenün de sporun da çok güzel.

İnşallah canım.
Sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah ve bebişin de çok şanslı bir bebek olacak inşallah.Senin için çok dua ediyorım canım.
Oyle oluyo aslinda, kesin öyle olurum şöyle olurum diyoruz, hic alakasi olmuyor bazen
Bakalim biz nasil olcaz o gunleri gorunce (innsallah, hayirlisiyla tabi ki)
Hayırlısı ile canım inşallah.

İnşallah canım.
Sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah ve bebişin de çok şanslı bir bebek olacak inşallah.Senin için çok dua ediyorım canım.

Hayırlısı ile canım inşallah.

Çok sağol. Burdan güzel haberler vermek nasip olur inşallah

Afiyet olsun canımMenün çok güzel.Meyve suyu yerine meyve tercih etmeye çalış canım.
l.

Tamamdır esperenzaa bundan sonra meyve suyu yok

Ben hiç ama hiç zevk alarak yemiyorum sadece beslenme tarzımı değiştirmek için böyle bişey yaptım. Chianın tadı o kadar kötü ki yenecek gibi bişey değil valla
Ben chiayı hiç denemedim ama kontes arkadaşım bi ara kullanırdı işe yaradığını
Benim böyle iştahlı olmamın sorumlusu hep bu midem kız ne yesem kabul ediyo
benim de benim deMide sorunum hiç olmadığı için ona çöplük muamelesi çekmeme rağmen iyi dayanıyor canım canım midem
Afiyet olsun canım.Menün çok güzel oldu tekrardan sporun da güzel canım.

Bitki çaylarını duymuştum uzak duruyorum ama kahveden duymadım canım ya hatta hamile olan arkadaşlarıma doktor günde bir bardak önermişti. Bilemedim şimdi iki gündürde içiyorum
Türk kahvesine benim doktorum günde bir tane içebilirsin demişti canım.bitki çayları ,aşırı miktarda nane kullanma demişti.

Günaydınn canım,karıncan da gelmişhayırlı uğurlu olsun
Hoşgeldinn canım.
Ben bildirimini görmedim sanırım
600 gram iyi eksilmen gelmiş.
Afiyet olsun canım.Servis kaçtıysa 20-25 dk yürümüş olabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…