Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Temem canım sağol
Ama yeşil çay iki bardaktan fazla zararlı
Ben de ayı gibi tokum
Sen de doy
Sen yeşil çay içsen ben de çubuk tarçınlı su
Dün de içtim kankilertomm
Biri dolu dolu karatay kahvaltı yapmış sankiAfiyet olsun
Canımmm sen gerçekten geldiğinden beri çok yol kat ettin.katılımın da hep çok iyiydi.bu da buraya bize diyetine bağlılık getirdi.maşallah canım.
sabah
1 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay

öğlen
kuru fasulye
salata

akşam
zeytinyağlı salata

ara
süt

su 1,5 litredir @Ndymk esperenzaa @fattylamb94
Afiyet olsun civcivim peki ya zporr

Türk kahvesine benim doktorum günde bir tane içebilirsin demişti canım.bitki çayları ,aşırı miktarda nane kullanma demişti.

Yaaa şimdi kahvaltıda az nane yedim. Canım ya sen transferin yapıldıktan sonra işe başladın mı. ? Bir de sana tek embriyo mu konulmuştu?

Bu arada iki gün bol bol yol yapinca ayaklar şiş yol ödemi var ne yapsam yeşil çay işe yarar mı acaba esperenzaa
Bol su iç,tuz alımını azalt canım,biraz dinlenme de iyi gelir.yeşil çay ve iç
çok haklısın canım.ülke belirsizken insanlar devlette olsun sağlam olsun diye düşünüyor haklı olarak.yarına çıkacağımızın garantisi yokken çok üzmemek gerek.

Son düzenleme:
sağol canım tam gaz devam inş
grip olduğum da iyi bir yerde hiç iştahım yok ama çok öksürüyorum
Çok çok geçmiş olsun canım.Yazın grip hiç çekilmiyor ,gerçi kışın da çekilmiyor ya
Yeşil elma kabuklarını soyup 8-10 dakika kaynat canım,sonra bu su ile ıhlamur demle ve içine az biraz zencefil de atıp içersen öksürüğe iyi geliyor canım.
su senin için 2 lt iyi canım.tartı öncesi ağır spor yapma diyeceğim sen yapmazsın zaten

Kizlar evde ginseng cayi buldum, esim koreden getirmisti unutmusuz, kirmizi ginseng.
İcem hele, metabolizma hizlandirir, halsizligimi alir belki.
Turkiyede cok asiri pahali ama bildigim kadariyla, bi de guvenilir aktardan almak lazim
Evde maden varmış
Metabolizman hızlansın ,
yansın yağlar
bu hafta listede bi assolist var
günaydınmm uyuyan güzel mi desem yoksa erken öten horoz mu desem

Kizzz sabahin cok az kahvaltiliklarla aksam etmisin ciksss hasta olarsin hatuncum afiyet olsun

Iyiyim birdenem sen nasilsin coook mutluyumm ortanca eltimgil bana kalmaya gelioo zorla kendilerini davet ettirdi sagolsunlar hic bizi yormadan delircem yeminle sictik artik kv de gelir basima offff offff
2 aylığına deme
Yuh ya ne denir ki? Son iki aydır Çido’nun çilesi’ni izliyoruz resmen.

Daha iyi gibiyim alan sinavima 10 gun var ona calisicam 10 gunde neler yaparim bilmiyorum ama bakicam tesekkur ederim destegin icin ❤

2 aylığına deme
Yuh ya ne denir ki? Son iki aydır Çido’nun çilesi’ni izliyoruz resmen.
Valla film olsam holiwood da odul alırım izdirabin dibi 2 -3 gun demisler bakalım görcez bu hafta degil haftaya dugun var yine o zamana kadar kalirlar kesin hakan evde ya suan calismioo dursun evde ben oglani alir alir giderim evden cunku coook salaklar dayanamiyorum

Kolay gelsin canım şimdiden sevdiğin birileri olsa insan rahatsız olmuyor ama böyle emrivaki yapılınca insanın tepesinin tası atıyor.
Çok bunalırsan oğlunu bahane et at kendini sokağa
He yaw onu soracaktim etiket yapmiyim bari yok ortalikta kacti gitti sanirim totosa zor mu geldi napti kizzzz nerdesinnnn huuuuu
Cumartesiden beri kayıp kerata.
M mutsuzdrn pişşşt kız neredesin?

Bende kendime kapi ariyorum iste yapacak birsey yok... evet hic sevmiyorum batiyorlar yani dengesizler

Mutfakta bulaşıklar tezgahın üstünde halay çekiyor sen halen spor diyorsun hastayım gülüm hastayım bidenem

evet canım inş 55 54 leri de görürüm sayenizde katılımı azaltmamam lazım yoksa cozutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…