- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Biri dolu dolu karatay kahvaltı yapmış sankiTemem canım sağol
Ama yeşil çay iki bardaktan fazla zararlı
Ben de ayı gibi tokum
Sen de doy
Sen yeşil çay içsen ben de çubuk tarçınlı su
Dün de içtim kankilertomm
Canımmm sen gerçekten geldiğinden beri çok yol kat ettin.katılımın da hep çok iyiydi.bu da buraya bize diyetine bağlılık getirdi.maşallah canım.inş canım şu mesajı ouyunca 66 kilo olduğum günler geldi aklıma bak şimdi 56 lardayım sabır istikrar , insanız zaman zaman bozuyor sıkılıyoruz ama önemli olan kaldığın yerden devam etmek
masanın üstünde kurabiyeler duruyo evde eşim karşımda yiyor ama yemiyorum eskisi gibi canımda istemiyor 11 nisan dan beri ilk defa bu pazar çok kötü beslendim bir daha olmaz inş
Afiyet olsun civcivimsabah
1 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay
öğlen
kuru fasulye
salata
akşam
zeytinyağlı salata
ara
süt
su 1,5 litredir @Ndymkesperenzaa @fattylamb94
Türk kahvesine benim doktorum günde bir tane içebilirsin demişti canım.bitki çayları ,aşırı miktarda nane kullanma demişti.
Bol su iç,tuz alımını azalt canım,biraz dinlenme de iyi gelir.yeşil çay ve içBu arada iki gün bol bol yol yapinca ayaklar şiş yol ödemi var ne yapsam yeşil çay işe yarar mı acabaesperenzaa
çok haklısın canım.ülke belirsizken insanlar devlette olsun sağlam olsun diye düşünüyor haklı olarak.yarına çıkacağımızın garantisi yokken çok üzmemek gerek.bir yazı okumuştum günümüzun putu kpss diye , gerçekten çok anlamlar yüklendi kpss ye ,evet devlet iyi şartlar iyi ama özel sektörde de mücadele edip kazanıyorsun bir şekilde.Yarına çıkacağımız meçhulken lütfen kendini üzme derim
Çok çok geçmiş olsun canım.Yazın grip hiç çekilmiyor ,gerçi kışın da çekilmiyor yasağol canım tam gaz devam inş
grip olduğum da iyi bir yerde hiç iştahım yokama çok öksürüyorum
su senin için 2 lt iyi canım.tartı öncesi ağır spor yapma diyeceğim sen yapmazsın zatenCANIM TUZLA HİÇ ARAM YOK ZATEN,PORSİYONLARIMDA KÜÇÜK BENİM AZ YERİM. SU 2,5 LT DEĞİL DE EN FAZLA 2 LT İÇEBİLİYORUM SENİN GİBİ MİDEM BULANIYOR BİR DAHA.. EGZERSİZ YAPCAM EN AZINDAN DÜZENLİ İP ATLAMAK İSTİYORUM ŞU GRİP GEÇSİNDE , EN TEMBEL BENİM SPOR KONUSUNDA
ASLINDA SÜREKLİ HAREKET HALİNDEYİM AMA YETMİYOR
Evde maden varmışKizlar evde ginseng cayi buldum, esim koreden getirmisti unutmusuz, kirmizi ginseng.
İcem hele, metabolizma hizlandirir, halsizligimi alir belki.
Turkiyede cok asiri pahali ama bildigim kadariyla, bi de guvenilir aktardan almak lazim
günaydınmm uyuyan güzel mi desem yoksa erken öten horoz mu desemGünaydın
Sagol kuşumÇok güzel canım
Sagol bidenem ❤❤❤Menun super datlim
Sağol kuzucummmsuyun da menünde güzel canım afiyetler olsun
Kizzz sabahin cok az kahvaltiliklarla aksam etmisin ciksss hasta olarsin hatuncum afiyet olsunben geldim menümü yazayım
sabah: 1 şeftali 3 ceviz
öğle: 2 yumurta domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
ara: 1 muz
akşam: 3 yk menemen 1 kk peynir 1 kase yogurt domates salatalık 1 dilim tam bugday ekmeği
3lt su 50 dk tempolu yuruyus: 125p
esperenzaa M mutsuzdrn medgic26 @fattylamb94
Iyiyim birdenem sen nasilsin coook mutluyumm ortanca eltimgil bana kalmaya gelioo zorla kendilerini davet ettirdi sagolsunlar hic bizi yormadan delircem yeminle sictik artik kv de gelir basima offff offffmedgic26 yavru kuşumm nasılsın ?
2 aylığına demeIyiyim birdenem sen nasilsin coook mutluyumm ortanca eltimgil bana kalmaya gelioo zorla kendilerini davet ettirdi sagolsunlar hic bizi yormadan delircem yeminle sictik artik kv de gelir basima offff offff
Daha iyi gibiyim alan sinavima 10 gun var ona calisicam 10 gunde neler yaparim bilmiyorum ama bakicam tesekkur ederim destegin icin ❤Afiyet olsun canımMenün çok güzel.Meyve suyu yerine meyve tercih etmeye çalış canım.
kahvaltı sanırım moral bozukluğundan dolayı yok.Afiyet olsun canım.
Bugün nasılsın?
Afiyet olsunnn bebekimMenün de sporun da çok güzel.
Valla film olsam holiwood da odul alırım izdirabin dibi2 aylığına deme
Yuh ya ne denir ki? Son iki aydır Çido’nun çilesi’ni izliyoruz resmen.
Kolay gelsin canım şimdidenValla film olsam holiwood da odul alırım izdirabin dibi2 -3 gun demisler bakalım görcez bu hafta degil haftaya dugun var yine o zamana kadar kalirlar kesin hakan evde ya suan calismioo dursun evde ben oglani alir alir giderim evden cunku coook salaklar dayanamiyorum
Cumartesiden beri kayıp kerata.He yaw onu soracaktim etiket yapmiyim bari yok ortalikta kacti gitti sanirim totosa zor mu geldi naptikizzzz nerdesinnnn huuuuu
Bende kendime kapi ariyorum iste yapacak birsey yok... evet hic sevmiyorum batiyorlar yani dengesizler
Biri dolu dolu karatay kahvaltı yapmış sankiAfiyet olsun
Canımmm sen gerçekten geldiğinden beri çok yol kat ettin.katılımın da hep çok iyiydi.bu da buraya bize diyetine bağlılık getirdi.maşallah canım.
Afiyet olsun civcivimpeki ya zporr
Bende kendime kapi ariyorum iste yapacak birsey yok... evet hic sevmiyorum batiyorlar yani dengesizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?