- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Hastayken yap demedim kuzumMutfakta bulaşıklar tezgahın üstünde halay çekiyor sen halen spor diyorsunhastayım gülüm hastayım bidenem
evet canım inş 55 54 leri de görürüm sayenizde katılımı azaltmamam lazım yoksa cozutuyorum
Olsun cumaları hem çok yogun oluyor hemde.senin işin vardı arkadaslardan @Iyeaph listede kilomu duzeltmem konusunda uyardı ama ben biraz teknoloji özürlüyüm becerememişim demek kiGünaydınn canım,karıncan da gelmişhayırlı uğurlu olsun
Hoşgeldinn canım.
Ben bildirimini görmedim sanırım
600 gram iyi eksilmen gelmiş.
Tesekkur ederim içeyim de cumaya kadar etkisi geçsinBol su iç,tuz alımını azalt canım,biraz dinlenme de iyi gelir.yeşil çay ve iç
Tünaydıııın :)Tememmmm
Haftada 1 anca olur , boşver mükafatını alacaksın
Güzel canım gayet iyi valla
Allah hayırlısını versin
Spor az olmuş eskiye göre
Ama menü iyi
:))) yok uyumamıştım
Aynen :))))))
varımmmm şimdi günaydın
günaydın
Maşallah canımsabah
1 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay
öğlen
kuru fasulye
salata
akşam
zeytinyağlı salata
ara
süt
su 1,5 litredirNdymk esperenzaa fattylamb94
Gun gun 3gun sanirim suan ayyy bilmiyorum ki nolcak icimde daralti varrrPolitik ol canım iki ay başka çaren yok 2 ay çokmuş ya ben evimden maks 3 4 gün ayrı durabiliyorum
Ayy canım Allah yardımcın olsun yaGun gun 3gun sanirim suan ayyy bilmiyorum ki nolcak icimde daralti varrr
Nooldu bi yerde mi kalıcan ve ne kadar süre ve de neden?Gun gun 3gun sanirim suan ayyy bilmiyorum ki nolcak icimde daralti varrr
Sus len , puan manyağı oldun zaten
Siz değerli takım arkadaşlarımdan gelen istek üzerine leslie 5k- 4 puan, cardio da 6 puan oldu
Bi ara misafirleri iki ay lafını atmıştı sanırım ben de öyle dedim ,şimdilik 2-3 günlük geşiyorlarmış sanırım.Politik ol canım iki ay başka çaren yok 2 ay çokmuş ya ben evimden maks 3 4 gün ayrı durabiliyorum
Mesajı cevaplaya tıklatıp köşeli parantezler dahil içlerini silerek düzenlemeyi yaptıktan sonra mesajını gönderirsen olur canım.Olsun cumaları hem çok yogun oluyor hemde.senin işin vardı arkadaslardan @Iyeaph listede kilomu duzeltmem konusunda uyardı ama ben biraz teknoloji özürlüyüm becerememişim demek ki
Tünaydıınn biri iyi uyumuş sanırımTünaydıııın :)
Yok kız ,en sevdiği eltisi yatılı misafirliğe geliuor da ondan biraz çido gerildiNooldu bi yerde mi kalıcan ve ne kadar süre ve de neden?
Bu hafta nazar değdi puanlarım düşükSus len , puan manyağı oldun zaten
Tamam kaptanım teşekkürler :)Siz değerli takım arkadaşlarımdan gelen istek üzerine leslie 5k- 4 puan, cardio da 6 puan oldu
İlk sayfayı da güncelledim Feyzacımm
Yok canım 10 da kalktım ama girince öyle yazdımTünaydıınn biri iyi uyumuş sanırım
Yok kız ,en sevdiği eltisi yatılı misafirliğe geliuor da ondan biraz çido gerildikendi kendilerine karar verip misafirliğe geleceklermiş:)
kayınvalide de damlar kesin diyor.
Kahvaltın da harikaymış
Anladım canım benim teşekkür ederim kahvaltı için deTünaydıınn biri iyi uyumuş sanırım
Yok kız ,en sevdiği eltisi yatılı misafirliğe geliuor da ondan biraz çido gerildikendi kendilerine karar verip misafirliğe geleceklermiş:)
kayınvalide de damlar kesin diyor.
Kahvaltın da harikaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?