Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

güzel bence canım
Biber kızartması derken
Evde mi yoğunluğun
Dışarda mı koşturuyorsun

Yemekhanede baska yogurtlu bisey yoktu, duz yogurttan da gina geldi, yidim mecbur.

Evdeyim simdi ama yarina sunum isi cikti onu yetistirmem lazim.
Okul da cok yogundu bugun elime telefonu alamadim.

Kız tam cuma öncesi o dondurmayı gömdüğünü esperenza görmesin muhteşem görünüyo bizide yoldan çıkarcan

Aynen :))))

Secimlerimiz bizi pismanliklara surukler gecen zamanlar aleyhimize malesef canım unutma zamanında da duzensiz dengeli ve saglikli beslenmedigin icin bu kilolara geldin ve burda olman sana destek olan insanlar ile basarman daha kolay olacaktir... fırsat ve zamani iyi degerlendirmen lazim

Ndymk armutlu kesin Harika
Donmadan tadına baktım
Şeftali Harika olamaz çünkü bi çılgınlık yapıp içine hurmalı Elmalı pestilden atıp parçaladım
Ondan umudum yok
Ama armutlu süperrrr
İsteyenlere armutlu dondurma tarifi verebilirim

Diyetisyen destekli bu menu ile kilo vermeye yardimci olacağını sanmıyorum heleki gunde 3 porsiyon meyve ve cok fazla ekmek tuketiyorsun canim afiyet olsun

Selammm menummm
  • Sabah 1 kiyi dilim ekmek 3 zeytin 2 dilim domates 2 biber 1 ucgen kasar 1 ucgen karper peynir 1 tatli kasigi ev yapımı Salça 1 bardak cay
  • Aksam zeytinyagli kurufasulye pisirdim 5 yk susuz yedim yoğurt
  • Su 3 lt
  • Sıvılar fiks cay kahve soda su bogurtlen cayi
  • Spor yok misafir var malum
  • esperenzaa lyeaph
Kilo vermem durdugu için menu degisikligi yapiyorum karatay ara verdim bakalim nolcak hatunlar

Sabahtan beri ne yiyorum Kİ kız
Kahvaltı zeytin salatalık ymurta vb
Öğle çiğ badem
Akşam çorba kabak salata yoğurt
Topla kalori nerde
Ayı gibi yiyip dondurma yesem ok :)))
Valla tatlı yeniyosa ben her türlü varım bence çok uygun değil. Bana diyetisyen vermişti ama ideal kiloma çok yaklaştığımda

Menün çok güzel çiğdoşum afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…