değişiklik iyi gelebilir kuzum menün güzel suyun da güzel afiyet bal şeker olsunSelammm menummm
Kilo vermem durdugu için menu degisikligi yapiyorum karatay ara verdim bakalim nolcak hatunlar
- Sabah 1 kiyi dilim ekmek 3 zeytin 2 dilim domates 2 biber 1 ucgen kasar 1 ucgen karper peynir 1 tatli kasigi ev yapımı Salça 1 bardak cay
- Aksam zeytinyagli kurufasulye pisirdim 5 yk susuz yedim yoğurt
- Su 3 lt
- Sıvılar fiks cay kahve soda su bogurtlen cayi
- Spor yok misafir var malum
esperenzaa lyeaph
işlediğim suçtan kastım sürekli tartıya çıkıp kendimi demoralize etmekti kaçamaklar değilSecimlerimiz bizi pismanliklara surukler gecen zamanlar aleyhimize malesef canım unutma zamanında da duzensiz dengeli ve saglikli beslenmedigin icin bu kilolara geldin ve burda olman sana destek olan insanlar ile basarman daha kolay olacaktir... fırsat ve zamani iyi degerlendirmen lazim
Menün harika ramizin salatalar çok iyiMenü
Kahvaltı
Yulaf 3 yk
Az süt
Kakao
1 çay k bal(çok tatsızdı)
3 dilim muz
Öğle
Semizotu salatası yoğurtlu ve yoğurtsuz
Çoban salata
Akşam
Ramiz’den salata tabağı karışık her salatadan vardı
Su 2,5 L
Spor
10.500 adım: 160 puan
esperenzaa fattylamb94 @giustizia_
Geçmiş olsun şimdi nasıl oldun ?Menüm:
Sabah: yumurta, nane, maydonoz ve salatalık, çay 2 dilim yufka ekmek
Ara: türk kahvesi
Öğle;2 yk nohut 5 y.kaşığı salçasız bulgur pilavı
1 kase cacık
Ara; 3 dilim karpuz
Akşam; 4 yk taze fasulye, cacık, 1 dilim yufka ekmek
Su; 1,5 lt
Spor; 1509 adım; 22.5 puan
esperenzaa fattylamb94
Belim ağrıdığı için nerdeyse tüm gün yattım
Yaa bence de bayıldım çok Yorgun’um tek tek yazamadım salataları patates salatası da vardı haşlama sorun olmaz diye aldım
Menün harika ramizin salatalar çok iyi
İyiyim canım şimdi canım çok hafif kasık ağrısı var. Ama beni en çok bel ağrısı mahvetti. Yattığım yerimi yadırgadım ne bilemedim.Geçmiş olsun şimdi nasıl oldun ?
Ben de ramizde onlardan alıyorum genellikle ama içim rahat yemiyorum. Bişey olmaz sanmıyorum. Afiyet olsun :)Yaa bence de bayıldım çok Yorgun’um tek tek yazamadım salataları patates salatası da vardı haşlama sorun olmaz diye aldım
Bir de ksıırından bir kaşık aldım
O da bulgur diye sorun olmaz diye düşündüm bir kaşık ve saat 6 idi o yüzden baya erken diye
Farklı bi yatakta mı yattın kiİyiyim canım şimdi canım çok hafif kasık ağrısı var. Ama beni en çok bel ağrısı mahvetti. Yattığım yerimi yadırgadım ne bilemedim.
Sagol tatlimmmMenün çok güzel çiğdoşum afiyet olsun
Canım tedavi için ankaradayım evimde değilim o yüzden düzenimi bozmuş sayılırım. Çok hassas bir yapım var maalesef o yüzden çabuk tepki veriyor vücudum. Dikkatli olmaya çalışıyorum hayırlısı bakalım.Farklı bi yatakta mı yattın ki
Bakalim.deniyorum nolacakk kuzumdeğişiklik iyi gelebilir kuzum menün güzel suyun da güzel afiyet bal şeker olsun
diyetisyenimin yazdığı menü bu tek fazla yediğim şey 1 porsiyon meyveydi bugün karatayda hiç ekmek olmadığı için böyle düşünüyor olabilirsin ve bunu zamanla göreceğimizi düşünüyorum ayrıca 3 haftada 6 kilo da verdim bu menüyle rahatsızlıklarımdan dolayı hızlı kilo vermem doğru değil üstelik hala kortizon kullanıyorum ona rağmen 6 kilo verebildim. ayrıcaDiyetisyen destekli bu menu ile kilo vermeye yardimci olacağını sanmıyorum heleki gunde 3 porsiyon meyve ve cok fazla ekmek tuketiyorsun canim afiyet olsun
Ben diyetisyenime güveniyorum canim teşekkür ederim yine de yorumun icin benim tek problemim kilo olsaydi belki okay ama su 21 gunde bile 7 aydir geciken mens donemim ilk kez gecikmedi karaciger enzimlerim yari yariya dustu. Benim icin bu daha onemliydi.Diyetisyen destekli bu menu ile kilo vermeye yardimci olacağını sanmıyorum heleki gunde 3 porsiyon meyve ve cok fazla ekmek tuketiyorsun canim afiyet olsun
Ben suclar işliyorum ve tartilara çıkıyorum yazmissin ondan soyledimişlediğim suçtan kastım sürekli tartıya çıkıp kendimi demoralize etmekti kaçamaklar değil
Yaa bilmiyordum. Çok zor başka yerde kalmak. En rahat yer bile rahatsız. Kaç gün daha ordasınCanım tedavi için ankaradayım evimde değilim o yüzden düzenimi bozmuş sayılırım. Çok hassas bir yapım var maalesef o yüzden çabuk tepki veriyor vücudum. Dikkatli olmaya çalışıyorum hayırlısı bakalım.
Rahatsızlarindan haberim yok canım.. yorum yapma zorunlulugumuz oldugu icin yaziyorum... fikrimizi beyan etmek zorundayiz... yoksa burda kimse kimseye akıl hocaligi yapmiyor hakkida yok zaten... bundan sonra etiket yapmazsan bende yorum yapmam sorunda kalmaz...burda herkes bildigini paylasiyor ve faydasi olur çabasında... zamanla tanirsin art niyetli biri kesinlikle degilim... bende buraya ilk geldigim zamanlar ekmegin ne kadar faydasiz oldugunu anlattılar karataydan bahsettiler bende bilinclenmek adina 2 kitabini onerdiler bende aldim okudum tatminde oldum... kilo verelimde nasil verirsek verelim herkesin cizdigi yol haritasi farkli allah hepimizin yardimcisi olsun iyi geceler arkadasimdiyetisyenimin yazdığı menü bu tek fazla yediğim şey 1 porsiyon meyveydi bugün karatayda hiç ekmek olmadığı için böyle düşünüyor olabilirsin ve bunu zamanla göreceğimizi düşünüyorum ayrıca 3 haftada 6 kilo da verdim bu menüyle rahatsızlıklarımdan dolayı hızlı kilo vermem doğru değil üstelik hala kortizon kullanıyorum ona rağmen 6 kilo verebildim. ayrıca
Ben diyetisyenime güveniyorum canim teşekkür ederim yine de yorumun icin benim tek problemim kilo olsaydi belki okay ama su 21 gunde bile 7 aydir geciken mens donemim ilk kez gecikmedi karaciger enzimlerim yari yariya dustu. Benim icin bu daha onemliydi.
Canım doktor 10 gün rapor verdi. Ben eşimle gitmeyi istedim ama eşim pazartesine kadar yola çıkmamı istemedi. Yani anlayacağın 5 gün daha burdayım en az. Diyorum inatlaşıp iki gün önce gitseydim eşimle ama onu dinlemeyi tercih ettim.Yaa bilmiyordum. Çok zor başka yerde kalmak. En rahat yer bile rahatsız. Kaç gün daha ordasın
Asla oyle bir sey düşünmedim kirdiysam kusura bakma oyle bir niyetim asla olmadi olamaz da burada birbirimize destek olmak icin variz daha once dukan diyeti de yapmis biri olarak karbonhidrat in ozellikle ekmegin banaa hiç bir getirisi olmadığini biliyorum bunu diyetisyenimle paylastigimda farkli bir bakis acisi getirdi bana ilk haftamda 9 dilim ekmegim vardi simdi gunde 4 dilim ekmegim var ve ozellikle ekmek yemedigimde az yedigimde onceleri cok kilo verecegimi sonrasinda kilo vermemde hizli bir düşüş olacağını aldığım herhangi bir karbonhidrat kaynagini depo edecegimi soyledi daha cok tatli krizi yasayacagimi daha cok bikacagimi belirtti ilk kez bu mens donemimde gozum donmedi bu da bir gercek o yuzden dedigin gibi kilo verelim saglikli olalim da herkesin yolu farkli olsun onemli değil.Rahatsızlarindan haberim yok canım.. yorum yapma zorunlulugumuz oldugu icin yaziyorum... fikrimizi beyan etmek zorundayiz... yoksa burda kimse kimseye akıl hocaligi yapmiyor hakkida yok zaten... bundan sonra etiket yapmazsan bende yorum yapmam sorunda kalmaz...burda herkes bildigini paylasiyor ve faydasi olur çabasında... zamanla tanirsin art niyetli biri kesinlikle degilim... bende buraya ilk geldigim zamanlar ekmegin ne kadar faydasiz oldugunu anlattılar karataydan bahsettiler bende bilinclenmek adina 2 kitabini onerdiler bende aldim okudum tatminde oldum... kilo verelimde nasil verirsek verelim herkesin cizdigi yol haritasi farkli allah hepimizin yardimcisi olsun iyi geceler arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?