- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Yaa bilmiyordum. Çok zor başka yerde kalmak. En rahat yer bile rahatsız. Kaç gün daha ordasınCanım tedavi için ankaradayım evimde değilim o yüzden düzenimi bozmuş sayılırım. Çok hassas bir yapım var maalesef o yüzden çabuk tepki veriyor vücudum. Dikkatli olmaya çalışıyorum hayırlısı bakalım.
Ankarada ailende mi kalıyorsun o zaman çok d sorun olmaz kız ben otelde kalıyorsundur diye düşündümCanım doktor 10 gün rapor verdi. Ben eşimle gitmeyi istedim ama eşim pazartesine kadar yola çıkmamı istemedi. Yani anlayacağın 5 gün daha burdayım en az. Diyorum inatlaşıp iki gün önce gitseydim eşimle ama onu dinlemeyi tercih ettim.
Ailem sağ olsun el üstünde tutuyor ama insanın kendi evi gibi yok bence.
Yok kız ne oteliAnkarada ailende mi kalıyorsun o zaman çok d sorun olmaz kız ben otelde kalıyorsundur diye düşündüm
Hoşgeldin, ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen bize kendini tanıtır mısınherkese selam bende diyet grubuna katilmak istiyorum gruba nasil olabilirim?
Ben kalırım valla ama 5 yıldızlıysa 7 de olabilirYok kız ne oteli. Dünyayı verseler kocamsız kalmam otelde. ya ailemle kalıyorum ama işte çok rahatıma düşkün biriyim
Yaş ilerlemesiyle kilo alımı normal, metabolizma yavaşlıyor. 18 yaşında ergenlik çağımızla yetişkin halimiz malesef bir olmuyor. Burda bende dahil olmak üzere birçok arkadaşımızda pcos var. İstedikten sonra ve azimli olduktan sonra hedefine çok rahat ulaşabilirsintesekkur ederim bende zayiflamak istiyorum daha onceleri kilo verebiliyordum ama son 1 senedir kalakaldim 2 cocuk annesiyim 31 yasindayim vee maleseff 74 kiloyum 18 yasindayken 42 kilo ile ruh gibi gezen ben ne ara bu hale geldim anlamiyorum
Düzenin nasıl çalışıyor musun, çalışıyorsan çalışma saatlerin nasıl? Ne yiyip ne içiyorsun ?ama bir sorunum var pcos hastasiyim hedefim en az 60 bilmiyorum basarabilir miyim?
Afiyet olsun canım.Dolu dolu yemişsinMesajlari okuyamadim, firsat bulursam okucam
Bugun cok yogun, yarin da cok yogun olacak
Menumu yazayim:
Sabah iki haslanmis yumurta,domates, salatalik, fume, zeytinyagi dokulmus tuzsuz lor peyniri, eski kasar.
Oglen:
1 kase corba
1 tabak enginar yemegi
1 kase yogurtlu biber kizartmasi, zeytinyagli
Aksam:
1 tabak sucuklu yumurta, peynir, kirmizi biber, zeytin 2 3 tane
Su: 2 litre
Kahve: 2 bardak
Spor: yok
Bugun iyi yidim :)
esperenzaa
fitcivciv
Ara ara ugramaya calisirim, onceki mesajlari okumaya calisicam
Afiyet olsun canım.Akşamki karpuz olmasa daha iyi olurdu sankiiyi akşamlar kızlar menümü yazayım
sabah: domates peynir salatalık 5 zeytin 2 dilim tam bugday ekmeği
ara: muz ve yoğurt
öğlen: 2 tane yumurta 1 dilim ekmek domates salatalık
ara: 1 seftali 2 ceviz 3 fındık
akşam: ton balıklı salata 1 dilim ekmek 1 kase yogurt 3 parça karpuz.
bugun ablamla nöbetciyiz spor yok 3000 adım atmışım ancak 45p şimdilik 3 lt su içmeye devam edicem.
esperenzaa @mutsuzdrn @medgic26 fattylamb94
Anamm kız dondurma mı yedin akşam akşamEki Görüntüle 2172453 Eki Görüntüle 2172452fattylamb94 esperenzaa @fmad
Kahvaltının fotosunu atmıştım
Yine atıyım
Öğle yemeği (onun yerine işyerinde bir avuç kadar çiğ badem yedim)
Yiyemedim , fırsat bulamadım pek
Akşam ev yoğurdu , mercimek çorbası, dereotlu kabak, çobansalata
Sade ve açık dondurma
Tarçınlı süt
Su miktarı : 2.120
Spor: 9.000 adım (135 puan)
Sık sık tartılma canım.Psikolojini bozarsın.Strese girersin canım.Regl dönemin yaklaşıyordu değil mi canım? Onun ödemi olabilir.bir de tuzu azalt birazben suçlar işliyorum ve tartılara çıkıuyorum bugunlerde ama eksiyi bırakın bu hafta çok da artı çıkıcam neden böyle oldu bilmiyorum mens dönemimde bu kadar artı çıkmazdım eskiden cumadan çok korkuyorum
esperenzaa @medgic26
yarın yeme deli kızBu arada bugün dondurmayı yaptım güzel gözüküyo
Yarın yeriz
tam da ondan bahsediyordum.gördüm görmez olaydımKız tam cuma öncesi o dondurmayı gömdüğünü esperenza görmesinmuhteşem görünüyo bizide yoldan çıkarcan
Regli donemimdeyim kaptanimSık sık tartılma canım.Psikolojini bozarsın.Strese girersin canım.Regl dönemin yaklaşıyordu değil mi canım? Onun ödemi olabilir.bir de tuzu azalt biraz
yarın yeme deli kızKız bugün dondurma yedin zaten.
tam da ondan bahsediyordum.gördüm görmez olaydım
İçinde şeker yok muymuşYa yok
Köy gibi yerden almışlar ilçeden
Hayatta çok katkı maddeli değil Emin’im
hahaha kim takar katkıyıKatkısını düşünmediydim de o en az 400 500 kalorilik bi tatlı ondan dedim yemişim katkısını
afiyet olsun çidommSelammm menummm
Kilo vermem durdugu için menu degisikligi yapiyorum karatay ara verdim bakalim nolcak hatunlar
- Sabah 1 kiyi dilim ekmek 3 zeytin 2 dilim domates 2 biber 1 ucgen kasar 1 ucgen karper peynir 1 tatli kasigi ev yapımı Salça 1 bardak cay
- Aksam zeytinyagli kurufasulye pisirdim 5 yk susuz yedim yoğurt
- Su 3 lt
- Sıvılar fiks cay kahve soda su bogurtlen cayi
- Spor yok misafir var malum
esperenzaa lyeaph
Kafamdan topladım dondurma hariç bin kalori buldumSabahtan beri ne yiyorum Kİ kız
Kahvaltı zeytin salatalık ymurta vb
Öğle çiğ badem
Akşam çorba kabak salata yoğurt
Topla kalori nerde
Ayı gibi yiyip dondurma yesem ok :)))
Takımca nedense cumaya yakın kaçamak yapmayı seviyoruzSık sık tartılma canım.Psikolojini bozarsın.Strese girersin canım.Regl dönemin yaklaşıyordu değil mi canım? Onun ödemi olabilir.bir de tuzu azalt biraz
yarın yeme deli kızKız bugün dondurma yedin zaten.
tam da ondan bahsediyordum.gördüm görmez olaydım
Senin bana borçların vatan borcu gibi öde öde bitmez datlumesperenzaa 1 saatlik cezamın 38 dak sını egzersiz yaparak ödedim
Geriye kalan 22 dakikayı da yarın ödeyip kurtulmak istiyorum borçtan
güzel güze uyu canım.sabah gözlerini belerterek uyanırsınİyi geveler kuzular
Allah rahatlık versin
Doğru anlamışım yazdığınıişlediğim suçtan kastım sürekli tartıya çıkıp kendimi demoralize etmekti kaçamaklar değil
afiyet olsun datlum.Menü
Kahvaltı
Yulaf 3 yk
Az süt
Kakao
1 çay k bal(çok tatsızdı)
3 dilim muz
Öğle
Semizotu salatası yoğurtlu ve yoğurtsuz
Çoban salata
Akşam
Ramiz’den salata tabağı karışık her salatadan vardı
3 kayısı ve 1 ceviz
Su 2,5 L
Spor
10.500 adım: 160 puan
esperenzaa fattylamb94 @giustizia_
Hatçede iyice
İçinde şeker yok muymuş
hahaha kim takar katkıyı
afiyet olsun çidommİnşallah kilo vermene yardımcı olur canım.
Kafamdan topladım dondurma hariç bin kalori buldum
Tatlı yiyenin ağzını burnunu kırarımValla tatlı yeniyosa ben her türlü varımbence çok uygun değil. Bana diyetisyen vermişti ama ideal kiloma çok yaklaştığımda
Karpuz mu yidin akşam akşam.Menüm
07.30
1 dilim süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
5 6 adet zeytin
Bol yeşillik
1 ceviz
1 parça domates kurusu zeytinyağlı
12.30
Mercimek çorbası
4 - 5 y.kaşığı yeşillikli pancarlı buğday salatası
Domates salatası
Ayran
19.30
1 dilim peynir
1 büyük dilim karpuz
Su 3 lt civarı, bardakla içtiklerimi sayamıyorum.
Spor 30 dk tempolu yürüyüş 30 dk cardio 15 dk eliptikesperenzaa asilsoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?