Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaa bilmiyordum. Çok zor başka yerde kalmak. En rahat yer bile rahatsız. Kaç gün daha ordasın

Ankarada ailende mi kalıyorsun o zaman çok d sorun olmaz kız ben otelde kalıyorsundur diye düşündüm

tesekkur ederim bende zayiflamak istiyorum daha onceleri kilo verebiliyordum ama son 1 senedir kalakaldim 2 cocuk annesiyim 31 yasindayim vee maleseff 74 kiloyum 18 yasindayken 42 kilo ile ruh gibi gezen ben ne ara bu hale geldim anlamiyorum
Yaş ilerlemesiyle kilo alımı normal, metabolizma yavaşlıyor. 18 yaşında ergenlik çağımızla yetişkin halimiz malesef bir olmuyor. Burda bende dahil olmak üzere birçok arkadaşımızda pcos var. İstedikten sonra ve azimli olduktan sonra hedefine çok rahat ulaşabilirsin

Afiyet olsun canım.Dolu dolu yemişsin
Biber kızartması mı gördüm.
Ona göre bir ceza düşüneceğim de
Yarını biraz hafif atlatırsan iyi eksi gelecek senden kahve de azalmış.tebrikler

Afiyet olsun canım.Akşamki karpuz olmasa daha iyi olurdu sanki Su miktarın da iyi bugün adım az olmuş
Anamm kız dondurma mı yedin akşam akşambenim kafadan hesabıma göre sen bugün 1400-1500 kalori almış bulunuyorsun ki bu senin kilonda birisinin kilo vermesi için alman gereken kalorinin üzerinde canım. Minimum 1000 kalori almışken dondurma ile 400-500 kalori yüklenmek olmamış canım.
Sabah da meyve vardı,armut zannedersem:) çok şeker almışsın bugün.
Üzülerek ceza veriyorum.15 dakika verdim bu defa.Ama yarın şeker alma ,meyve alımına dikkat et canım.Dondurma olmasa çok iyiydi menün.

Sık sık tartılma canım.Psikolojini bozarsın.Strese girersin canım.Regl dönemin yaklaşıyordu değil mi canım? Onun ödemi olabilir.bir de tuzu azalt biraz
Bu arada bugün dondurmayı yaptım güzel gözüküyo
Yarın yeriz
yarın yeme deli kız Kız bugün dondurma yedin zaten.
Kız tam cuma öncesi o dondurmayı gömdüğünü esperenza görmesin muhteşem görünüyo bizide yoldan çıkarcan
tam da ondan bahsediyordum.gördüm görmez olaydım

Regli donemimdeyim kaptanim

Ya yok
Köy gibi yerden almışlar ilçeden
Hayatta çok katkı maddeli değil Emin’im
İçinde şeker yok muymuş
Katkısını düşünmediydim de o en az 400 500 kalorilik bi tatlı ondan dedim yemişim katkısını
hahaha kim takar katkıyı
afiyet olsun çidomm İnşallah kilo vermene yardımcı olur canım.
Sabahtan beri ne yiyorum Kİ kız
Kahvaltı zeytin salatalık ymurta vb
Öğle çiğ badem
Akşam çorba kabak salata yoğurt
Topla kalori nerde
Ayı gibi yiyip dondurma yesem ok :)))
Kafamdan topladım dondurma hariç bin kalori buldum

Takımca nedense cumaya yakın kaçamak yapmayı seviyoruz

Menüm
Kahvaltı
Ayni seyler
1.5 dilim ekmek
(Zig zag kalori sistemini denedigim icin vucudu sasirtmaya devam ediyorum, iyi gidiyor gibi)
Ara
Yogurt
Bir avuc kadar Fıstık
1.5 Kuru incir
Aksam
Semiz otu salatasi
Tavuk sote
Kabak
2800 su
Kahve
750 bitki çayı
esperenzaa
Spor
30 dk cardio 240 puan
30 dk leslie 5k 120 puan
30 dk yürüyüş 75 puan
Toplam 435 puan
fattylamb94 unutma beni

Bu arada bugun almam gereken kalori 1450ydi ama erisemedim, 1200lerde kaldim.

esperenzaa 1 saatlik cezamın 38 dak sını egzersiz yaparak ödedim
Geriye kalan 22 dakikayı da yarın ödeyip kurtulmak istiyorum borçtan
Senin bana borçların vatan borcu gibi öde öde bitmez datlumKasa hep kazanır,kaptan hep alacKlıdır:))
İyi geveler kuzular
Allah rahatlık versin
güzel güze uyu canım.sabah gözlerini belerterek uyanırsın
işlediğim suçtan kastım sürekli tartıya çıkıp kendimi demoralize etmekti kaçamaklar değil
Doğru anlamışım yazdığını
afiyet olsun datlum.

İçinde şeker yok muymuş

hahaha kim takar katkıyı

afiyet olsun çidomm İnşallah kilo vermene yardımcı olur canım.

Kafamdan topladım dondurma hariç bin kalori buldum
Hatçede iyice fitcivciv e benzedi yakında patates kızartması kilo aldırmıyo soslar kilo aldırıyo dondurmalar ev yapımı diye gelir

Valla tatlı yeniyosa ben her türlü varım bence çok uygun değil. Bana diyetisyen vermişti ama ideal kiloma çok yaklaştığımda
Tatlı yiyenin ağzını burnunu kırarım
Karpuz mu yidin akşam akşam.
Şimdi söyle bakalım akşam öğününde meyvenin şeker olduğunu ve direkt kilo olarak döndüğünden bi bahseder misin datlum
Karpuz için 15 dakika zpor yap da keyfimizi bulalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…