- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Kaptann yorgunOhoo kaptan 5 saat geriden geliyo
ben orada da hizmet ettirecek birini bulurum kesin3 4 yıldızlılarda pek hizmet olmuyo
Hııı baya kalori harcadım diyosun yani bu haftaKaptann yorgunEşim bu hafta gitmedi de beş saat geriden gelebilmeme şükür.
ben orada da hizmet ettirecek birini bulurum kesinŞansıma güveniyorum ünv’deki ev arkadaşım bile benim için temizlik yapardı düşün yani
Engelledin mi beni kizBen seni hiç görmüyomuşum kigiustizia senin sporunu alıntılayarak beni etiketledi ama alıntı bile boş çıkıyo orda şüphelenmeliydim
Engellemişim valla yeni haberim olduEngelledin mi beni kiz
AferinYok kız gözardı edince hiç görünmüyormuş ki ben öyle yazdıkları için 100 sayfa geriye gittim tek tek mesajlarını aradım bulamadım
Hahaha
Tüm takım senin sporları görüyor bi esra görmüyorAferingoz ardi et sen
Ne ettim giz ben sanaEngellemişim valla yeni haberim oldu
Az daha sporcuklarim gidiyorduTüm takım senin sporları görüyor bi esra görmüyorbu kerata seni kib’lemiştir de
O 6-7 kişi benim hayır duamla cennetten parsel parsel yer kapıyorlarHııı baya kalori harcadım diyosun yani bu haftadoğru tembel şansı olduğunu unutmuşum sen yaşamını normal insanlar gibi idame ettirebil diye baya 6 7 kişi seferber oluyo zaten günlük yaşantında
Esra saflık mı yaptı,yoksa saf ayağına yatıp senin sporlarını şaapmaya mı çalıştıAz daha sporcuklarim gidiyordu
Zati zar zor yapmaya başladım buraya gelince, onu da esra gormiyii
Pis kokular geliyor burnumaEsra saflık mı yaptı,yoksa saf ayağına yatıp senin sporlarını şaapmaya mı çalıştı
Güzel dostumMenü
Kahvaltı
Yulaf 3 yk
Az süt
Kakao
1 çay k bal(çok tatsızdı)
3 dilim muz
Öğle
Semizotu salatası yoğurtlu ve yoğurtsuz
Çoban salata
Akşam
Ramiz’den salata tabağı karışık her salatadan vardı
3 kayısı ve 1 ceviz
Su 2,5 L
Spor
10.500 adım: 160 puan
esperenzaa fattylamb94 Cascade_
7 yıldızlı sadece dubai de var :))))Ben kalırım valla ama 5 yıldızlıysa 7 de olabilir
TamamAfiyet olsun canım.Dolu dolu yemişsin
Biber kızartması mı gördüm.
Ona göre bir ceza düşüneceğim de
Yarını biraz hafif atlatırsan iyi eksi gelecek sendenkahve de azalmış.tebrikler
Afiyet olsun canım.Akşamki karpuz olmasa daha iyi olurdu sankiSu miktarın da iyi bugün adım az olmuş
Anamm kız dondurma mı yedin akşam akşambenim kafadan hesabıma göre sen bugün 1400-1500 kalori almış bulunuyorsun ki bu senin kilonda birisinin kilo vermesi için alman gereken kalorinin üzerinde canım. Minimum 1000 kalori almışken dondurma ile 400-500 kalori yüklenmek olmamış canım.
Sabah da meyve vardı,armut zannedersem:) çok şeker almışsın bugün.
Üzülerek ceza veriyorum.15 dakika verdim bu defa.Ama yarın şeker alma ,meyve alımına dikkat et canım.Dondurma olmasa çok iyiydi menün.
:))))Valla karpuz köy yapımıydı gaptanım hiç katkı yoktu etme eyleme
Kız Antalya da var yaGüzel dostum
7 yıldızlı sadece dubai de var :))))
Tamam
:))))
Allah Allah şaşırdımKız Antalya da var ya
Tabi hiç kalmadım ben hep 3 4 yıldızlılardayım yani en ucuzlarındaAllah Allah şaşırdım
:)))) sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?