Ne güzelgeçen cuma : 56,50
bu cuma :56,00
fark : % 0,88
-500 de fena değil pazar günü batırmasaydım daha bile iyi olabilirdi sonuç bu pazar öyle yapmıcam inşhedefe 1 kilo kaldı
26 beden kot 36 oluyor dimi geçen akşam denedim hop oldu, yaklaşık 5 yıldır içine giremediğim kottan bahsediyorum girsem de çok sıkanesperenzaa Ndymk
GünaydınGunaydinlar, bol eksiler
Ne güzel
Darısı başımıza
Benim de hedefim 57 aaah ahh
Bi olabilsem
geçen cuma : 56,50
bu cuma :56,00
fark : % 0,88
-500 de fena değil pazar günü batırmasaydım daha bile iyi olabilirdi sonuç bu pazar öyle yapmıcam inşhedefe 1 kilo kaldı
26 beden kot 36 oluyor dimi geçen akşam denedim hop oldu, yaklaşık 5 yıldır içine giremediğim kottan bahsediyorum girsem de çok sıkanesperenzaa Ndymk
canım izne ayrıldığın zaman iki hafta listede olamıyorsun.bence sen bir dahaki hafta inşallah hamilelik nedeni ile izne ayrılırsın.Takıma zarar vermek değil canım.Normal şartlarda yan gelip yatsan o zaman dediğinde haklısın ama şuan bunları düşünme bence.karar yine de senin canım.geriliyorum dersen yarın izne ayrılmak istiyor yazabiliriz.
Ben önümüzdeki hafta olsun diye düşünüyorım.
Verdikçe veresin gelmiş :))))benim hedef te 55 ti ama şuan 54 bile düşünüyorum
Şişlo kedim 1 kilo vermiş tebriklerKilo bildirimim:
Gecen cuma: 56.7
Bugun: 55.7
Eksi 1 kilo
Yuzde: 1.76
Az aslında ama sağlık olsunBir ayda 2.7 kilo verebildim. Cok az ya
Supppersin rakibem yaa
Benim de 3 yildir giremedigim 3 kotum var. İkisi 28 yani 38 biri 27 bu da 37 mi oluyor neyse artik. Leke marka bu kotlar. Hala bacagimdan yukari cikmiyordiz ustunde kaliyor
Kilom da senden az ama vucut tipim iste amaan.
İnsaallah ben de bu kotlara girebilirim
Kilo bildirimim:
Gecen cuma: 56.7
Bugun: 55.7
Eksi 1 kilo
Yuzde: 1.76
Zayıf zayıf konuşup sinirimi bozma benimşuan 26 bana çok rahat oluyor canım , ama beni de insanlar bol kıyafetle gördümü 40 beden sanıyor üstüm var ya ama dar kıyafetle görsünler bu ne hal bitmişsin diyorlarhavuç viskon pantolonlar var ya iş yerinde onlardan giyiyorum devamlı terletmiyor..
sağolasın darısı başına inş ama bende 53 54 istiyorum 55 le kalmıcamesperenzaa nın dediği gibi esneme payı olsun hem uzun süre bu şekilde besleneyim ki beslenme tarzım tamamen otursun Ağustos sonuna kadar burdayım
Bir ayda 2.7 kilo verebildim. Cok az ya
Aynen kesinlikle esneme payi birakilmali..şuan 26 bana çok rahat oluyor canım , ama beni de insanlar bol kıyafetle gördümü 40 beden sanıyor üstüm var ya ama dar kıyafetle görsünler bu ne hal bitmişsin diyorlarhavuç viskon pantolonlar var ya iş yerinde onlardan giyiyorum devamlı terletmiyor..
sağolasın darısı başına inş ama bende 53 54 istiyorum 55 le kalmıcamesperenzaa nın dediği gibi esneme payı olsun hem uzun süre bu şekilde besleneyim ki beslenme tarzım tamamen otursun Ağustos sonuna kadar burdayım
Zayıf zayıf konuşup sinirimi bozma benim
İnsallah artik napalimAz aslında ama sağlık olsun
İnşallah bundan sonrası daha iyi olur
Aynen kesinlikle esneme payi birakilmali..
50deki halime gore bakicam. Ben de bakalim.
İnsaallah tatlim ulasirik o gunlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?