Ne bilim kız :)))) zaman gösterecek :))))
tebrikler canımKilo bildirimim:
Gecen cuma: 56.7
Bugun: 55.7
Eksi 1 kilo
Yuzde: 1.76
Sagol tatlim :)tebrikler canım
Gayet guzel, tebrikler :)kilo bildiririm:
geçen cuma 110.1kg
bugun: 109.6kg
fark: 0.5kg
yüzde: 0,497
regl ödemimi bilmiyorum:/
Ay olsun ya moralim çok bozuldu. Bir de gliförü bıraktım yaniştahım da arttı zor tutuyorum kendimi. Bakalım bu hafta nasıl olacakKiz ne taslamasi, hic bisey olmaz 500 gramdan, o kadar yol yaptiin, evde yattiinn.
Yedigim tulum peynirlerinin cezasi olarak yaptim yorucu biraz ama olsun ❤❤Afiyet olsun canım.Menün çok güzel.
Spor ödem yapabilir canım.Bir de çok zorlamadan spor yapmaya çalış.Hatta diyetisyenine de sor canım.Spor sana zarar verecekse bir süre sadece yürüyüşle idare et tatlım;
canım izne ayrıldığın zaman iki hafta listede olamıyorsun.bence sen bir dahaki hafta inşallah hamilelik nedeni ile izne ayrılırsın.Takıma zarar vermek değil canım.Normal şartlarda yan gelip yatsan o zaman dediğinde haklısın ama şuan bunları düşünme bence.karar yine de senin canım.geriliyorum dersen yarın izne ayrılmak istiyor yazabiliriz.
Ben önümüzdeki hafta olsun diye düşünüyorım.
Merakettim bende ogrende bana da yaz bebeğim nedir ne ise yarar niye akiyonuz 5n1k yanit bekliyorumAy yine unuttum adını
Bilsem ahhh bilsem valla moral motive 0 kg veremiom bunlar bende oglus dis çıkarma cabasinda zir zir zirÇok az yemişsin canım.Keşke doğru düzgün kahvaltı yapabilseydin.tartı öncesi iyi olmuş ama biraz sağlıksız olmuş.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım.Menü şahane.ne zaman gidecek kımıl zararlıları
Önümüzdeki hafta daha lifli posalı şeyler yemeye çalış canım.Bamya seviyorsan bağırsakları çok iyi çalıştırır canım.
Amannn bu nehiç birşey yememişsin canım.Sefilleri oynamışsın resmen.sunumun iyi geçmesine çok sevindim canım.çektiğin stresten kurtuldun canım.
Merakettim bende ogrende bana da yaz bebeğim nedir ne ise yarar niye akiyonuz 5n1k yanit bekliyorum
TihankMerakettim bende ogrende bana da yaz bebeğim nedir ne ise yarar niye akiyonuz 5n1k yanit bekliyorum
Ay olsun ya moralim çok bozuldu. Bir de gliförü bıraktım yaniştahım da arttı zor tutuyorum kendimi. Bakalım bu hafta nasıl olacak
Tamam canım inşaşşahhhSen karataya ve seker orucumsuna geri don, paketli hic bisey yeme.
Ben karatay, yesilcay falan, saatlerine dikkat edicem, sigaraya dikkat edicem, uyuycam adam gibi.
Spor mevzusunu bu hafta carsambaya kadar cok yapmaya calisalim. Cars pers yuruyus sadece.
Kızlar ben uyandım ve çok bekleyenlerim maalesef 10 gibi işim vardı
Geçen hafta:59.1
Bu hafta:58.6
Fark : 500
%0.85
esperenzaa Cascade_
Fena değilGünaydın
Zikzak yöntemi nasıl gidiyo
Sağıl canım. Özen gösteriyorum elimden geldiğince bakalım. Evime gideyim orada daha iyi olacağımSen takma kafana simdi bunlari ya
İstahini kontrol etmeye calis ama guzel de beslen tabisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?