Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok az yemişsin canım.Keşke doğru düzgün kahvaltı yapabilseydin.tartı öncesi iyi olmuş ama biraz sağlıksız olmuş.
Afiyet olsun.

• Sabah 1 dilim ekmek 1 domates 1 biber karper peynir kasar peynir 6 zeytin
    • Aksam borulce salata ayran
    • 3 lt su
    • Standart icecek
    • Spor yok misafir var biliyorsunuz

Afiyet olsun canım.Menü şahane.ne zaman gidecek kımıl zararlıları
Canım azıcık yemişsin
Ben wc çıksam çok iyi olacak
Önümüzdeki hafta daha lifli posalı şeyler yemeye çalış canım.Bamya seviyorsan bağırsakları çok iyi çalıştırır canım.
Amannn bu nehiç birşey yememişsin canım.Sefilleri oynamışsın resmen.sunumun iyi geçmesine çok sevindim canım.çektiğin stresten kurtuldun canım.

Kızartma hiçbir diyet mantığına uymuyor canım.Biberleri ,patlıcanları biraz tuzlayıp az yağ ile iyice karıştırıp sonra yağlı kağıt serili fırın tepsisine koy ,180 derecede kızarana kadar pişir canım.tadı fena olmuyor.
Üzeri için ocakta domates sosu yapıp beraber yiyebilirsin.

esperenzaa özel bi durumum vardı afedersiniz oldukça gerginim şu an girebildim. Diyetimi bozmadım devam ediyorum...

Bugün

Sabah
Klasik kahvaltı

Öğle
1 pors etsiz sebze
Yarım dilim ekmek
1 porsiyon sebze

Akşam
1 porsiyon etsiz sebze yemeği
1 porsiyon sebze

1 tane küçük çikolata
1 türk kahvesi

Menün çok güzel canım.Spor da şahane ,yarına ödem olmaması için iyice dinlen feyza’cım

Regl ,yol ödemi olabilir canım.

Afiyet olsun canım.şimdi iyi misin? Sıkıntın her ne ise tez zamanda feraha erersin inşallah.

Afiyet olsun canım.Menün çok güzel.
Spor ödem yapabilir canım.Bir de çok zorlamadan spor yapmaya çalış.Hatta diyetisyenine de sor canım.Spor sana zarar verecekse bir süre sadece yürüyüşle idare et tatlım;
esperenzaa canım ben izinli mi olsaydım acaba bu hafta hiç bir spor yapmadım. Artı gelmekten korkuyorum. Geç oldu bildirmek değil mi. Yarından sonra ara mı versem ne dersin? Zarar vermek istemem takıma.
canım izne ayrıldığın zaman iki hafta listede olamıyorsun.bence sen bir dahaki hafta inşallah hamilelik nedeni ile izne ayrılırsın.Takıma zarar vermek değil canım.Normal şartlarda yan gelip yatsan o zaman dediğinde haklısın ama şuan bunları düşünme bence.karar yine de senin canım.geriliyorum dersen yarın izne ayrılmak istiyor yazabiliriz.
Ben önümüzdeki hafta olsun diye düşünüyorım.

Afiyet olsun canım.Menün kömbe hariç güzel
Bu gece kooomple kendi kendime konustum

Artik yatiom, uykum cok sukur

Herkeslere iyi gecelers
İyi uykular canım diş sıkması için diş plakları yapılıyor.onlardan kullanmayı dene canım.diş doktoruna görünürsen çok iyi olur.bir de tedavisi yok ne yazık ki stres tetikliyor.

Bu aksam kimsecikler yok :)
Herkesi yarinin telasi sardi zaar

esperenzaa listeye assolitsel bir giris yapamayabilirim, detokstan sonra kilo gitmedi 100 gr ileri

Gecicidir heralde de giderim olmazsa haftaya iyi dedin onu
Sen gönlümüzün assolistisin bugün hiçbir şey yemediğin için yarıba
güle güle kullan daha kep var alacağınız :))

Tartım da az sıkıntılı sanırım ya
İnşallah eksi çıkar yarın

Yemeye dikkat ettim ama spora da dikkat etseydim daha çok iyi olacaktı
Sen geçen hafta muhteşem spor yaptın,menülerin ise bu hafta çok daha iyiydi.Bakalım yarın ne olacak.
Ama haftaya bu haftaki gibi menün ve geçen haftaki gibi sporun olurda senden çok iyi eksi gelir canım.

Afiyet olsun canımm.Kabak stokun ne durumda
Spora da

fattylamb94 bu da mı spor değilyine engelledin mi yoksa

Severim canım anneme diyeceğim alsın pazardan markette göremedim sebzecide

Sen geçen hafta muhteşem spor yaptın,menülerin ise bu hafta çok daha iyiydi.Bakalım yarın ne olacak.
Ama haftaya bu haftaki gibi menün ve geçen haftaki gibi sporun olurda senden çok iyi eksi gelir canım.
İnşallah canım
Ya annem spora başladı
Orada tartmışlar
Diyor ki bizim tartı fazla tartıyor 2 kiloya yakın diyor
Öyleyse aşırı mutlu olacağım
Ama tabii ben kendi tartıma göre diyete girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…