Ya evde spor yapmayı daha çok seviyorumKız sen ne çok geziyosun maşallahbence fitness salonuna yazıl akşamları birileri çağırınca bahanen olur
Doygunluk hissini en çok veren proteinler. Diyetine biraz daha protein ekleyebilirsin. Acıktıranda karbonhidratlar. Meyve vs yiyordan çok acıktırırYaa doysak Canımız istemicek
Ve çok geriliyorum açken
O yüzden bahane YÖK inşallah
O bahane olsun diye dediydim ama halinden memnunsan gezYa evde spor yapmayı daha çok seviyorum
Bu şu an 3. Ziyaret arada da gezmeye gittik
Eve girmeden bir yere daha gideceğiz ve hala Allah a şükür sadece çay içiyorum
İnşallah böyle devam eder
Kızlar su içinValla bende çok açım açlıktan ağlıcam yani o derece
Mecbur dayancaz ben şuan uykum gelsin diye dua ediyorum da bugün 10 da kalktım çok zorKızlar su için
Dayanın
Temem sus vazgeçtim
Bizde yulaf kepeğiyle yaptık ama un ufak edilmiş şeylerin glisemik indelsi yüksek ya çok acıktırır benden sölemesi
Kız napayım acıkma diye uğraşıyorum burdaTemem sus vazgeçtim
Canım alışacağızYaa doysak Canımız istemicek
Ve çok geriliyorum açken
Yulafım vaaar tarif nasıl :)
Ahaha ya bayadır gelemediğim ve hasta ziyareti ya o yüzden gelmek istedimO bahane olsun diye dediydim ama halinden memnunsan gez
Kız napayım acıkma diye uğraşıyorum burda
Canım akşam et miktarını arttır aynen dediği gibiNeyse ben kalkıp şu yulaf kepekli ekmeği yapıcam
Olmazsa da sağlık olsun
Doymak istiyorum ya
Hahaha kibrit kutusu kuzum yy de yarim yagliAfiyet olsun bu kk peynir nedir??açılım istiyorumye ye can bogazdan gelir hehe yarin kutsal pazartesi bakalim nolacakkk
Temem dostumCanım akşam et miktarını arttır aynen dediği gibi
Böyle böyle zayıflayacağız
Bu istisnai bi durumda hergün hasta ziyaretine gitmiyosun heraldeAhaha ya bayadır gelemediğim ve hasta ziyareti ya o yüzden gelmek istedim
Tabi bu kadar çok istememiştim ama olsun :)
Sevap kazanırız inşallah
Bir de çok moral oluyor ya çok mutlu oldular o yüzden geldiğime memnunum
Keyfi oturma değil çünkü :)
Bu dukancıların tarifi adamlar sadece proteinle beslendikleri için bu ekmeğide hakediyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?