Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sınavıma 2 gun kaldığı icin pek aktif değilim donecegim buralara menu yazip kapatiyorum.genel olarak ama hepinizi seviyorum ve öpüyorum yarin hepinizin bol bol eksisi olsun insallah ❤❤
Basarilar dilerim camim.
Kiz 50 kilo hedef mi masallah azmine hayranim.. Ben hicbir zaman o kilolari goremeyecegim sanirim her zaman bir gobek mevcut.olacak bende heheh
Hedefi 55e cektik.boyuma gore 50 kg nirmal canim.boyum 1.60 cm.keske olabilsem ,insallah olurum.
Niye oyle dusunuyorsun,burda ne hikayeler okuyoruz 5 ayda 30 - 40 kg veren kisiler var.irade ve azim varsa geridi teferruat.ki sanirim yasinda cok genc.olur,olmali,olacak baska yolu yok.iradesizce yediklerimizi ,yine kendi irademizle verecegiz.

Suyun harika menun de cok guzel ama keske pilav olmasaymis afiyetlet olsuuunn
Cok saol canimmmm.
Pilavi hic sorma.ac oldugum icin yemedim,canim cok cekti.ondan yedim.

Bu arada hosgeldin @Alina_ bol saglikli kilo vermeler canimm
Hosbuldum camim,cok tesekkur ederim.hep beraber olsun insallah.

Eriği denedim canım fayda etmiyor ya
Her bunye farkli canim.bir de zeytin yagi geldi aklima.sifa olsun.

mesela kahvaltı da ekmeği kessem 3 4 gün diye düşünüyorum bende bir de bu pazar kaçamak istemiyorum
2 3 gün katı beslenmek hatta oruç bile düşünüyorum bu sıcakta

Orucumsu olabilir. Suyu sakin ihmal etme.
Aynen ekmegi komple kes, kuruyemis haric k.hidrat alma bu hafta bakalim nolacak.

Aynen oyle yapayim. Menu belirleme isi nasil olur bilmiyorum, yemekhaneye bagli, ama sebze agirlikli beslenicem tum hafta orasi net. Karnabahar, kabak vs.

Aynen oyle yapayim. Menu belirleme isi nasil olur bilmiyorum, yemekhaneye bagli, ama sebze agirlikli beslenicem tum hafta orasi net. Karnabahar, kabak vs.
Öğlen yemeğinden ziyade sabah ve akşam yemeklerini ayarlasan yeter sana. Öğlen ister istemez dışarda yiyoruz yapacak bişeyimiz yok

Basiniz sagolsun canim.Allah rahmet etsin.

Tünaydınn
Liste gördüğüm kadarı ile yine kötü.
Geçen hafta dibi görmüşken bu hafta da kilo alarak gelen herkesin oturup düşünmesi gerek.

Cascade_ 3 haftadır sabit,artı,artı şeklinde geldin.bunda elbette sana masum görünen meyveleri abartman etken. 4 hafta önce 61,7 iken by hafta 62,7 gelerek 4 haftada kilo vermeyi bırak 1 kilo artışın var.
Regl ödemin de gitmişken bu hafta eksi ile gelmen gerekiyordu.bir an önce toparlansan iyi olur.

fitcivciv hafta içi az yiyip hafta sonu özellikle pazar günü abartarak kendine de takıma da zarar veriyorsun.hafta içi az yiyorsun hafra sonu da hedefe yaklsşmış olmanın verdiği rahatlıkla pazar günleri abarttıkça abartıyırsun.
Yapman gereken basit aslında karbonhidratı azaltarak protein ve sebze ağırlıklı beslenmek.bir hafta da aynı şekilde devam edersen canım seni haftaya artık mezun edeceğim.Spor yapmıyorsun hatta cezaları bile yerine getirmiyorsun.Takımda liste dışı devam edersin canım

Ndymk canım sen geçen hafta çok iyi kilo vermişken ,tartı sonrası bir iki kaçamağın oldu.sporun da pek olmayınca artı geldin.bir de kansızlık için yediğin metveler kilo vermeni zorlaştırır ki karatayda meyve sabah öğününde önerilir
.
@fmad senin menülerin ,sporun gayet iyi canım.buna rağmen artu gelmen tabi ki halanın vefatı ve bğırsak hareketinin yavaş olması sanırım.sendekinin geçici artış olduğunu tahmin ediyorum

Peki kaptanım haftaya sabit gelirsem mezun olayım yine burda olurum. Sonuçta hedefimi tutturdum sayılır. Salataya dönüş yapma vakti

Olsun canım gider o, sen elinden geleni yapıyorsun. Antibiyotik de odem yapiyor bende.

Canım karatayda kuruyemis günde 3 kez değil, sadece kahvaltida bir cay bardağı. Gunde 3 kez olamaz çünkü 2 öğün besleniliyor

Canım karatayda kuruyemis günde 3 kez değil, sadece kahvaltida bir cay bardağı. Gunde 3 kez olamaz çünkü 2 öğün besleniliyor
Bulgur pilavını da görmüştüm geçenlerde Ndymk canım bulgur pilavı günde 2 kaşık değil .çok sık olmamak kaydı ile birkaç haftada bir 4-5 kaşık diye biliyorum ben yanlış mıyım . Bulgur karatayda serbest ama kilo verirken çok sık olmamak kaydı ile yeniliyor diye biliyorum.

Bu sefer daha çok dikkat edicem

Bunlari not ettim hep kaptanim yukardaki yorumunu da not ettim.

***6.Takım 581.Etap***

smygnc: ( 86,9/
fitcivciv: (56/56/sabit
cgdmk: (57/
asilsoy: (75,3/74,8/-0,5/%0,66
giustizia_ : ( 62,3/62,7/+0,4/
medgic26 : (101/100/-1/%1
lyeaph: (109,6/109.0/-0,6/%0.55
simla0: (67,55/
fmad : (58,6/58,6/sabit
Ndymk : (55,7/ 56,1/ % +0.72

6. Takım Ortalaması:

Deneme süresindeki üyeler
Meva06tr : (68,5/
Yeni üye:başlangıç tarihi 06.08.2016, başlangıç kilosu:69, hedeh:58
Alina: (66,7/65,8/-0,9/1,34)
Yeni üye: başlangıç tarihi 01.08.2018.başlangıç kilosu 66,7 hedef kilo:55)
519.Etapta 59,3 ile izne ayrıldı.

esperenzaa

beni de taşla kaptanım nedir olay bilmiyorum listeye de tam uyuyorum haftada 1 kilo vermem gerekirken.. ben bu şekilde vermemi anlamıyorum ama inanılmaz bir bıkkınlık geldi.
esperenzaa

Keske dun kitabi alsaydim.
Neyse bi sekilde alirim artik. Alana kadar daha da dikkatli gideyim. Ama internet hep yanlis bilgiler ya
Cevap icin cok tesekkurler canim.

Sana birinin el atması lazım ama esperenzam de tatile gidiyo. Bu hafta kendine mukayyet ol meyveleri götürme
Tamam canımcım yaa
Ekmek ağzıma bile sürmüyorum
Kızartma da yok
Meyve yapıyo demek
Napıcağımı şaşırdım gerçekten
Su içsem yarıyo mu ne oldu bana
Bu hafta ne yapıp ne edip 1 kilo vericem
Veremessemm Allah cezamı versin

Oyle konusma kiz ne demek Allah cezami versin falan

Halledicez sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…