Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

o nasıl konuşma canım cezamı versin diye sakin please

Öyle deme kız zaten hepimiz zor kilo veriyoruz. Hatamız meyveleri masum görmek. Ben de geçen hafta karpuz yemiştim mesela. Full şeker. O yüzden neden artı geldiğimi hiç sorgulamadım

***6.Takım 581.Etap***

smygnc: ( 86,9/
fitcivciv: (56/56/sabit
cgdmk: (57/
asilsoy: (75,3/74,8/-0,5/%0,66
giustizia_ : ( 62,3/62,7/+0,4/
medgic26 : (101/100/-1/%1
lyeaph: (109,6/109.0/-0,6/%0.55
simla0: (67,55/68,15/+0,60
fmad : (58,6/58,6/sabit
Ndymk : (55,7/ 56,1/ % +0.72

6. Takım Ortalaması:

Deneme süresindeki üyeler
Meva06tr : (68,5/
Yeni üye:başlangıç tarihi 06.08.2016, başlangıç kilosu:69, hedeh:58
Alina: (66,7/65,8/-0,9/1,34)
Yeni üye: başlangıç tarihi 01.08.2018.başlangıç kilosu 66,7 hedef kilo:55)
519.Etapta 59,3 ile izne ayrıldı.

esperenzaa

Dediğin gibi haftada max 3 kaşık esperenzam Ndymk

Öyle deme kız zaten hepimiz zor kilo veriyoruz. Hatamız meyveleri masum görmek. Ben de geçen hafta karpuz yemiştim mesela. Full şeker. O yüzden neden artı geldiğimi hiç sorgulamadım
Ben de karpuz çok yedim bu hafta listeme tam uyucam. Dünkü menümü yazamadm bile dolma börek pide(

Diyetine,sporuna takım kurallarına ısrala uymayanlar gerçekten yoruldum .
Bu böyle devam edemez.ya kurallara uyun,ya transfer olun yada ben bırakayım .çok ciddiyim.
Buraya özel hayatımdan çalarak vakit ayırıyorsam manevi anlamda tatmin için karşılığını beklemem çok normal diye düşünüyorum.

Neyse işlerim var zaten.bir ara uğrar listeyi paylaşırım.

Ahh canım çok sağol. İnan bu 3 ay da 4 cenaze, 2 tedavi süreci beni yordu. Aksam yine yol. Pazar geri dönüş sabahtan beri bas ağrısı. ama halledeceğim daha iyi olacak her şey.

S smygnc neredesin? En son hastaydın sonra siteye giriş yapmışsın ama hiç cevap yazmadın.
Gerçekten artık yoruldum.
Pazartesi ve salı günü bohça çeyiz alışverişindeydim dün reglim çok ağır geçtiği için evdeydim diğer günlerde işyerindeki işlerimi yoluna koymam gerekiyordu.Bundan dolayı okudum ancak yazamadım.Ben kendi adıma seni üzdüğüm için özür diliyorum.

Sonbahar detoksu ve ilkbahar detoksu var. İkisinden berini düşünüyorum. Googledan bakabilirsin canım ben çok beğendim hem de baya kilo veren var

Canım sadece sonbahar detoksuna bakabildim. Gayet güzel görünüyor. Ben detoks deyince sıvı detoksları gibi menüler oluyor ya öyle sanmıştım ama inceleyince bende mi yapsam diye düşünmedim değil. Bende durma dönemine girersem aklımda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…