Tamam canımcım yaa
Ekmek ağzıma bile sürmüyorum
Kızartma da yok
Meyve yapıyo demek
Napıcağımı şaşırdım gerçekten
Su içsem yarıyo mu ne oldu bana
Bu hafta ne yapıp ne edip 1 kilo vericem
Veremessemm Allah cezamı versin
Öyle deme kız zaten hepimiz zor kilo veriyoruz. Hatamız meyveleri masum görmek. Ben de geçen hafta karpuz yemiştim mesela. Full şeker. O yüzden neden artı geldiğimi hiç sorgulamadımTamam canımcım yaa
Ekmek ağzıma bile sürmüyorum
Kızartma da yok
Meyve yapıyo demek
Napıcağımı şaşırdım gerçekten
Su içsem yarıyo mu ne oldu bana
Bu hafta ne yapıp ne edip 1 kilo vericem
Veremessemm Allah cezamı versin
Dediğin gibi haftada max 3 kaşık esperenzamBulgur pilavını da görmüştüm geçenlerdeNdymk canım bulgur pilavı günde 2 kaşık değil .çok sık olmamak kaydı ile birkaç haftada bir 4-5 kaşık diye biliyorum ben yanlış mıyım . Bulgur karatayda serbest ama kilo verirken çok sık olmamak kaydı ile yeniliyor diye biliyorum.
Ben de karpuz çok yedimÖyle deme kız zaten hepimiz zor kilo veriyoruz. Hatamız meyveleri masum görmek. Ben de geçen hafta karpuz yemiştim mesela. Full şeker. O yüzden neden artı geldiğimi hiç sorgulamadım
Amin canım. Çok tesekkur ederim. Sizler sağ olunBaşın sagolsub canim allahim cennat mekaninda yer nasip etsin
Tesekkur ederim. Sizler sağ olun canimBasiniz sagolsun canim.Allah rahmet etsin.
Başın sağolsun canımAllah dayına rahmet eylesin siz yakınlarına da sabır versin .
Tedavi ,hormonlar,ilaçlar yolculuk ve moral bozukluğuna rağmen eksi ile geldin tatlım tebrikler. Gerçekten harikasın canımasilsoy
Amin cümlemize sağlıklı hayatlar versin yarabbim. Çok tesekkur ediyorumbaşın sağolsun canım çok üzüldüm allah sizlere uzun güzel ömürler nasip etsin...asilsoy
Pazartesi ve salı günü bohça çeyiz alışverişindeydim dün reglim çok ağır geçtiği için evdeydim diğer günlerde işyerindeki işlerimi yoluna koymam gerekiyordu.Bundan dolayı okudum ancak yazamadım.Ben kendi adıma seni üzdüğüm için özür diliyorum.
Geçmiş olsun iyileş yaparsın İnşaAllah
Sonbahar detoksu ve ilkbahar detoksu var. İkisinden berini düşünüyorum. Googledan bakabilirsin canım ben çok beğendim hem de baya kilo veren var
***6.Takım 581.Etap***
smygnc: ( 86,9/
fitcivciv: (56/56/sabit
cgdmk: (57/
asilsoy: (75,3/74,8/-0,5/%0,66
giustizia_ : ( 62,3/62,7/+0,4/
medgic26 : (101/100/-1/%1
lyeaph: (109,6/109.0/-0,6/%0.55
simla0: (67,55/68,15/+0,60
fmad : (58,6/58,6/sabit
Ndymk : (55,7/ 56,1/ % +0.72
6. Takım Ortalaması:
Deneme süresindeki üyeler
Meva06tr : (68,5/67.7/_0.8/%1.16)
Yeni üye:başlangıç tarihi 06.08.2016, başlangıç kilosu:69, hedeh:58
Alina: (66,7/65,8/-0,9/1,34)
Yeni üye: başlangıç tarihi 01.08.2018.başlangıç kilosu 66,7 hedef kilo:55)
519.Etapta 59,3 ile izne ayrıldı.
esperenzaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?