Yanlış biliyo olabilirim ama sanırım kitapta kahvaltıda yememiz öneriliyordu. Günde 3 kere çok çok fazla. Kalori hesabı yapmasakta kalorisi fazla. Meyve karatayda mümkün oldukça yenmemesi gerekiyo. Bu hafta dikkat edersen 1 kilo bile gidebilir
Canim basiniz sagolsun, Allah geride kalanlara sabirlar versin.
Kendi adıma özür dilerim.İş ve düğün işlerini birarada tek başıma yürüttüğüm için bu şekilde oldu.Bundan sonra burada olmaya çalışacağım.Sürekli olamasamda uğrayacağım.medgic26
S smygnc
Artık bu böyle olmuyor kızlar.Ne kadar çok koşturmacanız olursa olsun 24 saatlik dilimde 5-10 dakika takıma ayıramamayı kabul etmiyorum.
İkinizi de severim ama artık ikinizden de kabul ettiğiniz takım kurallarına uymanızı rica ediyorum.!
Size verdiğim değerin karşılığını görmek hakkım diye düşünüyorum.
Kitabını okursan mantığını daha iyi anlarsın. Çok az yiyosun ama hep kalorili şeyler yiyosun. Bu hafta biraz değiştir bakalım karatayı iyi bilen arkadaşlara sorarsın kafana takılanları sorarsın. Bir de menülerini 1 gün önceden belirleyebilirsinKesinlikle haklisin ya. Ben internet sitesinde gunde 3 diye okudum. Gidip kitabi mi alsam napsam. Ama kesin bisey kuruyemis olayi beni mahvetti bu hafta.
Haklısın canım şok diyetin bi faydası olmaz. Yüksek topuklardaki detoksu yapmayı düşünüyorum
Kendine nasıl getircez seni acaba bu aralar bi tatlı meyve aşkı oldu sende
Sonbahar detoksu ve ilkbahar detoksu var. İkisinden berini düşünüyorum. Googledan bakabilirsin canım ben çok beğendim hem de baya kilo veren varNasıl bir Detoks tatlim
Sana birinin el atması lazım ama esperenzam de tatile gidiyo. Bu hafta kendine mukayyet ol meyveleri götürme
Eski rakibem, senin menulerde dikkatimi ceken k.hidrat miktarindaki fazlalik.
K.hidrati komple keserek dene bence 1 haftada :) çiğ kuruyemis al ama benim gibi abartma. Gunde 1 avuc ye sabah. Bi dene bi kere bakalim nolucak.
Videoyu yeni gordum :) kac gun sonra güldürdün valla beni... kendime yeni arkadas bulmadim bulmiycamda muckkk ❤❤❤Iyiki varsin iyiki
Başın sagolsub canim allahim cennat mekaninda yer nasip etsinCanım aslında çarşamba 74,4 u gördüm ama o çiğ köfte beni mahvetti.
İnşallah daha iyi vereceğim zamanla.
Bu arada ben cumartesi bildirim yapamayacağım belki pazarda.
Dayım vefat ettiği için bugün ankaraya yarin da köye gidiyorum hem malum yoğunluktan hem telefon pek cekmeyeceginden haber edemeye bilirim.
esperenzaa
Bence oruca falan gerek yok sen karbonhidratı kessen kilo verirsin ama az yiyerek değilmesela kahvaltı da ekmeği kessem 3 4 gün diye düşünüyorum bende bir de bu pazar kaçamak istemiyorum
2 3 gün katı beslenmek hatta oruç bile düşünüyorum bu sıcakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?