HarikasıııınTeşekkürederim :)
Bugün 2,2ltr su içtim daha 3 4 bardak içicem :)
Çok teşekkürler :)Harikasıııın
Hem metabolizma hızlandırır hem ödem atar doğru tercih:)Ben alışkınım kötü tatlara her sabah sirke içince o bal gibi geldi ama burda bi arkadasın önerisiyle içmicem kahve onun yeri ne yeşil çay içicem :)
Yıkandım canım dün de işte...
Evet sabah zaten 1 bardak ıcıordum artık 2ye cıkarıcam :)Hem metabolizma hızlandırır hem ödem atar doğru tercih:)
Rakibem yapabildiğin kadar yapmaya çalışşşş ezilmeyelimRakibinden ses soluk cikmayinca kendi basarmaya calisiyor, kiyamam
Aferin kiz valla hakkaten bravo
Ben minik minik puanlarimla belki sinirda falan kalirsan faydalı olabilirim
Ama daha fazla içme canımEvet sabah zaten 1 bardak ıcıordum artık 2ye cıkarıcam :)
2 yeter aynen fazlası zararlı nette okumuştum :)Ama daha fazla içme canım
2 ideal
Yanlış mı alıntıladım acaba2 buçuk ltre civarı içmeye çalışıyorum fazlasını içince şişkinlik yapıyor sonra migdem agrıor zaten :)
Evet yanlış anladım düzeltme yapdım sonra kbma cnm :)Yanlış mı alıntıladım acaba
Yeşil çay için 2 bardak yeter canım
Valla ben buz gibi suyla yapıyorum 1 2 yap alısıor vicut zaten müthiş yorgunluk alıor gercekden denemelısın :)Sağol ama üşürüm ben
Ne kusuru canım ben yanlış alıntılıyorum da bazen :)Evet yanlış anladım düzeltme yapdım sonra kbma cnm :)
Yok cnm busefer benım yanlışım :)Ne kusuru canım ben yanlış alıntılıyorum da bazen :)
Bi deniyim sağolValla ben buz gibi suyla yapıyorum 1 2 yap alısıor vicut zaten müthiş yorgunluk alıor gercekden denemelısın :)
Yok ben yapamiom zatenRakibem yapabildiğin kadar yapmaya çalışşşş ezilmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?