Asa ben de yarın ayakkabı ile yapmayı düşünüyordum.terlik iyi geldi bana dene istersenBen spor ayakkabı ile yaptım da bugün hiç yapamadım kalkacağım birazdan:)
Yok canım iyi bence ama ne yiyorsun baya
Canım kendine dikkat etİyi akşamlar kızlar.
Bugün açlıktan baygınlık geçirdim.Gelinlik provasında.
Tansiyonum 7 ye düşmüş.Şimdi uzandım.Dinleniyorum.
Öğlen
3 yk salata
2 yk yoğurt
2 yk et sote
Akşam
Yeşil salatalı 1/4 tavuk göğüs
Türk kahvesi,çay,sade filtre kahve, 2.5 lt su
esperenzaa ve @Allonsy
Maşallah canım :)Kızlardır benim misafirim var eşimin kuzeni. Cips falan aldilar ama ben agzima bir lokma dahi almadim Dışarı çıktık veeeee dondurma yemeye gidiyorduk. Oğlum parkı görünce. Kaçmak için bir fırsat dedim. Siz dondurma alın ben parka gidicem diyerek dondurmadan kaçtım. Ve bu ilkti benim için. bugün de reglmin ilk günü. Çikolata almamak için de zor duruyorum . Bugün gerçekten çok sabırlıyım yaa inanamıyorum kendime
İyi akşamlar kızlar.
Öğlen
3 yk salata
2 yk yoğurt
2 yk et sote
Akşam
esperenzaa ve @Allonsy
İşte takım ruhuAslında alırdım ama dedim ki kendi kendime. Hayır senin bir takımın var. Almamalsın
Çok geçmiş olsun canım.dugune çok az kalmışken,bu tatlı telaserlerde lütfen kendini ihmal etme.once sağlık,sonrası hayırla olur inşallah.İyi akşamlar kızlar.
Öğlen
3 yk salata
2 yk yoğurt
2 yk et sote
Akşam
esperenzaa ve @Allonsy
Canım akşam en son menü ve spor paylaşacağız61dakka hızlı tempo kondisyon bısıkleti sporum bitti duşumu aldım bugun en az 9000adım attm 10.000 var rahat
Soğuk su ile duşumu aldım 2bucuk ltre suyumuda ıcdım dınlenıorum sımdı :) sizde ne var ne yok
İnşallah canım. Eşime arabada sessizce dondurma yemeyecegim dedim. O da şaşırdı çünkü ben her gün yerim. Eve gelirken alırdı. Amaa o dondurmalarin bana hiiiiic faydası olmadı. İnşallah dur diyebilirim kendime bundan sonraMaşallah canım :)
İnşallah dayanacaksın ve vereceksin gidecek kilolaaaar :)
Canım benim ayak uzun inçe ve terlikten çıkıyor yeni ayakkabılarımla evde hopluyorumAsa ben de yarın ayakkabı ile yapmayı düşünüyordum.terlik iyi geldi bana dene istersen
İyi canım ama meyve de şeker o yüzden çok abartma olur muBugün corba bir tabak taze fasulye salata. kavun karpuz. Yarım da imambayildi ama patlıcanı kozlemistim. Patlıcan salatası gibi ama o da küçük bir parça
Bak bana kaptanımız minnak pisboğaz derİnşallah canım. Eşime arabada sessizce dondurma yemeyecegim dedim. O da şaşırdı çünkü ben her gün yerim. Eve gelirken alırdı. Amaa o dondurmalarin bana hiiiiic faydası olmadı. İnşallah dur diyebilirim kendime bundan sonra
Nereden tanıdın?Aaa seni tanıdımm
Teşekkür ederimGeçmiş olsun kuzum ama böyle yaparsan normal. Yazık değil mi sana ? Sabah mükemmel bir kahvaltı yapıyorsun. Şart oldu.
Aynen canım bugün herşey o kadar ani oldu ki provaya gideceğimi bilmiyordum.Bilseydim illaki birşeyler alırdım yanıma.Canım kendine dikkat et
Yanında kuru meyve bulundur ve kahvaltı niyetine bir
iki bir şey tık ağzına
Sağlığın her şeyden önemli
Evet canım.Kahvaltı eklesem süper olacakOo gelinlik provası mi. Hayırlı olsun canım. Menü çok iyi canim
İyi canım ama meyve de şeker o yüzden çok abartma olur mu
6dan önce yersen yani 6 ya bitirirsen böyle Harika olur
En en geç 8 e kal sonra yeme inşallah bir şey
:) zaten maşallah çok güzel vermişsin
Benimkiler çıkmıyor,parmaklarimla da sabırlı yorum,sorun yok yaniCanım benim ayak uzun inçe ve terlikten çıkıyor yeni ayakkabılarımla evde hopluyorum
Teşekkürler canım.İnşallah.Başağım ben her ayrıntı önemli benim için ve tek koşturunca böyle oldu.Çok geçmiş olsun canım.dugune çok az kalmışken,bu tatlı telaserlerde lütfen kendini ihmal etme.once sağlık,sonrası hayırla olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?