Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlardır benim misafirim var eşimin kuzeni. Cips falan aldilar ama ben agzima bir lokma dahi almadim Dışarı çıktık veeeee dondurma yemeye gidiyorduk. Oğlum parkı görünce. Kaçmak için bir fırsat dedim. Siz dondurma alın ben parka gidicem diyerek dondurmadan kaçtım. Ve bu ilkti benim için. bugün de reglmin ilk günü. Çikolata almamak için de zor duruyorum . Bugün gerçekten çok sabırlıyım yaa inanamıyorum kendime

Canım kendine dikkat et
Yanında kuru meyve bulundur ve kahvaltı niyetine bir iki bir şey tık ağzına
Sağlığın her şeyden önemli

Maşallah canım :)
İnşallah dayanacaksın ve vereceksin gidecek kilolaaaar :)

Oo gelinlik provası mi. Hayırlı olsun canım. Menü çok iyi canim

Çok geçmiş olsun canım.dugune çok az kalmışken,bu tatlı telaserlerde lütfen kendini ihmal etme.once sağlık,sonrası hayırla olur inşallah.

Canım akşam en son menü ve spor paylaşacağız
Menüye esperenzaa spora fattylamb94 etiketliyoruz
İlk sayfadan spor puanını hesaplayabilirsin :)

Maşallah canım :)
İnşallah dayanacaksın ve vereceksin gidecek kilolaaaar :)
İnşallah canım. Eşime arabada sessizce dondurma yemeyecegim dedim. O da şaşırdı çünkü ben her gün yerim. Eve gelirken alırdı. Amaa o dondurmalarin bana hiiiiic faydası olmadı. İnşallah dur diyebilirim kendime bundan sonra

Bugün corba bir tabak taze fasulye salata. kavun karpuz. Yarım da imambayildi ama patlıcanı kozlemistim. Patlıcan salatası gibi ama o da küçük bir parça
İyi canım ama meyve de şeker o yüzden çok abartma olur mu
6dan önce yersen yani 6 ya bitirirsen böyle Harika olur
En en geç 8 e kal sonra yeme inşallah bir şey
:) zaten maşallah çok güzel vermişsin

Bak bana kaptanımız minnak pisboğaz der ben günde 1 litre yerdim şimdi 0
Yesen yağ olur yemezsen incecik bedenin olur :) en sağlıklısından :)
Eğer çok isterse canın evde meyve dondur ve rondodan çok az yoğurtla çek :) Harika oluyor :)

Aaa seni tanıdımm
Nereden tanıdın?
Geçmiş olsun kuzum ama böyle yaparsan normal. Yazık değil mi sana ? Sabah mükemmel bir kahvaltı yapıyorsun. Şart oldu.
Teşekkür ederim
Evet canım yarın mutlaka yapıcam.Bugün işyerinde çok yoğundum 15-18 arası dışarda ve ayaktaydım kaç defa çarşıyı dolandım.Cumartesi eşyaları bir çıkartsaydım üstümden yük kalkacak.
Canım kendine dikkat et
Yanında kuru meyve bulundur ve kahvaltı niyetine bir
iki bir şey tık ağzına
Sağlığın her şeyden önemli
Aynen canım bugün herşey o kadar ani oldu ki provaya gideceğimi bilmiyordum.Bilseydim illaki birşeyler alırdım yanıma.

İyi canım ama meyve de şeker o yüzden çok abartma olur mu
6dan önce yersen yani 6 ya bitirirsen böyle Harika olur
En en geç 8 e kal sonra yeme inşallah bir şey
:) zaten maşallah çok güzel vermişsin

Evet meyve de bir yerden sonra zararlı ama ben aşırı tatlıya düşkünüm şu an onu bastırmaya çalışıyorum. Onu da azaltır inşallah ve hiç ekmek yemedim ama ben bugün. AAA bu da bir ilk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…