Yaa üzüldüm valla ama nerden bileceksiniz böyle bişey olacağını. Nasipte yokmuş
Ya bende dıom nerden evlendım kahretsınValla evlilikten soğudum
Tmm iste, ben de onu diom 3 tane var
Ben de şuan düşünüyorum bozdursam mı diye ama finansal konulardan hiç anlamam küçücük birikimimde gitmesinAyynen oyle, nasip kismet..
Valla ben küçük yaşta evlenenlere çok üzülüyorumYa bende dıom nerden evlendım kahretsın
Kesinlikle..Kızlar ayıp olmazsa bısı dicem şimdi gögüs ölcüm 100 beden 95 sıkıo ama denemedım belki suan oluordur
55 e dussem dahada düşermi sizce
Evet fitcivciv gizemli bi kadın bilemiyoruz adını sanını
Ben de şuan düşünüyorum bozdursam mı diye ama finansal konulardan hiç anlamam küçücük birikimimde gitmesin
Yokya ben 85e falan düşsün ıstıom bekarken 85diKesinlikle..
Ve bence ne yazik ki
Düşer hemde nasıl düşerKızlar ayıp olmazsa bısı dicem şimdi gögüs ölcüm 100 beden 95 sıkıo ama denemedım belki suan oluordur
55 e dussem dahada düşermi sizce
Cahil aklı ışte 15imde kaçtım ne vardı sanki bılmıom :)Valla ben küçük yaşta evlenenlere çok üzülüyorum
İyi iyi düşsünya sıkıntı oluo bole rahat edemıorumDüşer hemde nasıl düşer
Ahahahahaa
Tmm iste, ben de onu diom 3 tane var
Fircivciv
Fmad
Fatty
Tamam Esra senin adınBak ben esra 24 yaşındayım 1 senedir ailemle yaşıyorum sevgilim 4 saat uzaklıktatanı beni
:)))Ah ah bekarken 36 gıyerdım şimdi kac beden bılmıom lastikli etek alıom moral düşmesin dıe :/
38e gelsem bende en kısa zamanda şanslısınız valla evlenmeyın kızlar sonra kılo alıosunuzesınız 61 kılo oluo siz 90 aglancak halime guluom napım
İnşallah len
İc organlara alion demek ki
Yok ya ben xsmall giyerdim bi ara ya da small.
Simdi large ya da medium.
Farkediyo bende, 50 olunca insaallah small giymeye baslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?