- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Hahaha inşallah döner bu sekılde olmuyor hasret kaldımBaşlatma partınA
Ne güzel kanka söylesene
Ekmek
Dönerse senindir
Insallah :) kiz yeni kurallar var mi bildigim soylede bosuna ceza almayayimAa sen onu 1 haftaya bile verirsin
AaaaaaaaBen ayriliyorum gruptan artik esim istemiyor canım
sagol canim. Iyom cok sukur sen nasilsin. Izinr cikmissin yine tatildemisin :) dondum artik :)Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun insallah.
Nasilskn? Geri dönüyor musun artik
45 gunde cok guzel kilo vermissin tebrik ederim :) kilolarimiz yakin seninle bi ara kapisalimHadi inşallah canım 27.06.2018 de başladım bugün 45.gün
Hafta sonu herkes gezmelerde :)Kimseler yok yine
Amiin canım boyun kaçtı ya :)Ay inşallah cnm ya eski halıme dönmek istiyorum gercekden elimden gelenin fazlasını yapıorum umarım sonuç güzel olur tüm arkadaşların da tabıkı
Aaa sen ekmeğe geri mi döndüüünBaşlatma partınA
Ne güzel kanka söylesene
Ekmek
Dönerse senindir
evet proteini iyi tüketmek lazımBugünkü menüesperenzaa
erken paylasıorum ne yıyecegımı sabahdan belırlıorum cunku kalori hesabı yaptığım için :)
sabah 3 bardak ılık su 1 i elma sırkelı
Arkasından fırında yagsız tuzsuz bulut yumurta sarısı olmadan 2 yumurta akı ile busefer normal peynır yerine yagsız tuzsuz lor peynır kullandım acıyıda çok kaçırınca sadece pul bıber tadı geldi :)
Yanında da 1 adet salatalık
Akşam ise domateslı tavuk yemeği yine yagsız tuzsuz ve 1 adet salatalık
Gece yogurt kürü
Su yu sporla akşam paylasıcam
Toplamı 200 kalori yapıyor hepsi
Az gıbı gozukuor ama gercekden tok tutuyor :) tek sıkıntı tuzsuz yagsız yemeğin pek tadı yok
Buarada düzenli spor yapan arkadaşlar proteini fazla tüketin kas gelişimi açısından benim diyet programının %80i protein ağırlıklı
Canım su sadece su değil miCumartesi menüsü
Sabah 1 yumurta, 3 zeytin, 1 bardak cay
Ara yok
Öğlen 5 adet lahana sarma, 1 bardak ayran
Ara yok
Aksam mangal tavuk derisiz göğüs kısmı, 1 kaşık patlıcan salatası, 1 adet közlenmiş domates
Ara yok
Su 2 oy tüm sıvılarla.
Spor 3000 kusur adim 45 puan
esperenzaa fattylamb94
Çok saol cnmInsallah :) kiz yeni kurallar var mi bildigim soylede bosuna ceza almayayim
Aaaaaaaa
sagol canim. Iyom cok sukur sen nasilsin. Izinr cikmissin yine tatildemisin :) dondum artik :)
45 gunde cok guzel kilo vermissin tebrik ederim :) kilolarimiz yakin seninle bi ara kapisalim
Amin cüceyim benAmiin canım boyun kaçtı ya :)
Ayen inşallah ben öle yapıorum ki yağ giderken kas kaybını engelleyebiliyimAaa sen ekmeğe geri mi döndüüün
evet proteini iyi tüketmek lazım
İnşallah hep yağdan veririz
Kız ne cücesiii :) maşallah olsunAmin cüceyim ben1.56
Ay ben de hiç sevmem sürekli yumurtaAyen inşallah ben öle yapıorum ki yağ giderken kas kaybını engelleyebiliyim
Kısa ya söyle 1.65 olsam harika olurduKız ne cücesiii :) maşallah olsun
Ben de 55 ile 36 beden diyince merak ettim :)
Canım ölçülerini de aldın mı
Göğüs bel kalça bacak kol falan
Oradan asıl fark çok güzel bellimoluyır :)
Aaa canım ölç ölçKısa ya söyle 1.65 olsam harika olurdu
Valla gıyıyordum
Yok cnm ölcmedim ama gıydıklerım den belli oluo bol gelıor eskiler
Bıara ölcücem
Benim gibi deisik tarifler dene sıkılmazsın hep haslama sıkıyor ınsanıAy ben de hiç sevmem sürekli yumurta
Ama diyet dostu
İğrenmemek için iki günde bir falan yemeye çalışıyorum
Aynen canım geçen verdiğini deneyeceğim :)Benim gibi deisik tarifler dene sıkılmazsın hep haslama sıkıyor ınsanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?