Düşünmek istiyorum
Ben liesliede geberiyorumİnsaallah tatlim
Leslie candir :)
Hatice demişken
Hahahagüzel motivasyon gerçekten balık etlısın heralde bence 54 55 iyi kadın dediğinde az etli olcak ben tıg gibi olsam beğenmez kocam evlendıgımde kılo almam için çok ugrasmısdı kendisi
Biz kendimiz toplariz aslindaDüşünmek istiyorum
Ayrıca Pazartesi’den itibaren kapışsak bile puanlar hedaplandıki artık geçmiş günlerin
AhahahahaHatice demişken
Aslında Benin çok güzel bi ismim daha var
Ama renk vermemek içim söylemicem
Güzelim len ben
Geldiler
Hmmİnce kemikliyim ben, 60ken 70 misin derlerdi :)
Benimki tam tersi tığ gibi sever
Hmmpek anlamiyorum ben öyle ama 55iken 36 beden gıyıyordum 38 büyük gelıordu annem 49 kılo sanıordu beni 55dedımde ınanmamısdı ozamanlar
Ilgınc geldi bana nası oluo o 55duseyım hayırlısıyla foto atıcam buraya burda olursan bı yorumlarsın suan 91im yarın tartı gunu bakalım vermıs olcammı ama kmse 91 demıo belim ince gobek çok az oldu için 80 dıorlar ama dedm gibi altım fazla :/ etekden cok bellı etmıor60ken 40 bedene zor giriyorum :)
Kesinlikleİnsaallah tatlim
Leslie candir :)
Ooo ben inanıyorum sen görürsün :)Cok saol canım pes etmeye hiç niyetim yok okadar vermişken :)
Bide ıddaya gırdım ailemle nisana kadar 55i görmem lazım
Canım bu normal puandan bağımsız olarakDüşünmek istiyorum
Ayrıca Pazartesi’den itibaren kapışsak bile puanlar hedaplandıki artık geçmiş günlerin
Ay inşallah cnm ya eski halıme dönmek istiyorum gercekden elimden gelenin fazlasını yapıorum umarım sonuç güzel olur tüm arkadaşların da tabıkıOoo ben inanıyorum sen görürsün :)
Başlatma partınAYok ya
Ama youtube video indir desen
Mp4 indirsen
Bi kerelik gider
Part 1 i yaptin mi?
15 dk
O kadar zorlamamasi lazim ya
Ahahahaha
Benim de vaar
EkmekBu ne kız
Dönerse senindirAy inşallah cnm ya eski halıme dönmek istiyorum gercekden elimden gelenin fazlasını yapıorum umarım sonuç güzel olur tüm arkadaşların da tabıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?