- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Tamam canım ölcücem kesın heveslendırdın smdıAaa canım ölç ölç
O kadar mutlu oluyor ki insan hele bir de spor yapıyorsun ya sıkılaşıyorsun efsane oluyor
Ölç bence mutlaka :)
Dene canım cok leZzetli yanındada 1 salata oh mis valla ekmek gibi duruo görünüşteAynen canım geçen verdiğini deneyeceğim :)
Kesinlikle zaten iki gün peşpeşe haşlama yesem 3 gün daha yumurta yiyemiyorum neredeyse
O yüzden değişik yapmaya çalışıyorum
Ben o kadar şaşırmıştım kiTamam canım ölcücem kesın heveslendırdın smdı95 beden sudyen vardı sıkıyordu denıcem şimdi bakayım olcakmı rahat
Canım sporu asla bırakmıcam zaten ona devam yediklerimi de arttırıcam 800 900 kalori olarak sabıtlıcem gene azoluyor ama doyarım Ben kendimi bılıom b o sekılde almam hareketi kesmedıkce hızlı gtsın ıddam var nisanda 55 olmam lazm.Trabzonlu3461 canım bir de diyeti diyet gibi değil sağlıklı yaşam için beslenme biçimi olarak düşün
Şu an olmasa da 60 larda falan artık diyeti bırakınca da nasıl besleneceksen ona göre beslen
Yoksa bırakınca alabilirsin kısa sürede
Şu an az yiyorsun
Normale dönersen vücut bir daha az Yeme ihtimaline karşın hemen depolar
Yani bunu sağlığın için yap ve bir ömür sürdürebileceğin kıvama getir:)
Şu an henüz uzun yolun var ama dediğim gibi yavaş yavaş yapabilirsin :)
Önce gözümüz doysun :dDene canım cok leZzetli yanındada 1 salata oh mis valla ekmek gibi duruo görünüştegözüde doyuruo
canım hedefe yaklaştığında 1200 gibi sabitle 800-900 az çünküCanım sporu asla bırakmıcam zaten ona devam yediklerimi de arttırıcam 800 900 kalori olarak sabıtlıcem gene azoluyor ama doyarım Ben kendimi bılıom b o sekılde alman hareketi kesmedıkce hızlı gtsın ıddam var nisanda 55 olmam lazm.
Aynen cnm ölcücem bugün yarın baya heveslendım :)Ben o kadar şaşırmıştım ki
Kiloya göre incelme daha çok belli oluyor :) o yüzden bence çok heveslenirsin ölç :)
AynenÖnce gözümüz doysun :d
canım hedefe yaklaştığında 1200 gibi sabitle 800-900 az çünkü
Hani max 1200 olsun gibi düşşn
Zaten miden küçülmüştür istesen de başlarda yiyemezsin
Canım yarın tartı kontrol günümüzAynen cnm ölcücem bugün yarın baya heveslendım :)
İnşallah canım benim :)Aynen
Aynen cnm bende ole düşünüyorum duruma göre ayarlıcam listeyi ogun gelsınde inşallah :)
Tamam canım iyi fikir ole yapım :)Canım yarın tartı kontrol günümüz
Yani asıl cuma pazartesi de ara ölçüm gibi
Yarın ölç kilonu da ölçülerini de not et telefonuna :) 1 ay sonra tekrar :)
Tamam canım yüzmeye seneye yazılıcam inşallah haftada 2 gün gidicem şimdi kilolardan kurtulayımda seneye havuz kesin yoga yada başlarım belki veya platesİnşallah canım benim :)
Canım pilates yoga gibi şeyler de düşünebilirsin yüzme ya da
Omurların arası açıldığı için 1-2 cm boy uzamış gibi duruyor aklında bulunsun
Ben deee hemen her gün tartılıyorumTamam canım iyi fikir ole yapım :)
Tartılmadan duramıom ya zor hakım oluom kendıme
Havuz bile tek başına işe yarar çünkü her şeye faydası var canımTamam canım yüzmeye seneye yazılıcam inşallah haftada 2 gün gidicem şimdi kilolardan kurtulayımda seneye havuz kesin yoga yada başlarım belki veya plates
HahahaBen deee hemen her gün tartılıyorum
Aynen cnm gidicem inşallah seneye eşimle konusdum bayan havuzuna yazılıcamHavuz bile tek başına işe yarar çünkü her şeye faydası var canım
KesinlikleHahahaay bi tutamıoruz
ben çok beğeniyorum hem sadece bayanlar hem hocalar bile bayan hem de temizAynen cnm gidicem inşallah seneye eşimle konusdum bayan havuzuna yazılıcam
Aynen en azından hemcınsımle olurum rahat ederim karısık havuz iticiKesinlikle
ben çok beğeniyorum hem sadece bayanlar hem hocalar bile bayan hem de temiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?