Amin canim :) kismet oyleymis oyle olmus. Rabbim mutluluk huzur versinMemnun oldum canım malesef öle oldu plansız gelısdı ama yınede cok sukur halimize Rabbim çocuklarımızı bize bağışlasın inşallah :) ♡
Aynen canım Amin cümlemize :)Amin canim :) kismet oyleymis oyle olmus. Rabbim mutluluk huzur versin
Canimmmmm hosgeldinnn sefalar getirdin daha gitme. Sorunlarini hallettin insallah
bizde seni cok ozledikkm❤❤❤❤❤
oy oy insallah kotu bisey yoktur cok gecmis olsun. Kardesinede hayirli olsun
Canım benimde eşime karşı zıtlıgım var bikere adet farkı var o kürt vanlı ben trabzon çok farklıyız bizde odurumları yaşadık benim tarafımdan yasımda ufak cahıllıkden hemen her konuyu ayrılığa cekdım neyseki o pes etmedi suan cok ıyıyız bazen alttan almak gerekıor dusunceler farklı olabılıor cocukda var yani daha cok çabalamak gerekıor evlilik için çok zor evliliği ilk günkü heycanında sürdürmek ama buda bızım elımızde bu yuzden elimiZden gelenı yapalım yuva kolay kurulmuyorHoş buldum bitanem artık kesinlikle gitmeyi düşünüyorum benim bu yükten kurtulmam lazım artık..
Şükür şimdi herşey yolunda eşimle çok sorunlar yaşadım ayrılmayı bile konuştuk ama ne o bensiz yapabilir ne ben sorunumuz sadece birbirimize karşı zıt olmamız inşallah onunda üstesinden gelicez
Aminnn..Teşekkür ederim.. Allaha şükür çok ciddı bişey olmadı tabi çok kötüydü hala etkisinden çıkmış değilim Allah böyle şeyleri kimseye göstermesin
Meyveliye girme bence
Benim oyle bi sorunum olmadigi icin tahminen soyledimayni gun etki ediyosa super
surekli mi odem oluyo sende
Saglikli olan neyin tadi guzel kimeyveliler daha kalorilidir diye dusunuyorum. Sen kendin icine kuru me6ve koysan belki icebilirsin :)
bende actim simdi kahvalti yaptim rahatladim oh beee
Merhaba kızlar kusura bakmayın arada giriyodum ama yazamiyordum çünkü bi görünüp bi kaybolunca sizi merakta bırakiyordum 'özür.
dun istanbuldan dondum kardeşimin düğünü vardı
Geri donmene ve sorunlari halletmene cok sevindim. Ozaman bildirim yap bakalom kac kilosun :)Hoş buldum bitanem artık kesinlikle gitmeyi düşünüyorum benim bu yükten kurtulmam lazım artık..
Şükür şimdi herşey yolunda eşimle çok sorunlar yaşadım ayrılmayı bile konuştuk ama ne o bensiz yapabilir ne ben sorunumuz sadece birbirimize karşı zıt olmamız inşallah onunda üstesinden gelicez
Aminnn..Teşekkür ederim.. Allaha şükür çok ciddı bişey olmadı tabi çok kötüydü hala etkisinden çıkmış değilim Allah böyle şeyleri kimseye göstermesin
Canım benimde eşime karşı zıtlıgım var bikere adet farkı var o kürt vanlı ben trabzon çok farklıyız bizde odurumları yaşadık benim tarafımdan yasımda ufak cahıllıkden hemen her konuyu ayrılığa cekdım neyseki o pes etmedi suan cok ıyıyız bazen alttan almak gerekıor dusunceler farklı olabılıor cocukda var yani daha cok çabalamak gerekıor evlilik için çok zor evliliği ilk günkü heycanında sürdürmek ama buda bızım elımızde bu yuzden elimiZden gelenı yapalım yuva kolay kurulmuyor
Ay yok hiçbirşeyin meyvelisine dokunmuyorum zaten.
Ben bir daha bir sade olanından deneyeyim. En kötü senin dediğin gibi yaparım tatlım.
Ahsencim hoşgeldin canım. Bilmiyorum hatırlıyor musun ama bende eskiden burdaydım. İzne ayrılmıştım. Tekrar hoşgeldin canım. İnşallah en kısa sürede sağlıkla kiloları veririz :)
Geri donmene ve sorunlari halletmene cok sevindim. Ozaman bildirim yap bakalom kac kilosun :)
Allah beterini yasatmasin insallah
Tamam canim eskisi gibi bomba gibo gel sayfalar dolusu sporlarini okuyalimRabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah....
Evlilikte sorunlar gerçekten çok zor hele cocuk varsa daha zor biz eşimle en ufak şeyde küsme ayağına atıyoruz kendimizi çünkü o cok inatci ve kırılgan bende inatciyim hemen küsen biriyim hal böyle olunca sorun kusluk bitmek bilmiyor malesef ama dediğingibi herşey elimizde yuvamız için çocuklarımiz için herşeyı yolunda götürmek lazım
Hoş buldum canimmm tabiki hatırlamıyorum.. inşallah veririz bu halimden çok ama çok sıkıldım
Aminn..İnşallah bidaha böyle bişey olmaz
Ayyyy çok heyecanlıyım başlamak için sabırsızlanıyorum kaç gün önce tartıldığımda 84.5 dum ama yarın tekrar tartilip bildiririm canımmm
Gecmis olsun. Tarcinli biseyler icsen yada yesen belki iyo gelir yada bi porsiyon meyve?Başım çatlıyor kızlar. Deli gibi şekerli tatlı şeyler çekiyor canım.
Aynen öyle canım Rabbim yardımcımız olsun inşallah ♡Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah....
Evlilikte sorunlar gerçekten çok zor hele cocuk varsa daha zor biz eşimle en ufak şeyde küsme ayağına atıyoruz kendimizi çünkü o cok inatci ve kırılgan bende inatciyim hemen küsen biriyim hal böyle olunca sorun kusluk bitmek bilmiyor malesef ama dediğingibi herşey elimizde yuvamız için çocuklarımiz için herşeyı yolunda götürmek lazım
Hoş buldum canimmm tabiki hatırlamıyorum.. inşallah veririz bu halimden çok ama çok sıkıldım
Aminn..İnşallah bidaha böyle bişey olmaz
Ayyyy çok heyecanlıyım başlamak için sabırsızlanıyorum kaç gün önce tartıldığımda 84.5 dum ama yarın tekrar tartilip bildiririm canımmm
Aynen öyle canım Rabbim yardımcımız olsun inşallah ♡
Tamam canim eskisi gibi bomba gibo gel sayfalar dolusu sporlarini okuyalim
Regl mi olucanBaşım çatlıyor kızlar. Deli gibi şekerli tatlı şeyler çekiyor canım.
2.likten 6.ligaSPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
fmad - 2708 puan
giustizia_ - 2542,5 puan
Ndymk - 2102,1 puan
Allonsy - 1300 puan
Alina_ - 1028 puan
cgdmk - 810 puan
Trabzonlu3461 - 588 puan
Meva06tr - 414 puan
asilsoy - 333 puan
simla0 - 170 puan
Iyeaph - 100 puan
1. @fmad
2.Cascade_
3. @Ndymk
Kızlar tebrik ederim siziazmin sonu zafer
bu hafta yine aynı performansı bekliyorum. İsterseniz ip atlama yarışması yapalım ne dersiniz ?
Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlar. Onu demek istemedim ben. Bi arkadaş bana 78 kilo olunca yaşını 35 40 sandım demiştide ona itafen yazdım. Ben zaten hızlı kilo veremiyorum burda 30 üstü herkes benden daha hızlı kilo veriyo. Zaten metabolizma yaşımda 33 34 falan. Hayatım boyunca kilolarımla uğraşacğıma eminim hiç rahat olacağımı sanmıyorumfattylamb94
Gencler 30 ustune gelin hele de goruselim
İnsaallah zayifliginiza guvenip kilo almazsiniz.
Vermesi asla bu yasinizdaki kadar kolay olmayacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?