- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Aynen :/ özledim ogunleri
Yorucu falan ama eğlenceli 1 spor ip atlamak elıptık bisiklet çok sıkıcı gercekden :/
Evet 2 gün oldu baslayalı baldırlarım sızlıoAma ipin çok faydası var hakikaten atlamayı hiç bırakma
Bebeğim canım gel artık bence çok özledik seni nasılsın napıyosunMerhaba kızlar kusura bakmayın arada giriyodum ama yazamiyordum çünkü bi görünüp bi kaybolunca sizi merakta bırakiyordum 'özür.
dun istanbuldan dondum kardeşimin düğünü vardı
Evet 2 gün oldu baslayalı baldırlarım sızlıoalısınca bukadar agrımaz heralde
İnşallah canım bırakmayı dusunmuorum inşallah böyle devam agrı sıkıntı deıl çekerim yeterki faydası olsun çocuk dogurduk biz sancı cekdik bu vız gelirTabi ağrır ama kısa süre sonra agri falan olmiycak tabi bi yap bi bırak olmasa
Ama inan faydası çok olucak sana
Süper motivasyon yalnızİnşallah canım bırakmayı dusunmuorum inşallah böyle devam agrı sıkıntı deıl çekerim yeterki faydası olsun çocuk dogurduk biz sancı cekdik bu vız gelir
Hahahaha dimiSüper motivasyon yalnız
Bebeğim canım gel artık bence çok özledik seni nasılsın napıyosun
İnşallah canım bırakmayı dusunmuorum inşallah böyle devam agrı sıkıntı deıl çekerim yeterki faydası olsun çocuk dogurduk biz sancı cekdik bu vız gelir
Saol cnm ♡ aynen oyle ♡Harikasin kesinlikle bırakma sonu güzel olacaksa agri çekmeye değer
Gecmıs olsun Allah sabır kuvvet versın dertlerine derman olsun inşallah mutluluğunu daım etsınBende cok özledim ama inanki yazacak ne fırsatım vardı nede halim. Son kaç aydır eşimle sıkıntılarım vardı ayrılma esigine geldik tabi benim için çok çok zor bi sürecti.
İstanbula gittim orda 1.5 ay kaldım dün döndüm kız kardeşimin düğünü vardı herşey çok iyiydi düğün çok güzeldi ama düğün sonu olay çıktı kardeşlerim ve baska kişiler arasında yaralanmalar vardı ve oradada zamanım kötü geçti malesef
Gecmıs olsun Allah sabır kuvvet versın dertlerine derman olsun inşallah mutluluğunu daım etsın
Canım çook geçmiş olsunBende cok özledim ama inanki yazacak ne fırsatım vardı nede halim. Son kaç aydır eşimle sıkıntılarım vardı ayrılma esigine geldik tabi benim için çok çok zor bi sürecti.
İstanbula gittim orda 1.5 ay kaldım dün döndüm kız kardeşimin düğünü vardı herşey çok iyiydi düğün çok güzeldi ama düğün sonu olay çıktı kardeşlerim ve baska kişiler arasında yaralanmalar vardı ve oradada zamanım kötü geçti malesef
Sagol canim❤Yap cnm afiyet olsun şimdiden :)kendine göre ayar cekebılırsın sevdıgın baska seylerı katarak
erken evlenengillerdensin sende :) masallah kuzucugu Allah bagislasin bende 26 yasindayim biri 3 bucik biri 1 bucik yasidna iki cocugum var adim elif :)Evliyim 4 bucuk yasında kızım var yaş 20 ekim31 de 21 olucam :)
tamam canim ipleri ben not aliyorum :)İp işi sende o zaman ballı lokma tatlım
Aynen kız normalde ben 65 kiloyum hep dolunaydan dolayı 78 geliyorum
kiz Allah seni napmasin kiloyla yasin ne alakasi varBiz seni tanıyalım Elif hanım evli misin bekar mı kaç yaşındasın 80 kilo olduğuna göreee muhtmelen 32
Memnun oldum canim bende 26 yasinda evli 2 cocuk anasi bi kadinim22-bekar-öğrenci:)
tesekkur ederim canim❤İki günde 500 cok iyi canim tebrikler
Canimmmmm hosgeldinnn sefalar getirdin daha gitme. Sorunlarini hallettin insallahMerhaba kızlar kusura bakmayın arada giriyodum ama yazamiyordum çünkü bi görünüp bi kaybolunca sizi merakta bırakiyordum 'özür.
dun istanbuldan dondum kardeşimin düğünü vardı
bizde seni cok ozledikkm❤❤❤❤❤
oy oy insallah kotu bisey yoktur cok gecmis olsun. Kardesinede hayirli olsunBende cok özledim ama inanki yazacak ne fırsatım vardı nede halim. Son kaç aydır eşimle sıkıntılarım vardı ayrılma esigine geldik tabi benim için çok çok zor bi sürecti.
Allah hayırlı uzun ömürler versin o uzaklıklara :)Sagol canim❤
erken evlenengillerdensin sende :) masallah kuzucugu Allah bagislasin bende 26 yasindayim biri 3 bucik biri 1 bucik yasidna iki cocugum var adim elif :)
tamam canim ipleri ben not aliyorum :)
kiz Allah seni napmasin kiloyla yasin ne alakasi varkilo yasta degil gobektedir
Memnun oldum canim bende 26 yasinda evli 2 cocuk anasi bi kadinim
tesekkur ederim canim❤
Canimmmmm hosgeldinnn sefalar getirdin daha gitme. Sorunlarini hallettin insallah
oy oy insallah kotu bisey yoktur cok gecmis olsun. Kardesinede hayirli olsun
Amin canim ❤Allah hayırlı uzun ömürler versin o uzaklıklara :)
Memnun oldum canım malesef öle oldu plansız gelısdı ama yınede cok sukur halimize Rabbim çocuklarımızı bize bağışlasın inşallah :) ♡Sagol canim❤
erken evlenengillerdensin sende :) masallah kuzucugu Allah bagislasin bende 26 yasindayim biri 3 bucik biri 1 bucik yasidna iki cocugum var adim elif :)
tamam canim ipleri ben not aliyorum :)
kiz Allah seni napmasin kiloyla yasin ne alakasi varkilo yasta degil gobektedir
Memnun oldum canim bende 26 yasinda evli 2 cocuk anasi bi kadinim
tesekkur ederim canim❤
Canimmmmm hosgeldinnn sefalar getirdin daha gitme. Sorunlarini hallettin insallah
oy oy insallah kotu bisey yoktur cok gecmis olsun. Kardesinede hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?