Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim eski nickim Yasmin2504 du etap sayısını bilmiyorum ama 0cak 15 civarında izne çıkma tarihim

Şimdiden çok çok kolay gelsin bitanemm

Teşekkür ederim çok çok.
Suanlik kafama takılan birsey yok, olursa hemen gelirim:)

Canim eski nickim Yasmin2504 du etap sayısını bilmiyorum ama 0cak 15 civarında izne çıkma tarihim

Şimdiden çok çok kolay gelsin bitanemm
Tamam canım Buldum seni
Güncel kilon ne datlum
Yasmin2504:
19 ocakta izne ayrılmışsın
553.etap 76,7 ile izne ayrılmışsın
İzinden sonra 6 ay geçmiş canım.Güncel kilon izin kilonun %5’inin üzerindeyse yarın listeye girebilirsin canım.listenin durumuna göre karar verelim olur mu?

Kızlar ya bana dua edin yarın 85 86 çıkayım tartıda ♡
İnşallah istediğin kiloyu görürsün canım
Canım senin buradaki hedefini önce istersen 70 yapalım:) hedefe vardıkça buradaki hedefini aşağı çekelim.hedef kilonu bir defa yazdıktan sonra yukarı çekemiyoruz ama hedefe vardıkça aşağı çekebiliyoruz.

İlgilendiğin için teşekkür ederim canimm..

Salı günü tartıldım 84 du inşallah listeye girerim girsem çok hirslanicam biliyorum

Amin ♡
Olur canım fark etmez :)

İlgilendiğin için teşekkür ederim canimm..

Salı günü tartıldım 84 du inşallah listeye girerim girsem çok hirslanicam biliyorum
Tamam canımmŞu an listeye girebilecek durumdasın canım.Büyük ihtimalle alırım ahsenim bayramda listede olduğun için daha konrtollü olursun. Zamanla sayfalarca sporların da gelir eminim
Yarın zaten spor eşleşmeleri yapacağım.
Takımı kontrol ediyorum

Spor eşleşmesi ne oluyor kaptanım

cok mulu oldum inşallahyarın listede olurum... liste sorumlulugu üstümde oldumu çok çok dikat edicem zaten sporda çok iyiyim hergünum ful spor olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…