- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
AhSen_2504 canımm sen hangi etapta izne ayrılmıştın datlum.Yada listede olduğun zamanki nickin neydi? En eski nickini hatırlayamadığım için listede bulamadım da
Biraz geçmiş yapıp ve yeni gelen arkadaşların bilgilerini derleyip toparlamaya çalışıyorum da. Her yerde iş birikmiş yaw
Teşekkür ederim çok çok.Hoşgeldin tatlım.Yaşın çok çok küçükmüş.Metabolizmanın hızlı oluşu senin için büyük avantaj.
İlk sayfanın ilk mesajı güncel kurallarımızı içeriyor.Onları okuyup kabul ettiğini varsayıyorum
Burası biraz rekabet bolca da motivasyon sağlayan bir platform.Zamanla buraya kurallara hakim olursun.sormak istediğin birşey olursa da çekinmeden sor tatlım
Hoşbuldum. Ne güzel bi ortam burası böyle
Tamam canımCanim eski nickim Yasmin2504 du etap sayısını bilmiyorum ama 0cak 15 civarında izne çıkma tarihim
Şimdiden çok çok kolay gelsin bitanemm
Inşallah canımmKızlar ya bana dua edin yarın 85 86 çıkayım tartıda ♡
Ho
Hoşbuldum. Ne güzel bi ortam burası böyle
İnşallah istediğin kiloyu görürsün canımKızlar ya bana dua edin yarın 85 86 çıkayım tartıda ♡
Tamam canımBuldum seni
Güncel kilon ne datlum
Yasmin2504:
19 ocakta izne ayrılmışsın
553.etap 76,7 ile izne ayrılmışsın
İzinden sonra 6 ay geçmiş canım.Güncel kilon izin kilonun %5’inin üzerindeyse yarın listeye girebilirsin canım.listenin durumuna göre karar verelim olur mu?
Bencede öyle. Umarım bu sayede herkes hedefine ulaşırKesinlikle çok güzel bir ortam arkadaşlarımızın samimi olması hele kilo vermek için harika bir yer...
Kızlar ya bana dua edin yarın 85 86 çıkayım tartıda ♡
Bencede öyle. Umarım bu sayede herkes hedefine ulaşır
Amin ♡İnşallah istediğin kiloyu görürsün canım
Canım senin buradaki hedefini önce istersen 70 yapalım:) hedefe vardıkça buradaki hedefini aşağı çekelim.hedef kilonu bir defa yazdıktan sonra yukarı çekemiyoruz ama hedefe vardıkça aşağı çekebiliyoruz.
Amin cnm ♡Inşallah canımm
Tamam canımmİlgilendiğin için teşekkür ederim canimm..
Salı günü tartıldım 84 du inşallah listeye girerim girsem çok hirslanicam biliyorum
Amin canım çok cok saol ♡ sende inşallah hedefine kısa zamanda ulasırsın ♡Dilerim insallah istediğin rakamı görürsün çünkü eksilemek harika bir duygu bende artık sık sık o duyguyu yaşamak istiyorum
Spor eşleşmesi ne oluyor kaptanımTamam canımmŞu an listeye girebilecek durumdasın canım.Büyük ihtimalle alırım ahsenim bayramda listede olduğun için daha konrtollü olursun. Zamanla sayfalarca sporların da gelir eminim
Yarın zaten spor eşleşmeleri yapacağım.
Takımı kontrol ediyorum
Takımdakileri mümkün olduğunca kilosu ile eşdeğer kişilerle eşleştirip yarıştırıyoruz.Rakipler böylelikle hem birbirini daha iyi tanıyor ve hem de rekabetle spor yapma süresi artıyor.Spor eşleşmesi ne oluyor kaptanım
Tamam canımmŞu an listeye girebilecek durumdasın canım.Büyük ihtimalle alırım ahsenim bayramda listede olduğun için daha konrtollü olursun. Zamanla sayfalarca sporların da gelir eminim
Yarın zaten spor eşleşmeleri yapacağım.
Takımı kontrol ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?