- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Amin canım çok cok saol ♡ sende inşallah hedefine kısa zamanda ulasırsın ♡
Oo tamam guzelmıs gercekden süper fikir ben rzgrece ile olmak isterdim aramızda suan 900gram var ben ondan fazlaymTakımdakileri mümkün olduğunca kilosu ile eşdeğer kişilerle eşleştirip yarıştırıyoruz.Rakipler böylelikle hem birbirini daha iyi tanıyor ve hem de rekabetle spor yapma süresi artıyor.
Amin ♡İnşallah canım inşallah hepimiz beraber
Sağol canım :)Fazla ozletme ♡
Ben 7dakka plank yapdım kardeşimin gtmesını beklıorum işe ip atlıcam 200tane sonra evi toplıcam yemek yapıcam ondan snra 20dakka egzersiz akşam bisiklet :)
Yarın tartı günü dıe hafif şeyler yıcem bugün
Sabah 1 nektari 1 salatalık yeşil çay
Az oncede kibrit kutusu kadar peynir 2 çeri domates yedim yanında yeşil çay
Akşamda orta boy kase cacık yıcem :) gecede yogurt kürü
Suda 3 ltr içicem bugün yeterli olur :)
Buarada afıet olsun cnm ♡
86,6 ile 576. Etapta izne ayrıldın canım.Bir an önce izin kilona gelirsin ve listeye girersin canım.bu hafta çok iyi gitmiş gibisin.bir an önce listeye gireceğine de eminim .Yok kiz 5 6 kilo degil 2 kilo almisim. Vereyim sevgili kaptan @esprenzaa da musade ederse gircem listeye bidaha cikmamak uzere :)
Bende ozlemisim siz buraya girince daha iyi anladim :)
Ya yorumları HarikaHoşbulduuumm. Evet o detoks. Üst üste aynı şeyi yiyince insan biraz sıkılıyor sanki ama 3 günden bir şey olmaz sanirimmm. Kesinlikle dene ben olumlu sonuçlar bekliyorum :)
Oo hem de nasıl güzel :)Ho
Hoşbuldum. Ne güzel bi ortam burası böyle
İnşallah ben de dua isteriiiimKızlar ya bana dua edin yarın 85 86 çıkayım tartıda ♡
Sende saol cnm ♡Sağol canım :)
Ohh afiyet olsun :)
Plank da çok iyi maşallah :)
Elif çok iyi gaza gelir ve çok iyi gaza getirirOo tamam guzelmıs gercekden süper fikir ben rzgrece ile olmak isterdim aramızda suan 900gram var ben ondan fazlaymbaşka kılomun yakın oldu biri varmı blmıom
İnşallah cnm ♡İnşallah ben de dua isteriiiim
Ooo yeni rakibeleşme mi olacakkTamam canımmŞu an listeye girebilecek durumdasın canım.Büyük ihtimalle alırım ahsenim bayramda listede olduğun için daha konrtollü olursun. Zamanla sayfalarca sporların da gelir eminim
Yarın zaten spor eşleşmeleri yapacağım.
Takımı kontrol ediyorum
Bana uyar kaptanım iyi 1 rakibeElif çok iyi gaza gelir ve çok iyi gaza getirirTek kusuru var biraz kenafir gözlüdür
@Rzgrece de kabul ederse eşleştirebilirim ikinizi
AASende saol cnm ♡
Tskler beraber olsun ♡
Şimdi ıpe baslıcam :) basım agrıor atlarken basortuyle sarıcam agrımasın dıe ıse yarıo
Aynı rakiplerle devam etmek isteyenler birlikte devam edebilir canım.Ooo yeni rakibeleşme mi olacakk
Hahahah basortu en ıısıAAben de milyon toka takıyorum saçım açılmasın diye
Tamam canım:) bizAynı rakiplerle devam etmek isteyenler birlikte devam edebilir canım.
Deneyim o zaman terden hiç bağlamıyordumHahahah basortu en ıısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?