Heyecanla bekliyorum sonucu:)Ya yorumları Harika
Tam 10.00 da işim oluyor diye bekletmiştim
Yapabilirsem cumartesi Pazar pazartesi güzel olabilir ama zor duruyor
Ya kızın paylaştığı postta efsane kilo vermişler bakalım sende nasıl olacak :)
Dikkat et cnm 1 kere açıldımmı toplaması zor tabıkı arada yiyeceğiz hedef kılomuza geldiğimizde ama yedikten sonrada spor tamgaz devam edıcekkı almayalım :)
Tamam canım,sen ve çiğdemTamam canım:) biz @cgdmk ile yakınız devam da edebiliriz
Nasıl dersen:)
Saatlere tam uyuyorsun değil mi :)Heyecanla bekliyorum sonucu:)
Merhaba, çok olayı kavrayamadım ama sanırım bende katılabilirim ..
Yaş ; 18
Boy ; 160
Güncel kilo ; 76.6
Hadef; 55 kilo
Bu yaşta bu kilo!
Istanbul'dan katılıyorum. Ne zamandır kilolarla başım belada fakat bu sene üniversite sınav stresi daha da gerdi beni ve sonuç bu. Bende zayıflamak istiyorum ve motivemi kaybettiğim an beni canlandıracak insanlar lazim. Ve sanirim buldum❤
Bugün ben bir detosk yapıyorum. Bi Instagram hesabını takip ettiğim 42 kilo vermiş bi insandan aldım bunu ve denemeye karar verdim. Sabah kahvaltımı sağlıklı bir şekilde yaptım. Haşlanmış yumurta, bir dilim peynir, yarim dilim tam buğday ekmeği, bol bol yağsız salata ve şekersiz çay..
Tamam canım:)
Hoşbuldum. Çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz ulaşırız birbirimizin desteğiyle :)Hoşgeldin başarılar canım. Umarım istediğin kiloya ulaşırsın
Hoşbuldum. Çok teşekkür ederim. Umarım hepimiz ulaşırız birbirimizin desteğiyle :)
Cok iyisin maaşallah. Uyucağım bakalım bende verebilcegeime inanıyorum :)Azim ve destekle güzel kilo veriliyor. Ben 82 kiloyla başladım şuan 73-74 arasindayim. Senesperenzaa ya uyarsan iyi kilo verirsin.
Beni de o tedirgin etmiştiEvet evet tamı tamına uyuyorum. bugün çok şükür zorlanmadım. Biraz tuzsuz yemem beni zorluyor sadece
Biraz duygusal çalkantılar yaşaman normal canım.Bir an önce toparlarsın ,geçmişe takılı kalıp da moral bozmak yok.Canım pek iyi değilim ruhsal bunalıma girdim sanırım buda diyeti sarstı biliyorum bahane gibi olacak ama çok mutsuzdum bu hafta kaçamaklar yaptım. Sen de yoktun. Evde internet yok bu aralar çok giremedim. Sende ne var ne yok bayram öncesi hazırlık yapıyorsun sanırım
Burası gerçekten çok iyi motivasyon sağlıyor.Takımla kaynaşıp birbirimize karşı sorumluluk duygumuz arttıkça ve burada menü paylaşacak olduğumuz için daha kontrollü oluyoruz.Cok iyisin maaşallah. Uyucağım bakalım bende verebilcegeime inanıyorum :)
Kesinlikle. Bu sayede de gitsin fazlalıklarBurası gerçekten çok iyi motivasyon sağlıyor.Takımla kaynaşıp birbirimize karşı sorumluluk duygumuz arttıkça ve burada menü paylaşacak olduğumuz için daha kontrollü oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?