Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ooo sporlar coşuyor yine menü de Harika :)

Sağol kaptanım
Bence çok iyi olmuş :) hayırlı olsun canım @Rzgrece

Ya biz neden 1. Olamıyoruz.
7. Takım ne yapıyor acaba

Teşekkür ederim o zaman
Cuma bildirim yaparız
Sporda kesin ilk üçe devam inşallah benim
Çünkü fayfeyfiy bayramda yoğun olur
Benim akrabalarım yok burada
Ben yine aynı şekilde spor yaparım sanki
:))
Ben de bayramda istanbuldayım. Çekirdek aile olarak takılırız:) haydi bakalım bayramın şampiyonu sen ol
Liste geneli iyi olsa da bildirim yapmayanlar batırdı yüzdeyi.
Haftaya bildirim yok mu?
Var canım ,müsait olamayanlar şehir dışında olanlar bildirimden muaf .
Cuma takımlar arası yaruşma için liste paylaşımı yok ve sonraki hafta verilen kilo yüzdeleri ikiye bölünecek canım.

Afiyet olsun canım.
Sen artık zoppalık kıvama geldin bundan önceki menülerin için yazdım bunları
Bayram boyunca her gün 15 dk spor cezan var:) dönüşte toplu olarak tahsil ederim yoksa
Sana hamur işi,ekmek iyi gelmiyorken neden böyle yapıyon canım
Bi silkelenip kendine gelmeni rica ediyorum canım

Canımm benim detoks yada şok diyetleri hiç tavsiye etmiyorum.belki duraklama evresinde olabilir ama şuan senin için çok çok erkendi bence
Afiyet olsun canım.Menün ve sporun güzel keşke hafif de olsa akşam yemeğin olsaydı.

Epey düzensiz ve kötü bir menü olmuş canım.reçel ve 5 dolma hiç olmasaydı keşke akşam da kendini aç bırakarak cezalandırmak zorunda kalmazdın.yeni olduğun içi
Aynen ama 1 ay alır gibi inşallah hemencecik veririm ya
Sporunu ihmal etmezsen çok iyi kilo veriyorsun feyza’mm.köyde bol bol hareket edersen bence bayram dönüşü eksi ile gelebilirsin canım.

Menü:
Kahvaltı 1 yumurta tavada
4 zeytin
Az dilim domates ve salatalık

Öğle :
Havuç kavurdum yoğurtladım 1 yk ondan
Biber kızarttım babamlara yumurtadan sıkıldılar iyice ben de sıkıldım biraz 3 dilim ondan aldım yoğurtlu idi
Ekmeğin ucu bir de tam buğdaylarımız dışarda kalmış babam da normal aldı geldi
Ekmeğin ucundan 3 parmak kalınlığında bir parça yedim
Zeytin

Akşam:
Tavuk tavada
Salata

Ara: kefir içimin orman meyvelisi

Ara: 3 gün kurusu

esperenzaa

Spor :12.000 adım : 180 puan
1 saat ev işi:20 puan
200 puan
fattylamb94
@cgmdk

İnşallah kaptanım

Ya ne zamandır deneyecektim bi anda basliyim dedim zaten 1 gün anca sürebildi. Akşam ufak bi kasede salata yaptım kendime onu yedim saat 8 olmadan. Teşekkür ederim:)

Afiyet olsun da Yuhhh bacım afedersinBu ne? Sen hurmaya doymadın mı? Kaç gündür hurma yedin sıkıldın hurma diyetini bıraktın ve bıraktığın gibi 8 hurma mı yedin ?makarna ve hurmalar için 1 saat spor cezan var Edam:))

Bana bişey oldu yine yedim fena şeyler... Hiç yapmadığım şey . Yarından itibaren duzeltecem.

Afiyet olsun canım.Sabahları çiğ kuru yemiş de ekleyebilirsin menüne.Sporun da şahane

Sağol kaptanım
Bence çok iyi olmuş :) hayırlı olsun canım @Rzgrece

Ya biz neden 1. Olamıyoruz.
7. Takım ne yapıyor acaba
Canımm benim bizim sorunumuz eş zamanlı çok iyi olamıyoruz.Son 3 -4 haftadır çok kötüyüz .takım olarak birbirimize bağlı olup,kaçamak yapacağımız zaman yada spor yapmadığımız zaman diğer arkadaşlarımızın hakkını yediğimizi görebilsek çok iyi sonuçlar alacağız.
Bu hafta,sümeyye,simla,çiğdem,civciv listeyi dibe çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…