Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Datli istiyordum kaptanimm yaa, en masum bu gozuktu yine de (
Tamamdir kaptanim.... 1 saat ceza

Bana bişey oldu yine yedim fena şeyler... Hiç yapmadığım şey . Yarından itibaren duzeltecem.
Hedefe yaklaştıkça bir bıkkınlık ve rahatlama geliyor ondan olabilir canım.çok iyi kilo verdiğin ve çevrenden de çok iyisin ne diyeti sözlerini duyduğun için bi rahatlayıp ayların göz açlığı ile saldırmış olabilirsin canım.

tesekkur ederim canim yetkim var artikin korkun benden
Sağol kaptanım
Bence çok iyi olmuş :) hayırlı olsun canım Kanguru_

Ya biz neden 1. Olamıyoruz.
7. Takım ne yapıyor acaba
tesekkur ederim canim

Su bir haftada anladigim ve eksikligini hissettigim birseyler var. Bunlari sende duy esperenzaa
Menulere herkes yorum yapmiyo
Begenip geciliyo genelde ki bence guzel menuye tebrik cok motive ediyo. Spor olarak orta duzeydeyiz

7. Tk cok yogun. Surekli aktifler ben arada diger takimlara bakiyorum da
Cok sıkı calisiyolar ve kacamak nerdeyse yok. Bizde oyle olsak eminim surekli dereceye gireriz. Ama bizim bir sanssizligimizda bildirim yapmayan uyeler

Benimki duygusal açlık galiba. yoksa kendimi hala kilolu gibi görüyorum. Aynaya bakınca tatmin olmuyorum.

Benimki duygusal açlık galiba. yoksa kendimi hala kilolu gibi görüyorum. Aynaya bakınca tatmin olmuyorum.
Canın bişeyler çektiğinde önce derin bir nefes al ve bir büyük bardak suyu yavaş yavaş iç canım.Enn eski enn kilolu fotolarına bak ve sağlıklı beslenmeyerek tekrar o günlere geri dönebileceğini düşün.

Bugün kilo bildirimi yapacağımı söylemiştim12 günlük tatilde cozutmanın sonucunu bildireyim
Tatil öncesi 64 kiloydum
Bu sabah 67
+3 kilom var
Bugünkü menüm
Sabah: yeşil soğanlı yumurta,süzme peynir,zeytin,3 ceviz siyah çay
Akşam 19:00 yoğurtlu kabak ve çoban salata
Su:3 lt olmuştur
Spor:1 saat tempolu yürüyüş
Aralarda şekersiz türk kahvesi,yeşil çay.

Ya ben sahsen kendimi pek menulere yorum yapabilecek seviyede hissedemiyorum.. yani uc bes bisey ogrendim bu surecte evet ama kimisinin kilosu cok ekmek belli bi oranda serbest oluyormus ya da kimisi diyetisyenle calisiyor vs.
Neyse yine de bilgim dahilinde daha fazla yorum yapmaya calisayim :)

Sana helal olsun mu desem biri şu deli minnak ilknur’u durdursun mu desem bilemedim
Maşallah canım.Bi okuyup üfle,git gide küçülen popoyu kaşı da nazarlara gelme kuzum:))

Haydi iyisin meydan sana kalıyor:)
Hahaha 2side olur canım
Haha anneme okutup ufletım ozaman sakatlanıom sonra ya aman aman
Saka maka cok sevıorum sizi ♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…