Afiyet olsun da Yuhhh bacım afedersinBu ne? Sen hurmaya doymadın mı? Kaç gündür hurma yedin sıkıldın hurma diyetini bıraktın ve bıraktığın gibi 8 hurma mı yedin ?makarna ve hurmalar için 1 saat spor cezan var Edam:))
Olsun be dostum
Saol cnm ♡
Gazi olmasaydım bırazdaha yapacaktım bugün çok yorgun deıldım
Hedefe yaklaştıkça bir bıkkınlık ve rahatlama geliyorBana bişey oldu yine yedim fena şeyler... Hiç yapmadığım şey . Yarından itibaren duzeltecem.
Selamlarr
Nasılsınız canlarım
Medgic26 ayrıldığından yerine kaptan yardımcısı olarakKanguru_ ’yi seçtim.
Bilginize minnaklarım:))
Elif canımmm sana sormadan kaptan yardımcısı yaptım seniHaydi hayırlı uğurlu olsun datlum
tesekkur ederim canimSağol kaptanım
Bence çok iyi olmuş :) hayırlı olsun canımKanguru_
Ya biz neden 1. Olamıyoruz.
7. Takım ne yapıyor acaba
Akşam olması ve miktarı kötü olmuş:)Datli istiyordum kaptanimm yaa, en masum bu gozuktu yine de(
Tamamdir kaptanim.... 1 saat ceza
Tatilde biraz vicdanım da bronzlaşmış kara vicdanlı olmuş olabilirim guzummYedik 1 saat cezayi
Yarim saatle yirtarim belki diyodum
Yaa valla kem gozlu muyum neyimKanguru_ kız doğruyu söyle ,ilknur’un sporlarını görünce kiişşkee benim olsa mı dedin Senin rakipler niyeyse gazi oluyor hahahaga
Benimki duygusal açlık galiba. yoksa kendimi hala kilolu gibi görüyorum. Aynaya bakınca tatmin olmuyorum.Hedefe yaklaştıkça bir bıkkınlık ve rahatlama geliyorondan olabilir canım.çok iyi kilo verdiğin ve çevrenden de çok iyisin ne diyeti sözlerini duyduğun için bi rahatlayıp ayların göz açlığı ile saldırmış olabilirsin canım.
Çiğdem merdivenden yuvarlandı,ilknur ayağından yaralandı.TesadüfYaa valla kem gozlu muyum neyimama demedim kiz masallah dedim ne guzrl spor yapiyo dedim
Akşam olması ve miktarı kötü olmuş:)
Tatilde biraz vicdanım da bronzlaşmış kara vicdanlı olmuş olabilirim guzumm
Canın bişeyler çektiğinde önce derin bir nefes al ve bir büyük bardak suyu yavaş yavaş iç canım.Enn eski enn kilolu fotolarına bak ve sağlıklı beslenmeyerek tekrar o günlere geri dönebileceğini düşün.Benimki duygusal açlık galiba. yoksa kendimi hala kilolu gibi görüyorum. Aynaya bakınca tatmin olmuyorum.
HahahahaKara vijdaanliiiii
Kara vijdaanliiii
Kara vijdaaanlliiii esperenzaaamm beniiimmm
Öyle yapacam sağol canımCanın bişeyler çektiğinde önce derin bir nefes al ve bir büyük bardak suyu yavaş yavaş iç canım.Enn eski enn kilolu fotolarına bak ve sağlıklı beslenmeyerek tekrar o günlere geri dönebileceğini düşün.
ya ama ben napim kemerle ip mi atlanirÇiğdem merdivenden yuvarlandı,ilknur ayağından yaralandı.Tesadüf
tesekkur ederim canim yetkim var artikin korkun benden
tesekkur ederim canim
Su bir haftada anladigim ve eksikligini hissettigim birseyler var. Bunlari sende duyesperenzaa
Menulere herkes yorum yapmiyo
Begenip geciliyo genelde ki bence guzel menuye tebrik cok motive ediyo. Spor olarak orta duzeydeyiz
7. Tk cok yogun. Surekli aktifler ben arada diger takimlara bakiyorum da
Cok sıkı calisiyolar ve kacamak nerdeyse yok. Bizde oyle olsak eminim surekli dereceye gireriz. Ama bizim bir sanssizligimizda bildirim yapmayan uyeler
Cok saol canım olabilir :)Afiyet olsun canım.Sabahları çiğ kuru yemiş de ekleyebilirsin menüne.Sporun da şahane
Hahahaha nazar degdı heralde ah elif ahKanguru_ kız doğruyu söyle ,ilknur’un sporlarını görünce kiişşkee benim olsa mı dedin Senin rakipler niyeyse gazi oluyor hahahaga
Hahaha 2side olur canımSana helal olsun mu desem biri şu deli minnak ilknur’u durdursun mu desem bilemedim
Maşallah canım.Bi okuyup üfle,git gide küçülen popoyu kaşı da nazarlara gelme kuzum:))
Haydi iyisin meydan sana kalıyor:)
Maşallah canım.Ayağın iyi gibi değil mi?Cok saol canım olabilir :)
Cok saol sakatlık olmasaydı daha yapıcakdım bu ayakla bukadar oldu yoksa yorgun deılım bugün alistim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?