Ya canım acaba sen sporda duruşunu falan mı yanlış yapıyorsunİnşallah canım yorgunluktan uyuyamıorum bile 4 gündür belim aynı ya sabah agrı yok aksama agrıor
Menü:
Kahvaltı12.00
Peynirli yumurta(1 yumurta babam da yedi biraz yani ben 3/4 falan yedim)
Ekmeğin ucundan 3 parmak (bugün tam buğday ve çavdar aldım artık tam dilimli yazarım inşallah :)
Akşam:6
Yoğurtlu kabak yemeği
3 tane sarma(kabakla doymam diye sarmayı babama çok ısıtmışım ve gözüm kaldı ilk piştiğinden de yememiştim saat de erken ve öğle de yemedim diye yedim ama yine de olmaz derseniz yemeyeceğim bundan sonra:) )
Çoban salata
Ara:7.30
Türk kahvesi
3/4 muz kakao azıcık yoğurttan dondurmanın çözülmüş hali
Su 2 oldu eksiği YÖK fazlası var inşallah
Spor:
2600 ip:520 puan @Rzgrece
10 dk plank :200 puan
4 saat ev işi: 80 puan (daha ev işi yapacağım banyo kaldı ama o artık sarmalara gitsin)
2000 adım: 30 puan
Toplam: 830 puan
@esperenzaacgdmk @Rzgrece @fattylamb94
Ahaha ay ben bekarım öğrenci evine bile çıktım ama yok bizimki bana acımıyorHahaha al bendende okadar vallabekarlıgımda evi supurmemıs insandım sımdı bılmedım iş yapamadagım yemek kalmadı ama anama göre hala aynı
Suyu 2,5 içecektim canım ama temizlikte yanıma almamışım ya ama içeceğim daha duş falan alacağım hatta dur içeyim hemenMaşallah canım menude sporda cok guzel 3 sarmadan bısı olmaz :) ama su az
Valla bılmıorum canım haraketlerı aynen yapıorum ama nedense agrıor hamlık dan olabılır bılıosun baslardada ayagım agrıordu yavas yavaş tüm vücudu gezıorYa canım acaba sen sporda duruşunu falan mı yanlış yapıyorsun
Hani beline fazla yük mü veriyorsun
Abin spor yapıyordu sanırım yaparken bir ona göster istersen pozisyonunu
Maşallah güzel de spor yapıyorsun bel kasların çok çalışıyorsa ondan da ağrır ama pozisyonda hata varsa o da ağrıtır
Aaaa ben reglken belim çok ağrır senin de öyle olmasın?
İç iç 3ltr yap 2 az cunku ben 3.4 içtim bugun hergun bukadar ıcıom alısdırdım zorluomSuyu 2,5 içecektim canım ama temizlikte yanıma almamışım ya ama içeceğim daha duş falan alacağım hatta dur içeyim hemen
Sağol canım zaten en küçüklerinden aldım
Bir de erken saat diye
Hahaha bende anneme dedım yorgunum ama yıyemıcem seylerı yapdırdı banaAhaha ay ben bekarım öğrenci evine bile çıktım ama yok bizimki bana acımıyordiyor boşuna mı doğurdum
Canım atlama ipi de aldın di miValla bılmıorum canım haraketlerı aynen yapıorum ama nedense agrıor hamlık dan olabılır bılıosun baslardada ayagım agrıordu yavas yavaş tüm vücudu gezıorinşallah 1 hafta içinde agrı kalmaz ipi fazka yapıcam ama belimden yapamıorum
Canım inşallah ama normalde çok az içen insanımİç iç 3ltr yap 2 az cunku ben 3.4 içtim bugun hergun bukadar ıcıom alısdırdım zorluom
Ahahha sorma sormaHahaha bende anneme dedım yorgunum ama yıyemıcem seylerı yapdırdı banaçifte eziyet
Aynen canım belim agrımasa 1000 yapıcam ama atlarken her zıplamada igne batıor sankı hatta bıcakCanım atlama ipi de aldın di mi
İnşallah yavaş yavaş arttırırsın bugün 350 olmuş :)
Ben de 5k yapacaktım ama vakit kalmayınca iple devam ettim
Ayyy kolay gelsın canım ısın zorAhahha sorma sorma
Şimdi okulun ilk haftasında da öğrenci evimi temizleyeceğiz dip köşe
Allah yardımcımız olsun
Canım Leslie 3 mil 5k diye aratAynen canım belim agrımasa 1000 yapıcam ama atlarken her zıplamada igne batıor sankı hatta bıcak
Bende yarın leslie yapıcam 40 dakka egzersiz yerine daha güZel geldi bana videolar baktımda
Hmm ilkdefa duyuyorum ılgıncCanım inşallah ama normalde çok az içen insanım2 ye iyice alıştırayım fırsat buldukça 3 falan yapacağım :)
Bu arada kg başına 35 ml gibi bir hesap da var ona göre de hesap yapabilirsin canım (metabolik balans sanırım diyetin adı orda öyle hesaplıyorlar)
Ama tabi asıl hesap idrar rengi
Ahh ahh hepimizinki zorAyyy kolay gelsın canım ısın zor
Aynen oyleAhh ahh hepimizinki zor
Tamam canım 5k yapıcam bende 40 dakka yapsam yeterCanım Leslie 3 mil 5k diye arat
45 dakika
Sondaki esnemeleri mutlaka yap
Ben o videoyu çok seviyorum
Bu cumaya bekliyorum sendenYaa inşallah cuma olmasa da öbür cuma inşallah
tabi temenniler bu cuma yönünde
Benim arkadaşımın insülin direnci varHmm ilkdefa duyuyorum ılgınc
Maasallah vallaMenü:
Kahvaltı12.00
Peynirli yumurta(1 yumurta babam da yedi biraz yani ben 3/4 falan yedim)
Ekmeğin ucundan 3 parmak (bugün tam buğday ve çavdar aldım artık tam dilimli yazarım inşallah :)
Akşam:6
Yoğurtlu kabak yemeği
3 tane sarma(kabakla doymam diye sarmayı babama çok ısıtmışım ve gözüm kaldı ilk piştiğinden de yememiştim saat de erken ve öğle de yemedim diye yedim ama yine de olmaz derseniz yemeyeceğim bundan sonra:) )
Çoban salata
Ara:7.30
Türk kahvesi
3/4 muz kakao azıcık yoğurttan dondurmanın çözülmüş hali
Su 2 oldu eksiği YÖK fazlası var inşallah
2,5 yapacağım
Spor:
2600 ip:520 puan @Rzgrece
10 dk plank :200 puan
4 saat ev işi: 80 puan (daha ev işi yapacağım banyo kaldı ama o artık sarmalara gitsin)
2000 adım: 30 puan
Toplam: 830 puan
@esperenzaacgdmk @Rzgrece @fattylamb94
Aynen super olmusBenim arkadaşımın insülin direnci var
Ve sportif de
Yapmadığı diyet kalmadı
Bünyesi artık alıştı hiçbiri ile veremiyor
En son bunu bulmuş
Doktor gözetiminde Almanya’dan geliyor hatta diyet listesi
O hesaba göre öğün araları 5 saat açık
Ve su kg başına 35 ml
Tabi daha detayları var da şu an özetle diyim
10 günde 3 kg verdi tabi ödem de vardır ama o normalde hiç veremediği için çok sevindik yani onda işe yaranmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?