İnşallah ÇiğdemimBu cumaya bekliyorum senden
Ahahah canım ben ipi çok sevdim ki önceden de severdimMaasallah valla
Benim 3-4 günlük sporum
Aynen Allah a şükür :)Aynen super olmus
Çok şükür biz verebılıoruz rahatça :)
Oo süperYarın 80 dakka bisiklet yapıcam
40 dakka leslie 5k
400 ip
50 mekik
30dakka ev işi
Yapmayı düşünüyorum inşallah belki dışarıda cıkabılırım akşam yürüyüşe 35 40 dakka bakalım
Kendi evinde olmadığın halde gayet iyi ama sen daha iyilerini de yaparsın rakibem
Bende iplerle böldüm bugün yarında öle yapıcam canım daha kolay hem zamandan tasarrufOo süper
Canım bak ipi de bölebilirsin rahat oluyor
100 bisikletten önce 100 sonra gibi
Ben plankı iplerin arasına bölüyorum ikisi de rahat oluyor
Kesinlikle hem de daha rahat oluyorBende iplerle böldüm bugün yarında öle yapıcam canım daha kolay hem zamandan tasarruf
Hedefin 54tu zaten, cumaya 54 olursan mezun ol istersen, ya da mezun olunca bayramda cozuturum diyorsan 54e insen de bayramdan sonrasını bekle.İnşallah Çiğdemim
En azından 54 lere insem Harika olacak gerçekten dediğin gibi
İşte bayramda cozutmamam lazım bizim tanıdıklar akrabalar sen bir şey yemeyince çok alınıyorlar
Bir şekilde idare edeceğiz
Haa bir de wc... her gün çıksam rahat inerim de işte
Hayırlısı
Kolay gelsin kuzummmKızlar ben az biraz kaçıyorum yine geleceğim buraya :) banyoyu temizleyim banyomu yapayım geleyim :)
Plankıda unuttum onuda yapıcam yarın 10 15 dakka arası çok yorulmazsamKızlar ben az biraz kaçıyorum yine geleceğim buraya :) banyoyu temizleyim banyomu yapayım geleyim :)
Ne güzel severek yapmanAhahah canım ben ipi çok sevdim ki önceden de severdim
Puanı da güzel
Bir de mesela kapı sildim süpürmeye geçeceğim hadi biraz atlayıp geçeyim falan dedim
Hele şimdi boştayken
Köye falan gidince çok zor olacak spor şimdi ha gayret diyorum
Kesinlikle hem de daha rahat oluyor
Mesela ben 100 atlıyorum gidiyorum bir işi yapıyprum o ara hem dinlenmiş oluyorum aslında çok iyi
Hiç oturmuyorum aslinda ama puan olarak hangisine dahil edeceğimi bilemiyorumKendi evinde olmadığın halde gayet iyi ama sen daha iyilerini de yaparsın rakibem
Eki Görüntüle 2181457esperenzaa Ndymk fayfeyfiy
Bugün Kİ menüm
Dip not: Menemen değil aslında
Biberli yumurta
Ama kalori hesabında onu bulamadım
Bugünüm çok kötü ve korkunc geçti oğlum komşumun bahçe duvarına tirmanmis ve o duvarın yanında dayali büyük ve demir bahçe kapısı vardı duvardan demiri tutayim derKen dustu hem duvar hemde o demir kapı yavrumun üstüne yığıldı kapının ustunde baya sivri parçalar vardı verilmiş sadakamiz varmiski o demir parçaları saplanmadi çok çok kotuydu oğlumu o halde görünce sanki dizlerimin bağı çözüldü yuruyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?