Teşekkür ederim canım hastaneye götürdük 2 saat gözetim altında kaldı sonra eve geldik şimdilik iyi çok sukur
Ya olabilirsem eğer mezun olmak istiyorum mezun olayım ama buradan devam edeyim biraz daha koruma kısmındaHedefin 54tu zaten, cumaya 54 olursan mezun ol istersen, ya da mezun olunca bayramda cozuturum diyorsan 54e insen de bayramdan sonrasını bekle.
Önce cifle silip sonra ıslak bezle mi sileyim?
Sağol canım hallettim geldim :)Kolay gelsin kuzummm
iyi geceler :) biz bayram gezersek spor biraz zor ama fırsat bulursam ben de yapacağım :)Plankıda unuttum onuda yapıcam yarın 10 15 dakka arası çok yorulmazsam
Tamam canım bende yatıorum dinlenim sabah bol bu spor vaktıiyigeceler ♡
İpli canımNe güzel severek yapman
Ben puan için deneyeyim dedim ama beynim zonkluyor zipladikca
İpli mi atliyorsun ipsiz mi
Oo canım telefonu cebin varsa koy adım olarak say benceHiç oturmuyorum aslinda ama puan olarak hangisine dahil edeceğimi bilemiyorum
Terden günde 3 tisort falan degistiriyorum, o kadar hareketliyim.
Ayy vardı aspirin anneme de sordum o da cif dediAspirin yok muydu
Keske aspirinle sileydin bembeyaz yapar
Bimde falan satiliyo ya, kirmizi fısfıslı şişede
Ooo bu gece sakin buralar
Arefe gecesi yaptığınız tüm dualar kabul olsun kızlar :)
Her gününüz birbirinden güzel ve bayramınız hepsinden güzel olsun :)
Kurban bayramınız mübarek olsun
Teşrik tekbirlerini de unutmayıın:)
Canım dondurma 1 top olsa ve çekirdek olmasa harikaymışBilmeyenler için yazıym kilo koruma ve dinlenme haftamdaym listem diyetisten listesi
Kızımı ilk kez bu kadar zor uyuttum en kötü günümdü((
Sabah
İki yumurtadan peynirli omlet
Öğlen
Etli patlıcan yemeği
1 bardak ayran
2 top dondurma
Akşam
Yarım dolma biber
1 pors kavun
1 çay bardağı çekirdek
Spor 30 dk leslie
Su 2,5 lt
esperenzaa
Ayy vardı aspirin anneme de sordum o da cif dedi
Ben de cifle sildim
Bir dahiline aspirin de denerim :)
Mutfak dolaplarını da bulaşık makinesi deterjanı ile sildim kızlar çok güzel oldu tavsiye ederim :)[/QUOTE
Cifi durulamasi daha zor yaa
Ben de usengecim
Ondan aspirin daha iyi :)
Bilmeyenler için yazıym kilo koruma ve dinlenme haftamdaym listem diyetisten listesi
Kızımı ilk kez bu kadar zor uyuttum en kötü günümdü((
Sabah
İki yumurtadan peynirli omlet
Öğlen
Etli patlıcan yemeği
1 bardak ayran
2 top dondurma
Akşam
Yarım dolma biber
1 pors kavun
1 çay bardağı çekirdek
Spor 30 dk leslie
Su 2,5 lt
esperenzaa
Hayırlı geceler
Hayırlı bayramlar güzeller:)
İnşallah canım.Ben de hepinizin mezun olmasını çok isterim.Hafta sonu da sıkı tutabilsen,şok diyetlere bile gerek dıymadan çok rahat mezun olursun canım.İnsallah kaptanim, yine atak mode on :)))
Sen birakana kadar mezun olmak istiyorum.. şu haftasonu artiya gecmeler olmazsa olurum gibime geliyor ama 2 aydir sadece 1 kez haftasonundan sonra eksi gordum. Bakalim bakalim :))))
Başlıyor artık canım.Eylülün ilk 15 günü oğlumun anaokuluna alışma süreci ile geçer.Sonra ev kadınlığından emekliye ayrılırım artık.Özledim canım çalışmayı.Ben tembelim ya ,aslında tembelliğim ev işlerine karşı
Haaaaaaa şimdü anladımEsperenzam 1 tane teyzem var zatennisanda nikah yapmışlardı Fransaya gideceği için işlemler başlasın diye daha yeni düğünü oldu. Neyse ki atlattık ama şimdide bayram telaşı başladı
Bayramın ağız tadı ile geçsin canım.Şahane sporların geri gelir .Mesajlara geç cevap verdim kusura bakmayın..
stresten be Kuzuum benim için bu sene çok zor geçti halada geciyo
Kraliçemm nasilsin iyimisin..
Bu hafta regli haftam sporum pek yok bayramda bitsin yazdan bu yana kaynim evdeydi oda bugün gitti yani bundan sonra boş zamanım çok olucak harika sporlar yapicam inşallah
Neler almadım ki giii bakim urunleri makyaj malzemesi veee saç boyası aldım çokta cici oldum (ayıptır söylemesi)
Allah esirgeyip korumuş.Okurken içim parçalandı senin yaşadığın durumu düşünemiyorum canım.Verilmiş sadakanız varmış.Bugünüm çok kötü ve korkunc geçti oğlum komşumun bahçe duvarına tirmanmis ve o duvarın yanında dayali büyük ve demir bahçe kapısı vardı duvardan demiri tutayim derKen dustu hem duvar hemde o demir kapı yavrumun üstüne yığıldı kapının ustunde baya sivri parçalar vardı verilmiş sadakamiz varmiski o demir parçaları saplanmadi çok çok kotuydu oğlumu o halde görünce sanki dizlerimin bağı çözüldü yuruyemedim.
Canımm benim,ben de hepinizi gerçekten çok özlerim ama dediğim gibi kaptanlığı bıra
Canımm eylül sonuna doğru kaptanlığı kesin bırakırım.Tekrar işe başlayacağım ,epey zamandır annelik,ev kadınlığı yaptım şimdi artık oğlum da anaokuluna başlayacak evde durmamın hiç bir anlamı yok.Bir de çalışmayı özledim:)Yaa ne zaman gideceği kesin mi
Çok iyi menü de spor da canımMenu:
Sabah 2 haslanmis yumurta, avucici kadar beyaz peynir ve eski kasar, 1 domates, 1 kirmizi biber, 1 yesil biber, 10 tane zeytin
Aksam: 1 kucuk tabak maş fasulyesi haşlamali, peynirli, soganli, domatesli, z.yagli salata (maş fasulyesini ilk kez yedim, gecen suya basip haslamistim, hic begenmedim, belki normal salataya 1 avuc ya da yarim avuc kadar atilip artistlik bi goruntu elde edilebilinir, onun harici yavan bir tat ve bosuna kalori idi.)
1 kucuk yogurt.
Su: 2.5lylt
Spor: 16 bin adim: 240
Baska spor yapamicam, cok yorgunum yattim asagi
@giustizia_
esperenzaa
@Rzgrece
Hiç canını sıkmaBugun yine sen nasil 55sin, ben 65im ayni duruyoruz yorumu aldim bir arkadasimdan
Neyse ya ammaaan
Herkeslere iyi geceler kizlar :)
Canım haklısın sen de tabiİnşallah canım.Ben de hepinizin mezun olmasını çok isterim.Hafta sonu da sıkı tutabilsen,şok diyetlere bile gerek dıymadan çok rahat mezun olursun canım.
Başlıyor artık canım.Eylülün ilk 15 günü oğlumun anaokuluna alışma süreci ile geçer.Sonra ev kadınlığından emekliye ayrılırım artık.Özledim canım çalışmayı.Ben tembelim ya ,aslında tembelliğim ev işlerine karşı
Haaaaaaa şimdü anladımkazasız belasız ağız tadı ile geçtiyse ne mutlu süze. Bayram telaşı bizde de var.Bayram temizliği vardı evde,bir de yarın bayram kahvaltısı hazırlıkları derken zar zor bıraya şimdi bakabildim
Bayramın ağız tadı ile geçsin canım.Şahane sporların geri gelir .
Aldıklarının hepsini güle güle kullan.
Allah esirgeyip korumuş.Okurken içim parçalandı senin yaşadığın durumu düşünemiyorum canım.Verilmiş sadakanız varmış.
Canımm benim,ben de hepinizi gerçekten çok özlerim ama dediğim gibi kaptanlığı bıra
Canımm eylül sonuna doğru kaptanlığı kesin bırakırım.Tekrar işe başlayacağım ,epey zamandır annelik,ev kadınlığı yaptım şimdi artık oğlum da anaokuluna başlayacak evde durmamın hiç bir anlamı yok.Bir de çalışmayı özledim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?