Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hedefin 54tu zaten, cumaya 54 olursan mezun ol istersen, ya da mezun olunca bayramda cozuturum diyorsan 54e insen de bayramdan sonrasını bekle.
Ya olabilirsem eğer mezun olmak istiyorum mezun olayım ama buradan devam edeyim biraz daha koruma kısmında
Çünkü öbür cuma tartılamayabilirim ve tartılamazsam takım ortalamasına zarar gelir

Ne güzel severek yapman
Ben puan için deneyeyim dedim ama beynim zonkluyor zipladikca
İpli mi atliyorsun ipsiz mi
İpli canım
Jumping rope diye bir YouTube kanalı var adam çok güzel atlıyor
Biraz oradan baktım

Bir de lisede hocam sağolsun öğretmişti manyak bir bedencimiz vardı Allah razı olsun ne kadar beceriksiz olsam da yeteceğim olmasa da sevdirdi

İpli ve yerden aşırı zıplamayan biraz da hızlı atlıyorum canım

Hiç oturmuyorum aslinda ama puan olarak hangisine dahil edeceğimi bilemiyorum
Terden günde 3 tisort falan degistiriyorum, o kadar hareketliyim.
Oo canım telefonu cebin varsa koy adım olarak say bence
Sabit durup iş yapınca bulaşık vs gibi ev işine say
O kadar yoruluyorsun onlar hep puan

Aspirin yok muydu
Keske aspirinle sileydin bembeyaz yapar
Bimde falan satiliyo ya, kirmizi fısfıslı şişede
Ayy vardı aspirin anneme de sordum o da cif dedi
Ben de cifle sildim
Bir dahiline aspirin de denerim :)

Mutfak dolaplarını da bulaşık makinesi deterjanı ile sildim kızlar çok güzel oldu tavsiye ederim :)

Canım dondurma 1 top olsa ve çekirdek olmasa harikaymış
Ama az yemişsin zaten bakınca
O yüzden onlar da iyi :)

Spor
Su da gayet iyi
Elin altında bulundur ve her aklına geldiğinde çokça iç canım suyu

Afiyet olsun canim

Menu:
Sabah 2 haslanmis yumurta, avucici kadar beyaz peynir ve eski kasar, 1 domates, 1 kirmizi biber, 1 yesil biber, 10 tane zeytin

Aksam: 1 kucuk tabak maş fasulyesi haşlamali, peynirli, soganli, domatesli, z.yagli salata (maş fasulyesini ilk kez yedim, gecen suya basip haslamistim, hic begenmedim, belki normal salataya 1 avuc ya da yarim avuc kadar atilip artistlik bi goruntu elde edilebilinir, onun harici yavan bir tat ve bosuna kalori idi.)
1 kucuk yogurt.

Su: 2.5lylt
Spor: 16 bin adim: 240
Baska spor yapamicam, cok yorgunum yattim asagi

@giustizia_
esperenzaa
@Rzgrece

İnsallah kaptanim, yine atak mode on :)))
Sen birakana kadar mezun olmak istiyorum.. şu haftasonu artiya gecmeler olmazsa olurum gibime geliyor ama 2 aydir sadece 1 kez haftasonundan sonra eksi gordum. Bakalim bakalim :))))
İnşallah canım.Ben de hepinizin mezun olmasını çok isterim.Hafta sonu da sıkı tutabilsen,şok diyetlere bile gerek dıymadan çok rahat mezun olursun canım.
esperenzaa cancağızım iş başlıyor mu
Başlıyor artık canım.Eylülün ilk 15 günü oğlumun anaokuluna alışma süreci ile geçer.Sonra ev kadınlığından emekliye ayrılırım artık.Özledim canım çalışmayı.Ben tembelim ya ,aslında tembelliğim ev işlerine karşı
Esperenzam 1 tane teyzem var zaten nisanda nikah yapmışlardı Fransaya gideceği için işlemler başlasın diye daha yeni düğünü oldu. Neyse ki atlattık ama şimdide bayram telaşı başladı
Haaaaaaa şimdü anladım kazasız belasız ağız tadı ile geçtiyse ne mutlu süze. Bayram telaşı bizde de var.Bayram temizliği vardı evde,bir de yarın bayram kahvaltısı hazırlıkları derken zar zor bıraya şimdi bakabildim

Bayramın ağız tadı ile geçsin canım.Şahane sporların geri gelir .
Aldıklarının hepsini güle güle kullan.

Allah esirgeyip korumuş.Okurken içim parçalandı senin yaşadığın durumu düşünemiyorum canım.Verilmiş sadakanız varmış.

esperenzaa seni çok özlücez
Ben kesin ağlarım
Canımm benim,ben de hepinizi gerçekten çok özlerim ama dediğim gibi kaptanlığı bıra
Yaa ne zaman gideceği kesin mi
Canımm eylül sonuna doğru kaptanlığı kesin bırakırım.Tekrar işe başlayacağım ,epey zamandır annelik,ev kadınlığı yaptım şimdi artık oğlum da anaokuluna başlayacak evde durmamın hiç bir anlamı yok.Bir de çalışmayı özledim:)

Çok iyi menü de spor da canım

Bugun yine sen nasil 55sin, ben 65im ayni duruyoruz yorumu aldim bir arkadasimdan
Neyse ya ammaaan

Herkeslere iyi geceler kizlar :)
Hiç canını sıkma
Sen spor yapıp sıkılaşacaksın
O da salacak dötü göbeği sonra vay efendim ben nerelere gidem olacak
Hiç sıkma canını

Canım haklısın sen de tabi
Ama buradan ayrılmazsın uğrarsın di mii

Bir de acaba ben bu cuma mezun olabiliyor muyum hani etaplar birleşti ya esperenzaa
Öbür cumayı mutlaka beklemem gerekiyor mu

Daha hala kesin değil ama annem cuma gelin dedi yani bu cuma tartılırım gidersek öbür cuma sallantıda olacak
Yine durumdan haberdar edeceğim sizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…