- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Beni unutmamışsın@lyeaph tatlım bayram nasıl gidiyor :)
@AhSen_2504 Canım sen nerelerdesin
M Meva06tr tatlım ip atlama arkadaşııım neredesin
@Alina_ sen de sen de neredesin
Sağ salim varmıssınız çok şükür canımKızlar köydeyim ve telefon çekmiyor
İnternete giremiyorum
Yarınd ağa falan gideceğiz
Üzgünüm aktif olamayacağım
Sağ sağlim vardık şükür
Çeken yer bulursam mesajları okuyacağım
@esperenzaa @cgdmk kızlar menü falan da paylaşmam sıkıntı olabilir ama internet bulursam paylaşırım
Bugün yol hali ve kötüydü
Günaydın ♡Günaydın hanımlar
Günaydın ♡ bayram bana 2gün güzel geçti dışarı cıktık onun harici aynıydı diğer günlerle cnm sende nasıl geçti ? :)Günaydın hanımlar... Bayramda hiç bakamadım buralara. Neler yaptınız bayramınız nasıl geçti?
Vallaha ben dinlendim. Sadece pazar günü izinli biri olarak tatilin tadını çıkardım. 2 gün kardeşimle gezdik. 2 gün evde geçirdim. Güzel bir bayram geçirmene sevindim :)Günaydın ♡ bayram bana 2gün güzel geçti dışarı cıktık onun harici aynıydı diğer günlerle cnm sende nasıl geçti ? :)
İyi yapmışsın canım :) ben hep evdeyim dıe dinlenmedım spora devam dışarı çıktığım günlerde de :) sen calısıorsun oyuzden iyi yapmssn dinlenerek sende ben gibi 2 guncuk gezmıssınVallaha ben dinlendim. Sadece pazar günü izinli biri olarak tatilin tadını çıkardım. 2 gün kardeşimle gezdik. 2 gün evde geçirdim. Güzel bir bayram geçirmene sevindim :)
İyi yapmışsın canım :) ben hep evdeyim dıe dinlenmedım spora devam dışarı çıktığım günlerde de :) sen calısıorsun oyuzden iyi yapmssn dinlenerek sende ben gibi 2 guncuk gezmıssınseneye bayramda ful gezıcem ama busene boyle olsun napalm sevindim bende senın adına ♡
Aynen canım spor yoksa kaçamak yapmamıssın harika bence ♡ hem spor yok hem kaçamak olsa cezayı yerdın hemenVallaha evde ekipman olsa bende çalışırdım ama ne yazık ki yoktu. Birde keyif yapmak daha cazip geldiAma kaçamak yapmadım bu da iyi bir şey...
GünaydınGünaydın
Aynen canım spor yoksa kaçamak yapmamıssın harika bence ♡ hem spor yok hem kaçamak olsa cezayı yerdın hemen
Hahahha bencedeAyyy bir an cezayı düşündüm. Ceza almadığım için hissettiğim mutluluk çikolatanın verdiğinden daha fazla :)
Plank ip bitti şimdi kahvaltı hazırlamaya gidicem üf bi oturamıom ya
Yan gelip yatmayı özledim
Hahhaha maşallah bizeKız maşallah de totonu kaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?