Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@lyeaph tatlım bayram nasıl gidiyor :)

@AhSen_2504 Canım sen nerelerdesin

M Meva06tr tatlım ip atlama arkadaşııım neredesin

@Alina_ sen de sen de neredesin
Beni unutmamışsın
Çok yogun bir bayram geçirdik
Once kv sonra annem sonrada kayseride kardeşim var onun yanına geldik
Daha nice bayramlara İnşaAllah huzurla sağlıkla mutlulukla

Sağ salim varmıssınız çok şükür canım
Köy guzelde internet cekmiyor orası kötü :/

Günaydın ♡ bayram bana 2gün güzel geçti dışarı cıktık onun harici aynıydı diğer günlerle cnm sende nasıl geçti ? :)
Vallaha ben dinlendim. Sadece pazar günü izinli biri olarak tatilin tadını çıkardım. 2 gün kardeşimle gezdik. 2 gün evde geçirdim. Güzel bir bayram geçirmene sevindim :)

Vallaha ben dinlendim. Sadece pazar günü izinli biri olarak tatilin tadını çıkardım. 2 gün kardeşimle gezdik. 2 gün evde geçirdim. Güzel bir bayram geçirmene sevindim :)
İyi yapmışsın canım :) ben hep evdeyim dıe dinlenmedım spora devam dışarı çıktığım günlerde de :) sen calısıorsun oyuzden iyi yapmssn dinlenerek sende ben gibi 2 guncuk gezmıssın seneye bayramda ful gezıcem ama busene boyle olsun napalm sevindim bende senın adına ♡

Ben geç olmadan ip ve plank a başlıyım sonra kahvaltı hazırlıcam türk kahvesı yapıcam abımle bana söz verdim sabah yapıcam ac karnına ıcıcez acı acı nası alıscam buna blmıom

Vallaha evde ekipman olsa bende çalışırdım ama ne yazık ki yoktu. Birde keyif yapmak daha cazip geldi Ama kaçamak yapmadım bu da iyi bir şey...

Vallaha evde ekipman olsa bende çalışırdım ama ne yazık ki yoktu. Birde keyif yapmak daha cazip geldi Ama kaçamak yapmadım bu da iyi bir şey...
Aynen canım spor yoksa kaçamak yapmamıssın harika bence ♡ hem spor yok hem kaçamak olsa cezayı yerdın hemen

Plank ip bitti şimdi kahvaltı hazırlamaya gidicem üf bi oturamıom ya
Yan gelip yatmayı özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…